În cazul în care nu există iubire - există viață. - Gandhi
TU - un miracol! Uneori uita despre asta, dar există întotdeauna cineva care te vede acele caracteristici uimitoare care te face atât de atractiv.
Deci, permiteți-mi să vă reamintesc delicioase - pur și simplu pentru că este El Însuși:
Nu contează, chiar dacă dintii nu sunt perfect plate și nu sunt perfect alb. Când zâmbești, ochii se aprind în bucurie sinceră flacără, și apoi am vedea toată frumusețea sufletului tău. Și tu pari să mă vezi pentru reală și dă-mi o bucată din inima lui.
Vă rugăm să nu uitați: nu puteți schimba trecutul sau controla viitorul, dar poate influenta ceea ce va fi starea de spirit în acest moment, atunci când inima cineva afectat cu zambetul ei - la fel ca a mea atins.
2. stima de sine
Îmi place să acceptați pe deplin pentru tine cine esti, cu toate avantajele și dezavantajele sale, și vă schimbați viața ta după cum vedeți potrivit - nu pentru că crezi că cineva vrea să te m-am schimbat, și pentru că știi că ar fi mai bine pentru tine.
Nu se va lăsa pe alții, chiar dacă important pentru tine oameni pentru a decide ce este fericirea pentru tine, sau o sursă de stima de sine - și mă face să mă gândesc la ceea ce sunt în realitate. M-ai învățat că prima și ultima noastră iubire - o iubire de sine, și că, dacă nu mă iubesc și nu respectă, atunci nimeni altcineva nu poate simți pentru tine nici dragoste, nici respect.
3. Curajul tău
Uneori spui că ți-e frică, și că lumea din jurul pare prea mare și ostil. Spui că trebuie să forța să te forța să iasă din pat dimineața devreme și zâmbet din nou, și preluat cazul - și încă o zi după zi vă gestionați pentru a găsi puterea de a merge mai departe și să privească spre viitor cu curaj și încredere.
Curajul tău îmi dă putere.
Îmi place că în fiecare zi dovedesc: curaj - acest lucru nu este absența fricii, ci înțelegerea faptului că în viață există lucruri mai importante decât frica. Și zi după zi vă merge mai departe în pași mici, dar sigur, te iubesc pe cei din jurul tău și îi pasă de tine, sunteți în stare să se bucure de lucrurile mici ... Acești pași mici te conduc la obiectivul mare.
În timp ce alte persoane sunt ședinței și de așteptare pentru aceeași dragoste pentru ei să vină, să luați inițiativa în mâinile lor și du-te spre lucrurile la care va atrage după sine - mă inspiră. Modul în care îți exprimi sentimentele, și dezvăluie cele mai profunde aspirații ale inimii în cuvintele și acțiunile tale, și cum să știe cum să folosească mintea și corpul, să vorbească cu toată lumea - este cu adevărat uimitor.
M-ai învățat că nu contează cât de multe de testare aduce te iubesc, este important ce fel de gânduri, speră, sentimente, ea dă naștere la tine, și ceea ce oamenii din viata ta aduce. Și mă simt o mare bucurie când te văd în focul dorinței de a trăi și să depună eforturi pentru idealurile lor.
5. Creativitatea ta
Când spui, scrie sau gândi la ceva ce vă place faci un nebun, dragoste pasională fiecăruia dintre ideea lui, și respiră viață în orice problemă pe care lucrați.
Ma uimeste cum ai reușit să-și exprime gândurile lor și individualitatea lor în atât de multe moduri surprinzătoare, uneori chiar recurge la ajutorul cuvintelor. Și modul în care percepe orice situație în care alții cer, „De ce?“ Tu întrebi: „De ce nu“, și modul în care arunca de la o înălțime mare, și să crească aripi deja în zbor ...
Și tot ce pot spune - aceasta este „Wow!“
6. optimismul tau
Ai observat întotdeauna frumusețea vieții.
Tu razi, chiar dacă există o ocazie specială pentru râs.
Puteți vedea în circumstanțe nefavorabile, are perspective excelente. Nu insista pe gânduri rele, și să încerce să acorde o atenție la partea pozitivă a lucrurilor. Nu susțin: paharul este pe jumătate gol sau pe jumătate plin - ești bucuros să aibă că în ea ceva tot ceea ce este.
Mulțumesc. Vă mulțumesc, că, în contrast cu majoritatea oamenilor din viața mea, să mențină întotdeauna o atitudine pozitivă.
7. bunătate și empatia
Chiar și în personalități puternice au puncte slabe. Din când în când fiecare persoană ar dori să se plângă la vesta unui prieten care poate înțelege și simpatiza.
Vă mulțumim că sunteți în măsură să aibă un astfel de prieten.
Chiar și atunci când sunteți ocupat cu munca si propriile lor probleme atunci când cel mai puțin din aceasta se poate aștepta să găsiți posibilitatea de a ajuta pe cineva probleme. În circumstanțe dificile, ai venit la oameni cu dragoste, nu condamnare. Încerci să fii aici și acum, îți deschizi inima, pentru a ajuta cu toată inima, și nu vă cer nimic în schimb.
8. Acceptarea necondiționată
Iei oameni și circumstanțele lor pentru ceea ce sunt, le apreciezi și nu încercați să-i sau schimba vina.
Știu că aceasta este o acceptare necondiționată nu înseamnă că nu ai o opinie și nu-ți pasă deloc. Acest lucru înseamnă că încerci să scapi de prejudecăți cu privire la modul în care oamenii ar trebui să se comporte și cum ar trebui să fie făcut lucruri. Acesta este motivul pentru care puteți iubi oamenii pentru ceea ce sunt, și viața așa cum este.
9. simțul umorului
Întotdeauna știi cum să vezi partea amuzantă a lucrurilor, indiferent de suișuri și coborâșuri în viața ta. Aveți posibilitatea să nu ia în considerare incidentele ca orice alta poate fi un înnebunitor. De asemenea, puteți avea vremuri grele, dar știi cum să se ocupe cu ei și râde de ceea ce se întâmplă. rasul si simtul umorului sunt contagioase: ei înveseli pe cei din jur, și datorită acestui învățăm, de asemenea, să nu te ia în serios tot timpul.
Vă mulțumesc pentru a ajuta-mi vedea cât de frumos și amuzant este viața în toate absurditate.
10. dragostea și devotamentul dumneavoastră
Ești în durere, și rupt inima ta, și cu toate că, uneori, încearcă din greu să lupte acest lucru, nu va înceta să dragoste. Aceasta este esența ta. Uneori ai nevoie de timp să fie singur, să se odihnească și să-și lingă rănile, dar în cele din urmă încă mai simt nevoia de a împărtăși dragostea lor.
M-ai ajutat să înțelegem că esența de integritate în relația unul cu altul - chiar și în cele mai dificile ori, și că onestitatea - nu este doar de dorit, ci o condiție necesară pentru o relație adevărată. Adevărata dragoste și devotament - o viață întreagă ... si da ... dragostea și devotamentul - toată viața mea.