Sunteți într-un bloc tematic „Spațiu Regina“.
Bine ați venit la secțiunea „Cum de a decora discursul său“
Această secțiune a fost creată în semn de recunoștință profesorilor mei de limbi materne - nivel neuro-lingvistică aprofundată română și ucraineană, precum și, care m-au învățat frumusețea limba lui maternă: competent vorbesc frumos să se gândească și să scrie delicioase.
Sunt un lingvist. Așa că nu „patstalom“ și „Pun pariu fruntea mea pe cadrul Svetlitsa vozhohotamshe sub banca de rezerve“
Vă invit la o secțiune foarte interesantă pentru femei inteligente.
Domeniul de aplicare al intereselor mele personale - în copywriting, scris carti, constructii verbale NLP
hipnoza, sugestie, citesc cărți inteligente și iau fraze interesante. )
Am continua să colecteze firimiturile de această colecție de diverse secrete, sfaturi și „chips-uri“.
Oamenii de succes și fericit - părți bune. puterea unei femei de exprimare - chiar și mistic.
„Nu poate fi capabil de a conduce o mașină, trage o mitralieră sau lapte de vacă. Dar frumos să spun - o necesitate vitală a omului modern. Pe scurt, este o chestiune de putere. Sau cazi sub influența altor persoane, sau să se supună ei înșiși circumstanțele, și posedă o viață situatsiyami.Takzhe învață nu numai dreptul de a vorbi, dar, de asemenea, să rămână dreapta tăcut. „(C) zhiznkakchudo
Veșteji urechi de vorbire imperfectă și a „surzhik“. Și dacă văd o greșeală în scris secolul teribil, atunci când „cuvintele sunt scrise ca aceasta,“ Eu pot opri și chat-ul la toate. Iată un capriciu. Și totuși:
Și apreciez asta. Când eu comunic cu un interlocutor competent punct de vedere lingvistic, pelerin în frumusețea stilului! Aceasta este o baie adevărată de petale de trandafir :) Sunt atras astfel de oameni, obtinerea plăcere lingvistică și mentală.
Să presupunem că în loc de „problemă“ - „probleme problemă“
Să nu spunem „trebuie“, și înlocuit cu un „doresc“
Să înlocuiască „Eu ar trebui să“ la „bun pentru mine“
„Eu nu pot“ - „Vreau și eu o voi face!“
„Este imposibil“ - „Toată munca mea!“
„Nu este pentru mine“ - „Eu aleg doar cel mai bun pentru tine!“
Poate părea ciudat, dar după un control riguros al propriilor lor cuvinte
veți începe o viață nouă.