7 moduri de a crea aplicații pentru iPhone pe Windows

versiune de tipărit

Cu ceva timp în urmă am decis să vă dau câteva moduri de a crea o aplicație pentru iPhone și iPad, disponibil pe Windows. Acum, acest subiect este relevant. Așa că am decis să adăugați această listă pentru a include și alte modalități care au apărut după ce a scris primul mesaj, și cele care sunt încă în dezvoltare, dar a atras, se pare interesant. Vă rugăm să rețineți că programele oficiale sub Windows pentru dezvoltarea de aplicații de pe iPhone nu există (și este puțin probabil să apară vreodată).

În această etapă, dacă doriți să puneți aplicația în iPhone AppStore de la Apple, atunci trebuie să-l compilați pe software-ul oficial pentru iPhone, care este disponibil pentru Mac OS X, utilizați Flash iPhone Packager, Airplay SDK, sau trimite pe cineva codul pentru a compila . Acum, știu că există o decizie „hakintoshskoe“, dar nu voi vorbi despre asta, nu numai pentru că poate fi ilegal, dar am văzut persoana care a încercat să facă acest lucru. și sa transformat într-o lungă Moroku - pentru fiecare sistem de operare actualizare și SDK-ul pentru a lua ore, atunci când acestea ar putea cumpăra doar un Mac Mini pentru mai puțin de 700 $ și să nu sufere.

Se spune că există modalități de a dezvolta aplicații pentru iPhone pe Windows. Din nou, nici o publicație oficială iOS SDK-ul nu există - și eu sunt mai mult decât sigur că nu există nici o cale oficială, în ciuda tuturor discursul de marketing, care a pronunțat unii vânzători. Dacă vedeți modul în care orice vânzător susține că produsul lor - acesta este un SDK oficial pentru a dezvolta aplicații pentru iPhone pe Windows, sfatul meu: Stai departe de el.

Eu împărtășesc aceste metode sunt cele în care le-ați creat deja o aplicație disponibilă pe piață, precum și cele care, în opinia mea, este deosebit de demn de remarcat.

Modalități de a crea aplicații pentru iPhone pe Windows

Există o serie de alte soluții, care fie sunt încă în curs de testare sau sunt plătite fără nici un proces-versiune (sau chiar, în unele cazuri, fără capturi de ecran), sau pur și simplu nu au ieșit. Mulți dintre ei, aparent, este o versiune simplificată a Dragonfly SDK, care vă permite să dezvolte aplicații pentru iPhone pe Windows prin compilarea codului sursă. Airplay SDK-ul, probabil, este în prezent cel mai avansat „Software-ul iOS pentru Windows“, disponibil gratuit.

Dezvoltarea pentru iPhone pe Windows real

Actualizare: Din păcate, Airplay SDK-ul a fost redenumit marmeladă SDK-ul și nu mai este disponibil pentru ISV gratuit.

articole similare