15 sfaturi vitale și trucuri

Buna ziua «Tvoya-Life» dragi cititori și abonați blog-ul meu. Ne pare rău pentru mult timp lipsa mea. Nu am scris de ce am în regiunea Luhansk, din cauza acțiunii militare pentru aproape o lună nu a existat nici pe internet. Dar acum se pare a fi ajustate, astfel încât am corectat. Astăzi vreau să vă prezint un mic articol conține o listă de sfaturi și trucuri care pot face cu siguranță, viața noastră mai bună și mai bogată.

15 sfaturi vitale și trucuri

Când am citit o dată aceste mici și nu pare a fi un sfat simplu și a început să le aplice. Sunt foarte convins că unele dintre ele să funcționeze bine.

1 trebuie să învățăm să trăim în prezent.

Care este punctul de a insista asupra trecutului. în cazul în care este deja imposibil să se schimbe. Eliberați-l. care nu poate fi schimbat. dar înainte de a face acest lucru. eliminați din această experiență pozitivă. Acest lucru va permite mai mult în viitor, pentru a nu face astfel de greșeli.

2 Încercați să se gândească pozitiv.

Gândurile negative pot mânca doar mințile noastre. așa că trebuie să învețe cum să-i alunge. înlocuindu-le cu pozitive. Acest lucru poate ajuta la o varietate de exerciții în formă de afirmații.

4 Ia-o mulțime de călătorie.

Când oamenii vizitează alte țări se extinde foarte mult orizontul. Mai ales țările a căror cultură este foarte diferită de cultura noastră. O persoană care călătorește mult ar avea puțin din ceea ce este în viața lui și el va face mereu eforturi pentru mai multe.

5 Aflați cum să se relaxeze.

Acest sfat este pentru oameni. care nu se poate lua doar și să scape de munca lui. Care este punctul în cazul în care nu se poate lucra pe ea o pauză? Aflați cum să se relaxeze!

6 persoane Adio.

Învață să ierți pe alții. Amintiți-vă. că tu nu sunt perfecte și face greșeli prea. Prin urmare, atunci când ierte alte persoane pe suflet a devenit mult mai ușor și viața ta ești mai fericit. În plus, furia nu aduce nici o fericire sau pace - spre deosebire de iertare, de vindecare a sufletului și a relațiilor personale.

7 În fiecare zi, în detaliu vizualiza obiectivul.

În cazul în care viața unei persoane are un anumit scop. compară deja favorabil cu alți locuitori (convenționale). Și, dacă luați o regulă care să reprezinte în permanență detaliile. pe care l-au realizat. aceasta va accelera procesul de realizare a obiectivului de mai multe ori.

8 Corectați începe ziua.

Treziți-vă, astfel încât să aveți timp să aloce o oră pentru acțiuni care contribuie la dezvoltarea personală (meditație, introspecție, observarea naturii, și altele asemenea). Asigurați-ceva de genul asta, care le-ar aduce un sentiment de fericire liniștită, optimism și puterea liniștită, care, la rândul său, te-ar ajuta o stare de spirit pozitiva pentru intreaga zi. Vă garantez, odată ce începe practicarea ei, iar zilele tale vor deveni mai frumos și mai bogat. Începe chiar de mâine dimineață - și este foarte posibil ca această zi ar fi cel mai bun în viața ta.

9 altele de ajutor.

Prin ai ajuta pe alții, facem această lume un pic mai bine, și poate că ei vor dori, astfel încât să ajute pe cineva. Așa cum a declarat acest lucru îmbunătățește foarte mult karma.

10 Ai grija de corpul tau.

Păstrați corpul tau este întotdeauna într-o formă adecvată. Alăturați-vă o sală de sport sau în orice secțiune. Și dacă nu poți face asta. atunci însă, ar începe să curgă în dimineața.

11 Fii om cinstit.

Se află întotdeauna poartă cu ea probleme ascunse. dar onestitatea este capabil de a deschide orice ușă în fața ta.

12 Alege prietenii dreapta.

Deși există o zicală. că prietenii nu aleg, este fundamental greșită. Mediul nostru aproape ne afectează foarte mult. încercați întotdeauna astfel încât să se evite personalitățile negative, și în mod constant nudyaschih. astfel încât acestea ne pot trage foarte mult la partea de jos.

13 Învață să ignore cuvintele altora.

Dacă cineva încearcă să te insult și dezechilibra. știu. că, în acest fel, el încearcă să se afirme pe cheltuiala ta. Doar ignora omul pe care nu-l va lăsa nici o șansă de a face acest lucru.

14 deveni o persoană „specială“ pentru cei din jur.

Încercați să devină faimos pentru bunătatea și compasiunea sa față de ceilalți

15 Aflați pentru a controla gândurile.

La urma urmei, avem o mapare directă a gândurilor noastre.

Și acum un clip mic pentru a motiva la acțiune:

articole similare