Probabil acută sau alimente condimentate, ne amintește mereu de toate magazinele și produse de restaurante: ketchup, sos sau condimente, nu-i așa? Cu toate acestea, adevărata bucătăria picant este foarte popular în întreaga lume.
Ce știi despre mâncarea picant? Și ce crezi, ceea ce este picant alimente util? De exemplu, ghimbir, ardei iute, chili și alte ...
Mulți spun că insula este foarte dăunătoare pentru stomac în intestin și mult mai multe motive citate, la care nu am găsit o confirmare. Cu toate acestea, am găsit mai mult. Aceasta este adevărata „bombă“ dovezi cu privire la modul de mult alimente picante util.
Am găsit mai multe dovezi medicale ca în spațiul nostru de internet, și străin. Apropo, pasiunea mea pentru alimente picante a început atunci când am încă mers la școală, acum 20 de ani. Încerc doar să dau adzhika în coreeană.
Când am încercat în primul rând, am fost într-o stare groaznică, mi se părea că am totul în interiorul ars ... Dar, după un timp, eu încă început din nou și din nou pentru a încerca un produs gustos, care este preparat cu propriile lor mâini.
Încet, dar sigur, am devenit un fan al alimentelor picante. Condimente a început mă ajută să transforme chiar și alimentele cele mai de bază sănătoasă într-un tratament culinar. A fost doar o plăcere fantastică.
Dacă sunteți doar la început să înțeleagă alimentare acute și doresc să fie invaluit este o căldură plăcută, să încercăm să afle despre condimente iuti cele mai utile ale lumii (și nu numai) mai mult și a discuta despre acest subiect - ceea ce este picant alimente este atât de bun pentru tine.
Ceea ce face picant mancarea sau picant?
Căldura care provin de la noastre preferate derivate din ardei capsaicina fierbinte, un compus care este conținut în capsicum.
Cele mai frecvente dintre acestea sunt:
Apropo, capsaicina conținute în ele au fost studiate pentru o lungă perioadă de timp. Probabil ai auzit despre el când am văzut niște unguent de vânătăi sau de gândire despre dieta pastile, nu-i așa?
Dar nu trebuie neapărat să mănânce ardei iute, să se simtă puterea de alimente picante. Tu cu siguranță nu trebuie să uităm de multe condimente delicioase, pline de culoare, cum ar fi:
După cum puteți vedea, există atât de multe condimente pe care le va ajuta întotdeauna să adăugați un pic de căldură la antena de satelit faci. Ele sunt capabile de a deveni de unele amperi în calea ta la o viață mai sănătoasă.
De exemplu, în dimineața, îmi place foarte mult să aibă micul dejun cu piureuri verzi. adăugarea de a le un pic de scorțișoară, care conține nu numai aroma super-și gust, dar, de asemenea este cunoscut pentru a ajuta la niveluri mai mici de zahăr din sânge și de a proteja împotriva diabetului zaharat.
Dacă vorbim despre alimente cu condimente, este posibil să se compare aceste feluri de mâncare cu mașini care au un pachet complet de opțiuni ... te iubesc masinile se răcească? Sunt foarte ...
Cât de util alimente picante ...
Și acum cel mai interesant ... Doar bombă fapte care pot fi utile ca produse sărate pentru tine. Se înmoaie și amintiți-vă ...
1. Alimente picante pentru a reduce bolile cardiovasculare
Astăzi, noi, ca oameni moderni, cunosc semnele de boli cardiovasculare; principal - este acumularea de placi in peretii arterelor, ceea ce face dificil de a promova sânge pe tot corpul nostru.
Dar, întotdeauna în grabă la ajutorul de alimente picante ... Nu știu despre tine, dar îmi place doar ardei roșu fierbinte.
Capsaicina - un alcaloid conținut în ardei iute, a creat pur și simplu pentru a îmbunătăți funcția vaselor noastre de sânge. S-a dovedit că este capabilă de a activa receptorii din organism care produc oxid nitric.
Acest lucru este foarte importantă, spune un expert în fitness și culturism. Oxidul nitric ajută la scăderea tensiunii arteriale, păstrând vasele noastre de sange netede si deschise, reglarea fluxului de sange.
Un studiu recent efectuat de Universitatea chineza din Hong Kong, experții au constatat că alimentele condimentate este un bun boli cardiovasculare preventive.
Mecanismul acestor efecte este de a activa procesul de divizare a colesterolului „rau“ si eliminarea sa din organism.
Deci, se pare, un pic de piper fierbinte poate ajuta să evitați vasele înfundate de acel aliment dăunător, care pentru o parte din modul obișnuit.
Dar capsaicină nu mai mult de a permite receptorii de celule pentru scaderea tensiunii arteriale, aceasta poate provoca, de asemenea, receptorii pentru a reduce riscul de cancer.
2. alimente picante ajuta la prevenirea cancerului
piper rosu, piper negru, ghimbir si condimente picante nu fierbinte, toate cunoscute a avea proprietati antioxidante puternice.
Super ... Ce ar putea fi mai bun decât condiment! ...
Unele studii arata ca incidenta cancerului in randul indienilor este mult mai mic decât în țările occidentale. De exemplu, cancerul pulmonar in India se gaseste in 8 ori mai puțin probabil (deși multe dintre ele de fum!), De 9 ori mai putine cazuri de cancer de colon, de 5 ori mai putine cazuri de cancer de san si de 10 ori mai putine cazuri de cancer renal.
Un factor suplimentar este faptul că indienii aproape niciodată să mănânce carne, și de a folosi o varietate de condimente, care au efect anti-cancer la gătit.
Nu ar trebui să fie doar niște informații pentru tine. Doar să acorde mai multă atenție. Pentru că este viteza de distrugere a oamenilor care a inscris boala este pur și simplu uimitor. Aceste informații ar trebui să devină un fel de punct de plecare pentru unii.
Iată un alt ... Un studiu de la Universitatea de oameni de stiinta Nottingham a permis să facă o descoperire importantă, care ar putea rezolva problema tratamentului cancerului. Astfel, în funcție de aplicarea lor, capabile de capsaicină masiv pentru a distruge celulele canceroase, care afecteaza mitocondriile, care sunt sursa de energie pentru celulele de acest tip. În acest caz, nu are nici un efect asupra celulelor sanatoase.
Cercetator de plumb, Dr. Timoti Beyts, a declarat: „Acești compuși atacă inima celulelor tumorale, iar noi credem că într-adevăr am găsit călcâiul lui Ahile de cancer.“
Acest lucru poate fi o alternativa excelenta la chimioterapie, care, împreună cu celulele canceroase si ucide toate lucrurile vii ...
Aceasta, desigur, afectează ...
Dar asta nu e tot!
Intr-un alt studiu, cercetatorii au folosit pentru experiența de extract de ghimbir și a constatat că provoacă moartea celulelor cancerului ovarian. Și, la fel ca capsaicina, piper negru și roșu, ghimbir nu distruge celulele sănătoase în procesul de aplicare a acesteia.
Da, există informații că, chiar și toate utile în cantități mari devine dăunătoare. Deci, chiar dacă, alimente picante poate lupta cu tumorile au prea mult de ea, de asemenea, este imposibil. Dar dacă vă spun rata cazi ...
Dacă mănânci ardei iute 9-25 în fiecare zi, aveți riscul de cancer gastric va fi crescut ușor.
Dar eu nu cred că ești capabil de așa ceva. Deci, poți deveni un dragon care arde cu foc din gura lui. Așa că aceste informații nu ar trebui să sperie.
3. alimentele picante și condimentate va reduce durerea și inflamația în organism
Dacă ați simțit vreodată dureri musculare sau articulare invalidante, probabil, ați folosit o cremă și unguent pe baza capsaicinei pentru a calma durerea cu ajutorul arderii liniștitor.
Știu cum nu mai este din auzite. Și eu știu că funcționează.
Pentru scopuri terapeutice, capsaicina este folosit ca un instrument puternic pentru a bloca durerea. El lucrează în mod activ pe substanța P, este semnalele transmițătorului de la terminațiile nervoase la creier. În acest caz, nu numai că reduce intensitatea durerii, dar, de asemenea, promovează producția de prostaglandine și colagenaza, care a calma durerea și a elimina manifestări ale procesului inflamator.
Continute în fructele piper Capsaicina este ingredientul activ al multor unguente, creme și geluri de încălzire și acțiune anti-inflamatoare.
Se completează perfect terapia pentru tratarea bolilor de inima si vasele de sange (inclusiv prevenirea formării de cheaguri de sânge în ele). Se administrează în compoziții, ameliorează durerea in artrita si zona zoster, este indicat pentru utilizare sub forma unui pacientii cu psoriazis crema, persoanele care suferă de prurit al pielii și neuropatie diabetică.
Pe baza eliberării de unguent capsaicină de spray-uri nazale degerături și chiar mai multe care diminuează durerea de migrenă.
Doar o mulțime de condimente, ascuțite, și nu numai că sunt în măsură să se ocupe de o varietate de inflamații în organism:
1. Ginger. Timp de secole, medicina tradițională sa bazat pe proprietăți anti-inflamatorii ale ghimbir. Potrivit Centrului Medical de la Universitatea din Maryland, există, de asemenea, dovezi ca ghimbir usureaza durerea asociata cu boli inflamatorii clasice, artrita. În plus, ghimbir este eficient pentru diaree, greață și vărsături.
2. Cardamom. Cardamom - regina condimentelor de asemenea, reduce inflamația. Cardamom este considerat locul de nastere al Indiei si Sri Lanka, în cazul în care acesta a fost folosit cu succes pentru a reduce inflamația timp de secole deja.
3. piper negru. Un miros înțepător caracteristic din cauza posedă piperina, piper, care prevede, de asemenea, efecte anti-inflamatorii surprinzătoare. Piperine suprimă exprimarea unei gene asociate cu artrita si raspandirea cancerului. Chiar și în doze mici, piperina reduce inflamația prin suprimarea producției de prostaglandine. In plus, piperina suprimă în mod semnificativ percepția durerii și simptomelor artritei, reduce inflamația articulațiilor.
4. Musetel. Uleiul distilat din aceste culori, conține substanțe care reduc în mod direct inflamația și care posedă proprietăți spasmolitice.
5. Turmeric. Ingredientul activ din turmeric, curcumin - antioxidant, care elimină radicalii liberi din organism. Curcumina reduce enzimele care cauzează inflamații.
Se pare că adăugarea de condimente la felurile de mâncare - este un câștig-câștig. La acea vreme, ei sunt capabili de a lupta impotriva cancerului si inflamatie, ele sunt, de asemenea, perfect înălțătoare.
4. Alimentele picante vor lupta anxietate si depresie
Aceste endorfine anti-durere ajuta, de asemenea, cu starile noastre prea.
Pepper este un remediu unic pentru migrene si dureri de cap. Pentru ameliorarea durerii, puteți face o compresa la tâmple. Unii cercetători sunt de lucru pe un studiu al efectului injectarea de fonduri în nas.
Îmbunătățește starea de spirit si ajuta la combaterea depresiei. Capsaicina crește nivelul de endorfine si a altor hormoni care afecteaza starea de spirit buna.
Acesta protejează împotriva condițiilor severe de iarnă. Ameliorează simptome de gripă, sinuzită (boala sinusurilor) și face mai ușor de respirație. Aceste boli pot provoca, de asemenea, unele anxietate și de stres pentru corpul nostru, ne expunând astfel la boala chiar mai mult.
Cu toate acestea, printre toate condimentele, campion al luptei cu stresul toate pot fi numite turmeric!
Știi că îmi place atunci când produsele naturale funcționează la fel de cool ca (sau aproape de ea) medicamente create în laboratoare, care a petrecut bani ireal!
Apropo, ai citit vreodată despre numeroasele efecte secundare ale antidepresivelor? După ei, puteți obține deprimat chiar mai puternică decât era înainte.
Deci, alimente condimentate - cea mai bună opțiune!
Urmatoarea oprire - o pierdere în greutate! În ultimii ani, care pur și simplu nu vorbesc despre asta. Dar, personal, eu sunt pe o dieta si nu cred. O alimentație sănătoasă succesul dumneavoastră.
Se pare că condimentele vor ajuta să stea pe plajă ...
5. alimente picante creste metabolismul si ajuta la pierderea in greutate
alimente picante este cunoscut sub numele de alimente termogenice, ceea ce înseamnă că se poate ridica cu ușurință rata metabolismului, si nu are nevoie de calorii de numărare, așa cum cred mulți.
De aceea, ardei iute, de exemplu, sunt utilizate în unele diete pierdere în greutate și curățare.
Așa cum am început să vorbim, ardei iute accelerează procesele metabolice din organism, astfel încât aceasta poate ajuta la reducerea greutății. Experimentele efectuate de către experți și nutriționiști, dovedesc cu încredere că oamenii, a caror dieta este prezent ardei iute, uneori, se confruntă cu problema excesului de greutate și a obezității. Odată ajuns în organism, condimente fierbinte îmbunătățește digestia și consumul de energie accelerează foarte mult.
The New York Times mentioneaza cercetarea de cercetatori canadieni care au studiat un grup de bărbați adulți, care a inclus un sos fierbinte pentru aperitive înainte de cină. Acești oameni consumat o medie de 200 de calorii mai putine la prânz și la mesele ulterioare decat cei care nu au mâncat aceste acuitate magice.
Dr. Mercola spune:
„Studiile au aratat ca capsaicina ar putea ajuta la combaterea obezitatii prin reducerea aportului caloric, reducerea tesutului adipos si reducerea nivelurilor de grăsimi din sânge.“
Acum, cred că va fi un stimulent pentru a adăuga cu precizie condiment mai util pentru dumneavoastră feluri de mâncare. A se vedea, nu exagera ...
Crește metabolismul natural!
Dar asta nu e tot. Se pare, contrar multor opinii, alimente picante pot îmbunătăți digestia ...
6. alimente picante proteja sistemul digestiv
Contrar mitului, pe care toate cunoștințele nimicuri spun și cred că toată viața lor, alimente picante și ardei iute sunt într-adevăr o mulțime de bun pentru sistemul nostru digestiv decât rău.
Cei mai mulți oameni se tem să mănânce alimente calde, deoarece ei cred că acestea provoacă ulcere sau arsuri la stomac.
Dar, în conformitate cu una dintre Studii Asiatice, în cazul în care oamenii nu mananca alimente cu capsaicină, au fost expuse la de trei ori mai multe ulcere decât cei care au folosit astfel de produse.
Adevărul este că bacteriile numite Helicobacter pylori, cauza majorității ulcerelor, și capsaicina din ardei iute poate ajuta pentru a ucide bacteriile daunatoare.
Oamenii de știință cred că, de asemenea, ardei iute poate proteja mucoasa stomacului noastre. Deci, acesta este un blocant excelent de leziuni gastrice provocate de medicamente, aditivi chimici nocivi din alimente și boala noastră.
Ei bine, ca tine? Rămâne să se clarifice modul în care puteți să adăugați rapid și simplu aceste condimente pentru dieta ta ...
Cum de a adăuga mai mult condiment în produsele alimentare
Dacă sunteți dispus să accepte provocarea și adăugați mai multe condimente sau ardei iute la meniu, shake-uri în cap ...
Începeți dreptul de zi: Puteți adăuga în dimineața zilei un pahar de apă cu ghimbir mic ras, acesta va ajuta începe metabolismul și de a promova digestie. Puteți face o periuță de dimineață sau suc verde, adăugând un pic de ghimbir sau ardei iute rosu. Tratamentul este cu acest lucru în dimineața înveseli și nu numai.
Astfel, ceea ce face la începutul zilei vă va simți în siguranță tot timpul rămas!
Puteți face cunoștință cu unele rețete de la Thai, indian și bucătăria latină. Puteți găsi unele retete sanatoase cu condimente si mirodenii mari calde și stick la acest plan de alimentație.
Da, ei pot face uneori să plângi un pic, dar beneficiile lor de sănătate sunt în valoare de ea. Respiră adânc și de a folosi iaurt grecesc sau un iaurt scăzut de grăsime, cu probiotice pentru a răci flăcările.
Aceste condimente uimitoare și alimente picante au super putere și capacitatea de protecție. Ele pot crește viteza de metabolismul si ajuta la atingerea obiectivului principal (pentru unii) - pierderea în greutate!