POPULARE în bloguri MIXEDNEWS
În România blokcheyn-tehnologii pot avea succes comparabile în valoare de la lansarea primului satelit (6 voturi, medie: 4.00 din 5)
Oliver Stone, criticat la "extremist obsesie anti-românesc cu" mass-media americana (1 voturi, media: 5.00 din 5)
A creat un dispozitiv fără ajutorul de detergent haine de curățare- Mumii, piramide și faraoni: fapte uimitoare pe care nu-l cunoșteai 626 vizualizări
- 10 povești incredibile, care confirmă existența unor abilități psihice 279 vizualizări
- Mumii, piramide și faraoni: fapte uimitoare pe care nu-l cunoșteai 626 vizualizări
- 10 povești incredibile, care confirmă existența unor abilități psihice 279 vizualizări
- fotografie unic cu sumo de bază de formare 217 vizualizări
- Care va fi oamenii într-o mie de ani, 215 vizualizări
- 22 moduri de a plia servetele pentru masa de sărbătoare 213 vizualizări
- Zece tehnologii antice incredibile, care sunt considerate progresive chiar și astăzi 165 vizualizări
- cel mai scurt zbor lor în lume 150 vizualizări
- 10 submarinelor private de cele mai exclusiviste, 130 vizualizări
- Interdicțiile cele mai neașteptate există în Disneyland 106 vizualizări
- agenți de pază profesionale dezvăluie secrete 106 vizualizări
1.Vor lovit de un autobuz într-o secundă, după jaf
2.Voenny plătit pentru poluarea mediului
„Când ziua judecății va veni, - a spus Ron - Sper că toate victimele sunt conștienți de faptul că nu știu ce fac.“
3. uman, face o faptă bună, dintr-o dată găsește 40 $
„În viața mea, a existat o perioadă în care am fost suferă de insomnie și a petrecut toată noaptea, se clatina si cotitură în pat. Într-o zi, la 06:30, în dimineața m-am dus la supermarket și la ieșire am văzut o persoană fără adăpost. Apoi am cumpărat un hamburger, le încălzește și-a dat acest om nefericit. Apoi m-am dus la un alt magazin.
După ce a parcat mașina și a deschis ușa la mașină, involuntar m-am uitat în jos. Și ce crezi că am văzut acolo? Pe trotuar au fost nou-nouț $; 20. Am crezut că a fost amuzant, dar ceea ce a lovit cu adevărat mine este că ieșirea din magazin, am găsit mai multe $ 20, și în același loc. Am verificat pungă, dar anterior $ 20 situată pe teren. "
4.Skupoy plătește de două ori
„I-am cumpărat o dată pe două ziare, și să plătească doar pentru unul. Când am încercat să se mute departe, el a observat că fereastra trântit o mașină de ziar blocat marginea cămășii. A trebuit să se introduce în aparat o suplimentare de 25 de cenți, care urmează să fie eliberat din captivitate ".
5.Dobro a revenit însutit
„În acea zi, fiul meu și m-am dus la magazin să-l cumpere un alt joc pentru console. La box office în fața noastră era o femeie care a fost în mod clar foarte supărat din cauza faptului că nu a acceptat cardul, și nu avea nimic de a cumpăra formula pentru sugari pentru copilul tau. Fiul meu a fost atât de fascinat de copilul ei încântătoare, care a adus înapoi jocul și a oferit o femeie să plătească pentru o achiziție. „Copilul tau are nevoie de hrană mai mult decât am făcut-o în“ Plants vs Zombies“, - a convins femeia fiului meu. Inima mea gonflată cu mândrie pentru ea, așa că am decis să-l cumpere în continuare jocul.
Când am plecat de la magazin, străin prins cu noi și înmânat fiului meu un plic și a cerut să-l deschidă numai acasă. Imaginați-vă surpriza noastră când, după ce a deschis plicul, am văzut 100 $, care este atașat la nota, „Tu meriți asta, tinere.„“
„A existat o perioadă în viața mea când eram doar un vânzător de mobilier, iar salariul meu este suficient doar pentru a plăti facturile. Uneori, chiar și a trebuit să merg de foame, deoarece nu este nimic pentru a cumpăra alimente.
Într-un fel sau altul, dar o zi nu am putut vinde nimic. Acesta a fost sfârșitul zilei, iar venitul meu a rămas la zero. Un cuplu în vârstă a mers la cumpărături și căutați după suportul televizorului. Alti vanzatori nu doresc să comunice cu ei, deoarece ei știu că persoanele în vârstă torturat mai întâi la întrebările lor lungi, dar în cele din urmă, cel mai bun caz, cumpara ceva pentru 100 $, în timp ce veniturile vânzătorului va totaliza $ sau 2.
Apoi m-am gândit - Poate dacă aș face ceva azi poate vinde, atunci poate norocul va întoarce spre mine. Așa că am vândut TV stand soți 2. Ei au vrut să profite de servicii de colecție de mobilier, și în ciuda faptului că magazinele noastre oferă o astfel de posibilitate (pentru o taxă suplimentară desigur), am luat, și sa oferit voluntar pentru a le colecta stea gratuit, cu condiția ca acestea zaedut pentru mine, la sfârșitul zilei de lucru . Pe această poreshali.
Când am fost în apartamentul lor minunat, m-am simtit imediat gustul delicios wafting de la bucătărie și a încercat să-l ignore (nu a fost ușor, pentru că nici nu am mâncat aproape nimic timp de 3 zile). 3 ore mai târziu, am terminat munca mea.
Cu toate acestea, bătrâna așa că pur și simplu nu da drumul - ea ma dus în bucătărie și se așeză la masă și hrănite proaspăt gătite friptură de vită. A fost mai bine decât toți banii din lume! La urma urmei, n-am mâncat alimente de casă, special pregătite pentru mine, chiar și lacrimile curgând în ochii mei. Am fost recunoscător și mulțumitor pentru bătrîna, și ea, la rândul său, mi-a dat un plic. Din mă umple de bucurie că astăzi mă duc în cele din urmă la culcare cu stomacul plin, am uitat complet despre asta. Deschiderea plicul acasă, am găsit-o în jos de 100 $ și am plâns ...
Sistemul Orphus: Dacă ați găsit o greșeală în text, selectați-l și apăsați Ctrl + Enter