Shopping în OS X - unul dintre acele lucruri pe care puțini oameni cred în mod serios. Noi pur și simplu eliminați fișierele sau trageți-le în pictograma coș de gunoi din Dock. Apoi curățați coșul de gunoi pentru a elibera spațiu pe disc ... și asta este. Dar, de fapt, metode pentru îndepărtarea și curățarea fișierelor, există mai multe, iar acestea sunt mult mai convenabil pentru tine faimos. Doriți să ștergeți fișierele și curățați Coșul de reciclare utilizând comenzi rapide de la tastatură? Nu este nimic mai simplu!
Mutarea în coș
Ce facem atunci când vrem să eliminați fișierul nedorit? Fă un clic dreapta și alegeți „Mută la gunoi“ sau trageți fișierul pictograma Coș de gunoi din Dock. În loc de acțiune obositoare, puteți pur și simplu faceți clic pe tastatura ⌘⌫ - și trimite instantaneu fișierul selectat în coșul de gunoi. Într-adevăr ușor!
Restaurarea unui fișier din Coșul de reciclare
Vei fi surprins, dar pentru a reveni fișierele șterse în locația lor inițială să apăsați ... da, aceeași ⌘⌫! Selectați fișierele pe care doriți să le restaurați și faceți clic pe ⌘⌫ - fișierele vor fi recuperate și va fi capabil să lucreze cu ei. Nu este atât de evidentă la prima vedere, dar, de asemenea, este ușor și convenabil!
Golirea Coșul de gunoi
Această operațiune de rutină pe care o avem în mod periodic pentru a elibera spațiu pe hard disk (important mai ales pentru proprietarii de Air'ov) și menținerea ordinii. De obicei, o facem prin clic dreapta pe pictograma din doc și apăsând „Goliți coșul de gunoi“. Dar, după cum poate ați ghicit, există un mod simplu și convenabil. În Finder, trebuie spus Walsh de presă ⇧⌘⌫ și coșul de cumpărături va fi golit complet. Este un mod sigur de a elimina ca înainte de a scoate sistemul afișează dialogul de confirmare standard de.
Imediat golirea Coșul de reciclare
Dacă sunteți de neclintit în intenția lor de a elimina toate fișierele din Coșul de reciclare - trebuie doar să apăsați ⇧⌥⌘⌫. Petrece timp prețios pe confirmați prostie complet inutil. A spus - făcut!
Acestea sunt simple, dar foarte util comenzi rapide pe care sper că va fi de folos în activitatea de zi cu zi a mashim Mac'om. Despre ⌘⌫, cred, știu aproape toate, dar despre restul? Spune-ne în comentarii.