Text: Polina Novikova
Ei bine, cine dintre noi nu a primit în următoarea situație. Ajungem la mare, rula pe plajă, se află în soare deschis, a pus pe corp și față înseamnă un nivel scăzut de protecție (sau, pentru un efect, ulei pentru bronzare) și trece la recepție stat la soare. O dată înapoi în cameră, uita-te la tine în oglindă și să realizeze că termenul „fată echitabil“ - doar despre noi.
Protejați-vă pielea de soare cu mintea din primele zile de repaus
Orice dermatolog vă va spune la culoare decât plină de expunerea la soare fără protecție adecvată. Am auzit tot ce soarele ar trebui să treptat, folosind corect selectate gama de protectie solara. Dar dacă sa întâmplat ca ai fost ars, iar restul nu pentru a merge în jos de scurgere, vom discuta despre cele mai eficiente metode de a calma pielea arsa.
După arsuri pielea noastră începe să se exfolia. Este cunoscut tuturor. Prin urmare, regula principală - hidratare! Se aplică creme hidratante pentru față și corp cât mai des posibil: în fiecare zi, dimineața și înainte de culcare. Mai mult, cu atât mai bine.
Aloe vera - un adevarat ingredient-economizor, care nu numai că împrospătează pielea iritată, dar, de asemenea, pentru a opri procesul de peeling. Urgent la farmacie pentru o loțiune de corp hidratantă cu această componentă! Și este mai bine să aducă de-a lungul unor astfel de mijloace, care merg în vacanță - doar în cazul în.
Această metodă poate părea foarte ciudat și neobișnuit, dar este într-adevăr funcționează mai bine decât orice creme hidratante pentru corp. Acest lapte integral. Se înmoaie un prosop în lapte timp de 20 de minute, și atașați-l la arsuri. Lapte integral este foarte gras. Ajută la calmarea pielii din arsuri, deoarece acidul lactic promovează vindecarea. Pentru rezultate mai bune, puteți adăuga lapte în baie și macerat în ea timp de o jumătate de oră. Pentru unii, această procedură nu poate părea foarte plăcut și confortabil, dar metoda funcționează perfect și este garantat pentru a atenua suferința.
Tot ce trebuie sa stiti despre produsele de protectie solara
Linia de bronzare Trendy Sun
Ca un copil, atunci când ne fără milă arde aproape insolație (și am să-ți spun, acest lucru este extrem de dureros - insolatiei si toleranta este extrem de dificilă: .. vărsături, temperatura och.vysokaya - starea ca gripa este motivul pentru care toți doctorii într-o singură strigând voce: cetățenii nu sunt într-o lungă perioadă de timp pe plaja sub soare deschis. Mai ales cu capul descoperit! Și acest lucru nu se vorbește doar inactiv. eu vorbesc ca un om, de două ori supraviețuitor al insolație). Deci, un copil, primul vehicul a fost acru. Desigur, astăzi nu este la fel cum a fost în zilele vechi. Și totuși. Și rece, cu un frigider, răspândit pe toată partea arsa, este mai bine sau nu calma durerea, nu scuti o febră, nu hrăni, nu hidrata pielea. Pentru ce, în esență, se arde la soare - privat (vaporiza) orice umiditate) din piele proprie). Smantana este absorbit în piele ars instantaneu. Usura suferinta, ea saturează pielea cu umiditate. Prin urmare, este necesar să se murdări în mod constant ca uscare.
O altă vindecă foarte repede diverse răni sintomitsina alifie unguent (5, 10). În valoare de un ban, iar efectul este excelent.
Chiar și o dată în vacanță, am fost de cumpărare cu gel verde - jeleu. Nu-mi amintesc numele, și cât de mult costul. Dar îmi amintesc că a ajutat.
Și totuși, pentru fluid de băutură mai rece! Și în viitor, inclusiv a capului face plajă))) subsidiare tăbăcite femei arata mult mai în vârstă și nu frumos ca gratar de pui. Vitamina D - soarele este cu siguranță util. Mai ales noi, locuitorii latitudinile medii, în cazul în care iarna este lungă, obositoare, dureroase și obositoare suflet de primăvară. Dar! Totul trebuie să fie în limite rezonabile. Ca ucrainenii spun zabagato scho apoi negarno))). Ai grija de tine!
Gel pentru față și corp după răcire la soare c iaurt natural ca o parte, dupa Sun Gel de racire cu Real Iaurt, Korres (960 rub.);
cel mai bun mod pe care am încercat de la arsuri solare. Dar trebuie să fie păstrate în frigider. și este în valoare de ea în Grecia, doar 15 euro!
Ca un copil, atunci când ne fără milă arde aproape insolație (și am să-ți spun, acest lucru este extrem de dureros - insolatiei si toleranta este extrem de dificilă: .. vărsături, temperatura och.vysokaya - starea ca gripa este motivul pentru care toți doctorii într-o singură strigând voce: cetățenii nu sunt într-o lungă perioadă de timp pe plaja sub soare deschis. Mai ales cu capul descoperit! Și acest lucru nu se vorbește doar inactiv. eu vorbesc ca un om, de două ori supraviețuitor al insolație). Deci, un copil, primul vehicul a fost acru. Desigur, astăzi nu este la fel cum a fost în zilele vechi. Și totuși. Și rece, cu un frigider, răspândit pe toată partea arsa, este mai bine sau nu calma durerea, nu scuti o febră, nu hrăni, nu hidrata pielea. Pentru ce, în esență, se arde la soare - privat (vaporiza) orice umiditate) din piele proprie). Smantana este absorbit în piele ars instantaneu. Usura suferinta, ea saturează pielea cu umiditate. Prin urmare, este necesar să se murdări în mod constant ca uscare. O altă vindecă foarte repede diverse răni sintomitsina alifie unguent (5, 10). În valoare de un ban, iar efectul este excelent. Chiar și o dată în vacanță, am fost de cumpărare cu gel verde - jeleu. Nu-mi amintesc numele, și cât de mult costul. Dar îmi amintesc că a ajutat. Și totuși, pentru fluid de băutură mai rece! Și în viitor, inclusiv a capului face plajă))) subsidiare tăbăcite femei arata mult mai în vârstă și nu frumos ca gratar de pui. Vitamina D - soarele este cu siguranță util. Mai ales noi, locuitorii latitudinile medii, în cazul în care iarna este lungă, obositoare, dureroase și obositoare suflet de primăvară. Dar! Totul trebuie să fie în limite rezonabile. Ca ucrainenii spun zabagato scho apoi negarno))). Ai grija de tine!
Ei bine, staniu de 2 ori insolație, este ca trebuie sa fii atent modul în care gestionați
Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“
Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]