Și ei pot speria cu adevărat ...
Copiii spun, uneori, astfel de lucruri ridicole, nu? Ei bine, nu acești copii. Acesti copii spun lucruri teribile. Check out aceste povești, și veți vedea ce ne referim.
Această colecție de povești de groază cu siguranță vă surprinde. Sunt copii care amintesc viața lor din trecut, copiii, care văd lucrurile nevăzute ascuns în cele mai întunecate colțuri ale casei, într-un cuvânt, după ce aceste povești niciodată nu se va uita din nou la copiii lor, la fel de mult ca înainte.
Am fost cu sora mea, soțul și fiica lor în vârstă de 2 ani. Am vorbit despre rude care s-au mutat recent (tatăl meu a murit de curând). Fiul meu în lege a adus o fotografie a mamei sale, care a murit într-un accident de mașină, când a fost de 6 ani, să-mi arate.
După ce a văzut fotografia, nepoata mea a început să râdă. Am întrebat-o ce e atât de amuzant. Ea sa uitat la noi și a spus: „Acesta este prietenul meu special, care cântă pentru mine.“
Tocmai am înfior când mă gândesc la asta.
„Du-te la culcare, nu este nimic sub pat.“
„El stă în spatele tău.“
Totuși eu nu pot face față cu ea și tremură.
Trecerea de cimitir vechi, mea (atunci), fiul în vârstă de 3 ani, a spus la întâmplare: „E fratele meu.“
Când l-am amintit că el a avut nici un frate, a spus el, „Nu, mamă ... înainte, când o altă femeie a fost mama mea.“
Am pus jos de 2 ani copilul meu. El a spus, „La revedere“. I-am spus, „Nu, noi spunem noapte bună.“
El a spus: „Știu, dar de data asta am spus la revedere“
A trebuit sa verific de mai multe ori pentru a se asigura că era încă acolo.
La sora mea un șofer beat sa prăbușit în mașină și sa prăbușit. Din moment ce a fost de 4 ani, nepotul meu și nepoata mea mica. Când mama mea a ajuns la spital, nepotul meu ma întrebat dacă el ar trebui să le mulțumesc băieților mari.
„Care sunt marile baieti, Kaiden?“.
„Grammy, băieți mari care erau în mașină cu mine, când a devenit tare și teribil, m-au îmbrățișat cu mâinile și ma protejat.“
Chiar și agentul de asigurare nu a putut explica modul în care copilul a supraviețuit accidentului neatinsă.
Cand varul meu a fost de 2 ani sau cam asa ceva, mama lui a devenit din nou însărcinată. Într-o zi, el a mers la îmbrățișare pântecele mamei sale și a zis: „Fratele mic bolnav.“
Câteva zile mai târziu, ea a avut un avort spontan ...
Când fiul meu a fost mic, am vorbit cu el despre cartofi în creștere. Am descris modul în care am avea grijă de un cartof pe măsură ce crește, și a spus: „Înainte am făcut-o, când a fost un om bătrân“
Într-o zi fiica mea este de 2,5 ani, din baie și soția mea și i-am instruit cu privire la cât de important este să fie întotdeauna curat.
Ea a răspuns cu nonșalanță: „Oh, nu“ doare „, mă acolo. Au încercat o dată, dar am pasit inapoi, am fost mort, iar acum sunt aici. "
Ea a spus ca și cum nimic nu sa întâmplat.
De ce plângi?
„Ce o persoană rea?“
„Acolo. In spatele meu într-un colț întunecat al camerei. "
De îndată ce mă întorc să văd un colț întunecat lângă lumina cade pe raft.
În noaptea aceea sa culcat în patul nostru.
3 ani Fiica mea a stat alături de fratele nou-născut și se uită la el. Apoi sa întors și sa uitat la mine și a zis: „Tată, acesta este un monstru ... trebuie să-l îngroape.“
Mama alăptat fiica mea, când m-am dus la doctor, și dintr-o dată fiica mea a spus:
„Oh, nu, bunico. Mama nu va veni astăzi. Ea a devenit un accident de rău, rău. Ea nu poate veni la noi. "
Am avut într-adevăr un accident care aproape ma ucis în acest moment. Nici unul din familia mea nu a fost încă notificată.
Sora mea, Haley, sa născut exact două luni după moartea noastră străbunicii. Odată ce Haley trezit și a spus că ea a fost în vârstă de 95 de ani. Când am încercat să vorbesc cu ea, ea a început să plângă, spunând că numele ei real Irina (numele bunicii mele), nu Haley. Acest lucru a continuat toată ziua, iar a doua zi ea nu-și amintea nimic.
Am fost adormit repede si pe la 6 dimineața am fost trezit de 4 ani fiica mea. Se uită direct în ochii mei și a șoptit: „Vreau să iau de pe întreg pielea ta.“
Aici, îmi amintesc că am fost ars și pielea a început să se exfolia săptămâna trecută. Cu toate acestea, am fost adormit destul de înfricoșător. Nu știu dacă sunt adormit, și ceea ce se întâmplă.
Fiul meu de 5 ani ma întrebat când va fi de 23 de ani. I-am spus că, după 18 ani, la care el a răspuns: „Ei bine, sper că nu va muri din nou, pentru că am fost doar atât de mulți ani, ultima oară când m-am dus la cer.“
Chiar astăzi, fiul meu de 4 ani a dat acest lucru: „Cred că trăim într-o lume bate joc, și care se joacă cu noi.“
L-am întrebat ce el a avut în minte, iar răspunsul a fost chiar mai ciudat:
„Ei bine, se pare ca cineva face ceva pentru noi, dar noi nu le putem vedea, pentru că suntem în această lume, și ei nu sunt.“
Și copiii tăi s-au dat ceva de genul asta?