5 motive pentru a deveni o mama singura

Sociologi, psihologi și educatori sunt alarmate: mai multe femei refuză să completeze familia, preferând viața mamelor singure. Și nu întotdeauna în rândurile mamelor singure sunt divorțați femei.

O situație în care o femeie refuză în mod deliberat destul de căsătorie, alegerea pentru tine si copilul tau o astfel de viață „independentă“, tot mai frecvente.

De ce femeile aleg soarta unei mame singure?

Care sunt rădăcinile unei astfel de decizii? bărbați Necredință, dorința de independență, doar prost?

După analizarea forumuri, am ales cinci dintre cele mai frecvente argumente în favoarea vieții mamelor singure.

O mamă singură, prima poziție: „Am ales un bărbat sănătos“

La prima vedere - destul de o poziție ciudată, dar să nu sari la concluzii.

Iată ce una dintre mame singure, pentru a alege lung și cu atenție „materialul genetic“:

- Prin natura Sunt foarte amoroase și aproape întotdeauna - în ceva incredibil de ciudat. Muzicianul rătăcitor, marele yoghin ciudatul. Se spune că e bunica mea. În 28 de ani, am dat seama că foarte risc-recompensa copiii lor gene ciudate.

Și am decis să avem un copil pe om „dreapta“. Inteligent, un scop, sănătos fizic. S-au găsit astfel, ea a rămas însărcinată și a născut.

Despre să se căsătorească cu el, chiar am crezut că nu am place deloc!

Acum, voi ridica o fiica minunata cu mari gene în sine. Despre să-l conducă ca tatăl unui „magician“ (continuă să scadă în dragoste cu Dumnezeu știe ce), nici eu nu cred. De ce răni un copil? dragostea mea să treacă, și copilul să trăiască cu ea.

Cred că abordarea ta este absolut corectă! Noi nu pregătim mâncare de la mâncare proastă, nu fac mașini de piese ruginite. Și copiii sculpta de la Dumnezeu știe ce ... Are omenirea degenerează pentru că? "

O mamă singură, poziția a doua: „Institutul de familie de actualitate“

Într-o scurtă evocare a acestei poziții este ceva de genul: oamenii nu doresc să trăiască într-o căsătorie toată viața. Bărbații sunt aproape copilăria sa concentrat pe faptul că, după patruzeci de ani va fi înlocuită cu o soție mai tânără. A devenit o chestiune de prestigiu. Nu vreau să fie abandonate și nu doresc să expună copilul experiențele în această privință ".

Brad? Dar uita-te în jurul valorii de: cât de mulți dintre voi cunosc oameni din viața mea, care nu au avut un divorț?

O mamă singură, o a treia poziție: „Eu nu cred că printre oamenii moderni sunt tați buni“

De la omul modern nevoie de ceva: capacitatea de a face bani, capacitatea de a folosi parfum, abilități de lenjerie de pat, cunoștințe, simțul umorului.

Cine spune că un om trebuie să fie un tată bun, care învață? Aproape nici unul. Atunci de ce se stabilească lângă o persoană care este în imposibilitatea de a priori să fie un tată? De ce este violența împotriva unui bărbat și un copil? M-am aduce copilul ei. Și eu o fac cum vreau. "

O mamă singură, poziția a patra: „Eu pur și simplu nu doresc să se căsătorească! Și eu nu văd nici un rău fatherlessness "

Da, într-o lume tot mai multe femei care nu caută să se căsătorească. Oamenii pierd rapid recursul ca un „braț puternic“. De aici rezultă în mod automat ... Orfan de tata

O mamă singură, a cincea poziție: „Pentru a da naștere este necesară 30! Chiar dacă nu este încă căsătorit "

Și cei mai mulți dintre noi nu au capacitatea financiară de a cel puțin un controale regulate.

Acest lucru înseamnă că, după 30, cele mai multe femei - este doar o grămadă de răni. Iar nașterea unui copil sănătos într-o astfel de situație - este un miracol.

Prin urmare, dacă 28 nu am primit căsătorit, fata de 29 ca o mama singura. Apoi, se va dezvolta o viață personală - excelent, nu -. Mângâiat de faptul că copilul meu este sănătos "

Pe de ce oamenii nu doresc să se căsătorească cu femei cu copii, citiți articolul, „nu voi căsători cu o femeie cu un copil!“

Acum 4 ani oaspeți

Și eu mă pregătesc pentru o lungă perioadă de timp, de asemenea, pentru a deveni o mamă singură. Nu pot să mă văd cu un om în viitor. Pentru că o iubesc. Doar un monstru moral. Dar copilul vrea pentru el însuși. Nu vreau să se căsătorească. stai casa de liliac nu este pentru mine. Vreau să crească și să se dezvolte copilul. Nu vreau ca copilul meu vazut purtand. Înțelepciunea Cabalei spune că omul este cea mai periculoasă persoană din societate. Un om trebuie să fie izolate de la copii. De ce oamenii nu iau în grădinițe și școli. Noi fiecare 2 pedafil. Omul este doar animalele egoiste.

Acum 4 ani oaspeți

Ce crezi, în cazul în care o femeie poate ridica un copil singur, fără a aduce atingere personalității sale?
Raspuns: O femeie poate, și omul nu este, pentru că nu avem reale și puternice, acestea sunt doar muierilor.

Acum 5 ani de oaspeți

nr. Și un alt puțin afectat de copil vosprriyatiya. Dar încă mai au nevoie de un tată, m-am crescut fără o atenție tatălui său și chiar dacă mama mea a spus întotdeauna că este în regulă mi-am dorit întotdeauna că am fost un tata adevarat doar ascuns de mama. Prin urmare, experiența lor știu că tatăl copilului trebuie să fie! desigur, bine.

în urmă Gіst 5 ani

Batko potrіben ditinі, mai Yaky sin viroste fără fund bun batkіvskogo? Chi donka batkіvskogo fără căldură? potrіben Ale tată bun, Yaky hotіv bi-l Buti, Yakscho astfel nemaє- menținute în amonte fără Demba.

Oaspeți, a subliniat circumstanțele și nu cauzele. „Cauza“ se înțelege ceva conștient.
Dvs. revendicarea 6 repeta revendicarea mea de 1, pur și simplu „nu“, nu este în loc.

Acum 6 ani de oaspeți

nevoie de un tată, dar situația este diferită byvayut.nikto a anulat o familie normală, dar asta e valorile familiei, din păcate, într-un fel afectata. și cel mai important, ceea ce ți-e dor - copilul are nevoie să fie iubit, cel puțin o mamă, deși ambii părinți, chiar și mama mea și o atmosferă babushkoy.v de iubire toate se transformă, și copiii cresc fericit - iar acest lucru este important în formarea unui individ autosuficient.

Acum 6 ani de oaspeți

articole similare