6 placi Planum Eryngium cultivare (eringiuma)

Scai vânăt a apărut în grădina mea acum 10 ani, când am fost experimente cu plantarea de diferite flori uscate. În eringiuma plus (aceasta este denumirea științifică feverweed), am ridicat apoi scărmăna și multe urechi diferite, dar ei nu le place la țara mea - cineva inghetat, cineva nu-i place tepii sol și albastre și frunze penat albăstrui-mi feverweed Delight fiecare sezon. Aici sunt secretele de bază ale practicilor agricole care nepretențioase plantele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor.

1. Cum să crească din semințe feverweed

semințele Feverweed pot fi semănate în teren deschis înainte de venirea iernii, deoarece în natură se extinde de auto-însămânțare. În posesia mea a fost doar un sac, asa ca nu am risca și a plantat semințele de răsaduri de containere prețioase. Răsaduri trebuie să aștepte cel puțin trei săptămâni, îmi amintesc că am fost pe cale să arunce solul, iar apoi încolțite aproape toate semințele.
Am transplantat răsaduri în sol la sfârșitul lunii mai, în momentul în care lăstarii bine întins, deoarece au fost aglomerate într-un container; mai mult decât atât, pe pervaz temperatura a fost mult mai mare decât 18 - 20 de grade. Pentru mine, am ajuns la concluzia că florile uscate de acest tip este cel mai bine să se mute în sol într-o formă compactă, în caz contrar acestea sunt ușor de spart. Cu toate acestea, „animale de companie“ mei au supraviețuit transplant este surprinzător de ușor. Curând frunze maturizat, au existat mici rozetki.V primul an am avut-le în vrac, eliberat de buruienile ascuns ramurile de molid de iarnă. Feverweed iernat bine și în al doilea an a dat tulpini de flori cu butoni uimitoare-cer albastru.

2. Care sunt condițiile și are nevoie de ingrijire eringiumu

nu Feverweed pretentios cu privire la sol, a plantat am făcut cu adaos de compost, dar apoi nu fertilizate. Pe solurile argiloase oferă o culoare și mai vii - am aproape ametist, albastru și violet.
Tot de îngrijire este că, uneori, este necesar să se elibereze din tufiș iarba, a pus sprijinul său atunci când planta va fi extinsă la ramuri nu se încadrează.

În plus, înainte de a recolta de iarnă frunze galbene și îndepărtați tulpinile. Noi feverweed perfect ierni, am făcut singurul adăpost în primul an.

3. Cum să împartă feverweed stup

Cu trecerea timpului, rugul bine iernat, actualizate în fiecare an, dar rămâne suficient de compactă, și nici o auto-seed peste grădina nu a fost observată. De aici am ajuns la concluzia că acest lucru pare a fi un hibrid, și dacă vreau să împărtășesc cu vecinii, care, de asemenea dorea să decora peluza cu butoni albastre, trebuie să împartă stup.
Prima dată când am efectuat această procedură cu precauție, deoarece se crede că se divid feverweed în acest fel - nu este o idee bună, pentru că este rizom foarte fragil. Cu toate acestea, totul a mers bine. In primavara am lopata de tăiat o bucată mică de plantă cu o bucată mare de teren, atunci am să repet acest proces din nou in primavara anului viitor - acum doi dintre vecinii mei arbuști luxuriante feverweed. planta-mamă, de asemenea, a suferit o intervenție chirurgicală în condiții de siguranță.

4. Ce loc nu ia grădină eringiumu

5. feverweed și insecte

Am observat că o mulțime de respect feverweed flori insecte luminoase - fluturi, bondari, și gândaci pompieri în special roșii. Într-o zi insorita tufiș feverweed este o vedere foarte neobișnuit și frumos pe el plin de viață. Cu toate acestea, frumusețea frumuseții, dar am decis să citesc, nu puteau gândacilor pompieri face rau paturi gradina de căpșuni vecine. Sa dovedit că aceste bug-uri sunt foarte utile, ele sunt animale de pradă și purificate din mici dăunători grădină.

6. Eringium buchet uscat

Suport comunitate, imagini colaborați cu prietenii tăi:

articole similare