11 trucuri secrete din film, pe care nu le-am acorde o atenție

Ați observat că, în scene de noapte eroi vor merge cu siguranță la mașină, după o ploaie. Acest lucru se datorează faptului că, în primul rând, pe asfaltul ud un aspect mai estetic plăcut. Și în al doilea rând, atunci când fotografiați pe timp de noapte carosabilul umed arata un contrast bun și reflectă lumina.

feykovye mulțimea

În multe filme pentru a crea o mulțime de extra-uri folosite. Cu toate acestea, este costisitoare pentru bugetul filmului. Prin urmare, realizatori de film recurg adesea la alte metode: a crea efectul mulțimii, luând un mic grup de oameni la unghi drept. „Dorisovyvayut“ mulțimea cu ajutorul tehnologiei de calculator. O altă metodă - manechine gonflabile. au fost folosite. de exemplu, în filmul „Discursul regelui“.

Lapte praf „ca“ droguri.

Pentru a simula o scenă erotică senzuală și nu actori prea confuz, echipajul a recurs la diverse trucuri și detalii: anexați o pernă între parteneri, și actrița poartă lenjerie corporală discret. Regizorul John Turturro a spus că, odată ce a pus Keyt Uinslet pe minge sala de sport pentru a simula scene de sex, cu care actrița a zburat apoi curios.

țigări în condiții de siguranță

Nu fi surprins dacă actorul preferat, promovează un stil de viață sănătos, ecranul fumează o țigară după alta. Acest fum nu este dăunătoare, pentru că în film, de regulă, sunt folosite beznikotinovye țigări pe bază de plante. La urma urmei, pentru a filma o scena in care eroul fumeaza, este necesar adesea durează aproximativ 10 - daune substanțiale pentru sănătate în cazul în care fuma o țigară reală.

Pentru a nu supraîncărca filmul de buget deja umflat, realizatori de film sunt în căutarea pentru alte moduri de a crea unele efecte speciale deosebit de costisitoare (de exemplu, dacă doriți să arunce în aer un obiect scump sau peisaj). Multe tehnologie de calculator utilizare, dar de multe ori a recurs la copii in miniatura ale obiectelor - .. clădiri Mare creștere, avioane, etc. Pare mult mai plauzibil create în mod artificial pe cadrul calculatorului.

sticlă delicios

Rareori o acțiune-pictura va costa, fără o scenă în care eroul zboară în mod eficient pe fereastră, spargerea geamului. În mod tradițional, în loc de sticla de zahăr este utilizat în film. El nu a distinge de original, este sigur și, de asemenea, foarte gustoase. Cu toate acestea, astăzi oamenii de film preferă din ce în ce „sticla“ din plastic subțire. că veți fi de acord, este mult mai plictisitor.

Dialoguri în mașină

Atunci când personajele sunt conversații nesfârșite în mașină, în timp ce șoferul se uită frecvent pe pasager decât pe drum, începe să se teamă de câțiva actori. Dar fiți siguri: ele sunt de fapt sigure. Pentru a obține acest tip de scenă, profesioniști de film folosesc adesea tractorul și mașina este în picioare pe platforma.

nori lactate

În oraș se adună nori de rău augur. utilizarea kinoshniki mașină patentat Cloud Tank, care injectează într-un rezervor de vopsea de apă sau lapte. Și dacă doriți să reprezinte printre nori farfurie zburătoare, ca în „Ziua Independenței“ filmul „utilizarea serviciilor de“ plăci Frisbee, scăzând-l în lapte este cel mai.

Pepene verde - inginer asistent

Pentru a crea un vizualizator coloana sonora interesant, designerii de sunet trebuie să recurgă la diverse trucuri. focuri masiv înlocuit cu succes cu focuri de artificii. val de aripi de păsări simuleaza flipping paginile unei cărți. Dar șef inginer de sunet asistent este pepene verde. utilizarea este posibil pentru a recrea sunetul de tocare capete, lovind feței sau cod ouă dragon.

• 11 trucuri secrete din film, pe care nu le-am acorde o atenție