8 motive din cauza cărora trebuie să comentați pe blogurile altor persoane

Nu am avut la acel moment un site personal (deși nu a fost okolotematichesky) și m-am gândit că-și exprima opiniile în acest caz nu a fost potrivită. Acum, desigur, cred că destul de diferit.

8 motive din cauza cărora trebuie să comentați pe blogurile altor persoane

P.S. Ieri a venit cu un mic tweet amuzant.

Schimb de paza cu bloguri interesante - Blog copywriter Natalia Rozina veți găsi o serie de articole utile cu privire la conținutul site-ului.

Sergey Tereshkov, exact! Sunt în al șaptelea este notat paragraful

Vă mulțumesc) fac în cazul în care plata va fi respinsă, iar apoi cifra ar fi cu el
Apropo, urmat de câteva sfaturi THY arate efectul. Mi-e milă de loialitate importantă a unui public captiv, și care ar fi atârnat un banner la foarte sus.

Webliberty, acest plugin plugin @reply. În copac, puteți închide pur și simplu robots.txt de indexare.

Vă mulțumim! Acum am găsit un alt plugin Comment Bara de instrumente, până când acesta a stabilit. Roboții este interzisă, dar când am început indexat acele pagini de Yandex eliminate prin forma și nu ia mai multe dintre ele, dar Google nu pare să-i pese de roboți, deoarece Chiar și după interzicerea, el le imprimă în index. Ștergeți la panoul webmasteri, el le îndepărtează și, de asemenea, noi nevoie de timp. Pe scurt copac, răsturnat, nu-mi place această situație, este păcat timpul petrecut, pentru că inițial tema mea nu a sprijinit Schiță - le face acest lucru fără utilizarea de plug-in-uri și sunt acum în zadar ... Ei bine, bine, dar acum știu cum să fac acest lucru, multumesc din nou.

articole similare