5 pași pentru a începe o zi bună, puterea de gândire

1. Înainte de a merge la culcare programul de a doua zi.

Astăzi începe cu o zi înainte. Am crezut că am fost nebun?

Nu la toate, dar dacă doriți să aveți o zi bună astăzi, ar trebui să înceapă de programare ieri.

Așa că astăzi, înainte de a merge la culcare, să ia 15 minute pentru a planifica a doua zi.

De a adormi, amintiți-vă că, în timp ce dormi corpul tau este restaurat, consolidat și de a obține energie, astfel încât te trezești fericit și vesel.

Vei vedea că petrece ziua!

Toate acestea asigură că mintea ta subconstientul va lucra pentru a vă oferi ceea ce ceri.

2. În loc de un ceas cu alarmă trezi la melodia preferată (muzică).

Nu este clar cât de multe sari în dimineața sub alarma „muzica“. Astăzi, un telefon mobil poate fi

descărca orice muzică și setați-l ca un ceas cu alarmă.

În fiecare dimineață mă trezesc cu „ceas cu alarmă“ fericit ziua ce vine, care mă așteaptă.

Este destul de ușor, puteți face acest lucru.

Gândiți-vă la modul în care doriți această zi? ceea ce vrei să faci azi? care doresc să se întâlnească?

Vrei o zi pozitivă sau negativă? cu mare sau dizabilități?

În general, vedeți această zi în mintea mea, derulați! Dar nu cred că despre ceea ce nu ar vrea

Astăzi, ceea ce te temi.

4. Folosiți muzica pentru a sufla bucurie în sine.

Fiecare dintre noi are un cântec să aud că ne simțim dorința de a sări de bucurie, cântând și dansând.

Utilizați orice ocazie pentru a asculta muzica lor.

Dimineața, la domiciliu, atunci când merge în mașină atunci când călătoresc ...

Muzica are energie forță inexplicabilă care ne afectează în mod magic, mintea noastră

Prin urmare, chiar și atunci când ești trist, nu asculta melodii triste care provoacă lacrimi,

Te sfătuiesc dacă vreodată nu ascultă.

5. Folosiți timpul petrecut pe drumul spre locul de muncă.

Este uimitor, dar timpul în drum spre locul de muncă poate fi transformat în momente magice.

Indiferent de 15 minute sau o oră vă ajunge la locul de muncă, la rândul său, magia de data aceasta

oră de pregătire pentru ziua fericită.

Derulați din nou a doua zi, să consolideze, adăugați detalii la ceea ce te gândeai când treaz.

Si nu lasa indoiala distruge planurile tale pentru ziua de azi.

Și cel mai important, fiecare dintre acești pași însoțesc zâmbetul de pe fața lui.

articole similare