Ea iubește un bărbat căsătorit, dar nu spune nimic din ce motive?
Motivul este simplu - nu-mi place. ar fi plăcut, nu am fost tăcut, în dragoste cu limba cuvintele în sine sunt rupte. Și ce te face să crezi că te iubește? reverie. Sotia crede, de asemenea, până în ultimul moment că soțul ei o iubește, și apoi se dovedește că deja 5 ani nu este. În dragoste, femeile pot crea cu ușurință propriile lor iluzii, și apoi într-adevăr suferă atunci când viața lor risipește fără urmă.
Ce vor bărbații sau cum se încadrează în dragoste cu un căsătorit?
Ai greșit cu cruzime. destul de suficient pentru a ști ce un bărbat vrea să-l facă să mă iubească. Mai mult decât atât, toate aceste lucruri între ele nu sunt conectate. Acest sex este suficient să se știe ce vrea un om și dă-l. Și totuși - este mulțumit de tine. Și nu este atât de ușor de a iubi. Aici trebuie să fim în primul rând gândit ca bine o scădere om în dragoste, acest mecanism foarte arhaic al vlyublivaniya de sex masculin.
El te iubește, dacă într-adevăr mă vrei?
Nu au apreciat, doar vrea. Și mi-ar plăcea, ca să spun așa „Te iubesc“, mai degrabă decât „Vreau să te dracu '.“ Aceasta este în ciuda faptului că oamenii confundă adesea atracția sexuală față de o femeie cu un sentiment de dragoste pentru ea. Are dorința sexuală și chiar acolo, vrei doar să te pui de câteva ori și totul. Aici dracu - și dau seama că am dreptate.
Am nevoie pentru a salva relația, în cazul în care nu există nici o iubire?
Urmărind ce relațiile cu relațiile cine și că aceste relații vă aduc. Nu o singură relație de dragoste pentru a rămâne, este posibil ca ai grija, atenția și înțelegerea partenerului, și un sex bun este, de asemenea, bun și necesar pentru sănătatea și bunăstarea lucru. Dacă numai a existat într-o relație de plictiseală, plictiseala ucide totul.
În cazul în care soția este iubita aflat despre amanta, și el continuă să se întâlnească cu amanta lui?
Da, desigur - ați dori să aud o continuare a acestei expresii. . „! Mijloace de dragoste ei, dar, de fapt, continuarea sunetelor“ Înseamnă că nu-i pasă de soția lui dragoste“amanta lui avea nimic de-a face acum, dacă după soția este recunoscut, iubitul tău sa despărțit de ea și sa dus la tine .. - atunci nu poate fi vorbi despre unele sentimente și așa mai departe -.! soţia bine recunoscut și iubit pentru nimic sa schimbat Acest lucru nu este dragoste Acest tip tocmai am primit de bine și să trăiască cum îi place ..
Dacă iubitul cere cuvinte de licitație?
Ei bine, trebuie să acționeze barter - sex sex, sentimente, sentimente, sensibilitate, sensibilitate, iubire, iubire. Și fără dragoste să mă împinge afară de cuvinte dulci - este masturbare spirituală, masturbare mentală.
Nu sentimentele unui amant pentru a arăta?
Vă sfătuim să nu arate sentimentele unui amant, mai ales căsătorit atâta timp cât nu arată în mod explicit lor. În caz contrar, veți obține în robia ea.
Ce se întâmplă dacă am căzut, dar am o soție?
1. pentru a depăși în sine dragostea și să nu spună nimănui nimic.
2. Sincer spune-soției sale să divorțeze de ea și să lupte pentru dragostea ei.
3. Pentru a acționa ca un întreg, și să își schimbe soția sa în spatele ei, până când sunt prinși.
când oamenii mărturisesc în dragoste, după începutul unei relații intime?
Ei bine, dacă nu chiar înainte de începutul mărturisit, acum nu mai poate aștepta. Când un om are sex devine, este dificil să recunoască sentimentele care nu se confruntă. caz Tolley atunci când el este deja în plină ar fi de dorit, iar el nu a dat! Aici, atunci este de obicei cântă „privighetoarea ptashechka“ astfel de triluri deduce că în cazul în care vă cu bun!
Ar putea fi că am iubit, iubit, și apoi sa oprit brusc iubitoare?
Poate. Mai ales dacă ai căzut în dragoste cu o alta. Dar chiar și fără această iubire trece. Se pare că el te brusc a căzut din dragoste, și toate acestea a fost mult timp răcit treptat pentru el.
Când iubitul recunoscut în dragoste?
Foarte des - dacă vreodată. Omul enamoured spune despre sentimentele sale dintr-o dată o declarație de dragoste pentru el - aceasta este o necesitate internă, pe care el ar trebui să fie fericit. Și dacă trebuie să aștepte, și sperăm că aici, în amant timp după o declarație de dragoste - este probabil ca nici o dragoste nu este la vedere. Este ca iubitul tau un bun beat și sub presiunea întrebărilor dumneavoastră de conducere pentru a stoarce „da, iubire.“ și în dimineața și nu-l amintesc.
De ce, atunci când se încadrează în dragoste cu un barbat, sa mai vrei?
Mai mult decât atât, doamnă, când mult mai doresc un om, atunci acesta va cădea în mod inevitabil, în dragoste! Acest lucru se datorează faptului că Dumnezeu a făcut.
Cum să convingă soțul ei că nu există nici o dragoste cu amanta lui?
Cine nu-i place să amanta lui? Ai? Ei bine, asta e de înțeles. Și despre sentimentele ei față de soțul ei cunosc mai bine - el are o dragoste pentru amanta sau nu lui. cuvântul tău împotriva cuvântului relația sa cu amanta sa, simțind pentru ea, sex cu ea, comuniunea emoțională cu ea - e ca un tantar zumzet pe timp de noapte, atunci când toată lumea a plecat la culcare - doar enervant.
Și apoi, ei bine, te convingi soțul ei (își asumă o astfel de oportunitate fantastica) este acela de dragoste pentru amanta lui acolo, asa ca nu va place să o întâlnească, doar de dragul de sex. La fel ca majoritatea bărbaților căsătoriți au amante. Nu, nu în direcția în care exercită eforturi în mod clar în greșit.
Pe cine să aleagă: căsătorit iubit sau un liber de genul asta?
Alege liber. Cu căsătorit vă așteaptă unul de chin, ci o pierdere de timp, și o dată un om ca ceva ce vezi ceva și merge. Dragoste - opri iubitoare, nici iubire - iubire. Sunt pentru libertate!
Dacă un bărbat căsătorit iubește o femeie căsătorită cum se comportă?
Ca orice om în dragoste - în căutarea pentru întâlnirile ei. are tot felul de favoruri, indică cu tărie că o place, cauta o oportunitate de a rămâne singur cu ea și a explicat, și foarte important - se uită la ea cu adorație ochii, este un aspect care, cu orice altceva nu se va amesteca!
Pot să mă întorc iubirea, dacă el a căzut în dragoste cu o alta?
Nu că asta e atât de drept clar posibil, dar există o șansă, dacă acționăm în loc doar de așteptare. Pentru acest caz, a inventat multe metode și tehnici în magia iubirii. Sentimentele de acest tip de lucru - astăzi sunt și mâine nu au, iar în cazul în care dreptul de a trage sforile care controlează aceste sentimente, mai ales sentimente de iubire - puteți obține o mulțime.
Poți să crezi omul austriac, atunci când el mărturisește iubirea lui?
Nu mai mult decât bărbații de orice altă naționalitate, care caută să te pun în pat. El, de altfel, aproape sigur sa căsătorit în acest Austria. Aceste firmachi din fiecare țară, care călătoresc în interes de afaceri de multe ori au unul sau doi nebuni în iubitele lor. Iar în România, în cazul în care femeile sunt amoros, încredere, răbdare și abnegație - Dumnezeu însuși a ordonat!
soțul străin nu-i place să vină, dar ce să fac?
Și ceea ce faci cu ea înainte de a face asta? Deci continua să faci același lucru :)!
Omul spune sincer și deschis, că nu există nici o dragoste pentru tine nu are, dar pentru ai godites sex. Care continuă să-i și nevoile sale sexuale satisface!
Și ai începe cu ciuma dragoste - te imediat demisia. Direct, om cinstit și beton soțul tău este un străin.
Desigur, s-ar putea să-l arunce, din moment ce el nu corespunde noțiuni romantice despre relația cu soțul ei un străin, dar o faci prost, deci acest lucru nu mai este o opțiune. Puteți încerca în continuare să „facă să mă iubească“, dar acest tip pe un muci roz nu se dizolvă. Puteți merge în continuare la mag sau vrăjitorul, dar asta e altă poveste, nu se potrivește tuturor.
Și se pare că sfaturile cele mai viabile - pentru a continua această relație, ceea ce oferiți soțul altcuiva. Și totuși, asta este ceea ce faci, deoarece pentru acest efort și nici o ofertă nu este necesar - să ia ceea ce dai și ți ții gura!
Și, în sfârșit - percepeți acest om nu ca un amant, nu un favorit, dar soțul exact ca altcineva (în mod direct și scrie), astfel încât este suficient să viseze și fantezii despre dragoste - acest lucru nu este cazul tau.
Dacă căsătorit iubește într-adevăr amanta sa, că, în acest sens el face?
Nimic deosebit. Chiar și dificil poate fi să ghicească că el „îi place cu adevărat“. Dar un iubitor căsătorit pentru cele ale sale rare și slaba „cum ar fi“ de așteptare de ani de zile, iar când a face ceva. părăsește soția sa, se căsătorească cu ea, nu ia ceva în susținerea mărturisirii lui!
Aceste așteptări vin de obicei la nimic. Pentru amant căsătorit nu are nici o legătură între dragostea lui pentru amanta sa, iar unele dintre așteptările sale că el ar trebui să facă ceva. El crede că este deja binecuvântat este, deci ce ea are?