Ca un om, am anumite principii, cum am trata femeile (toate), și mai ales cu cei dragi. Pentru că eu sunt preocupat de cazurile în care văd un tratament inadecvat, care pot fi evitate.
Nimeni nu ar trebui să accepte nu mai puțin decât merită, doar pentru a fi cu cineva.
Problema este că, uneori, în prezent un tratament slab sau satisfăcător este considerat normal și acceptabil. Cum ar fi, la fel, este mai bine să nu găsească. Dar, dacă vă aflați într-o astfel de situație, este timpul pentru a ridica standardele lor. Aici sunt 5 semne pe care le merită mai mult decât relația ta.
1. Nu simți că ești o prioritate pentru om.
Deși viața umană nu ar trebui să gravitează doar în jurul relației, atunci când conectați viața cu o femeie, aceasta trebuie să fie pentru tine, în primul rând în toate. Da, avem încă o viață, prieteni, munca, hobby-uri, dar femeia ta nu ar trebui să se simtă în al doilea rând.
Dacă vă simțiți că dispare în fundal pentru omul tău, tu meriți mai mult.
2. nu crește încrederea în sine.
Eu cred că un om trebuie să facă întotdeauna o femeie simt frumoasă. S-ar putea fi doar un scurt mesaj sau un sarut, asa ca ea a zâmbit și a simțit valoarea ei.
Dacă omul tău nu ajută să fii încrezător în tine, tu meriți mai mult.
3. El aduce mai multă durere decât fericire.
Din păcate, este chiar necesar să se scrie. Dar, indiferent cât de mult te iubesc o persoană, în cazul în care aduce în viața ta mai mult negativ decât pozitiv, atunci trebuie să îl lase să plece.
Dacă te lupți mai mult decât vorbesc, dacă el te trateze rău, tu meriți mai mult.
4. Trebuie să mă dovedesc el.
Dacă un om te iubește cu adevărat, el te iubește pentru cine ești, și nu are nevoie să dovedească de ce ar trebui să iubim, ce bine ați făcut sau sunt capabili să facă.
Dacă simțiți că trebuie să lupte în mod constant pentru atenția și interesul omului, tu meriți mai mult.
5. Sunteți mai mult sacrificiu decât un compromis.
Tot ce trebuie să facem anumite sacrificii într-o relație cu o altă persoană. Dar există o limită.
Dacă observați că omul tău nu corespunde ideea de ideal, aceasta nu compromite si victima.
Trebuie să ne amintim că pentru a rămâne singur până când persoana potrivită - este întotdeauna mai bine pentru fericirea ta decât de a te condamna la relații proaste.