33 citate puternic, care vă va merge mai departe, sebweo

Am luat o datorie grea 33 citate de oameni celebri care sufla doar performanță.

Începe să faci ceea ce trebuie. Atunci fă ce este posibil. Și veți găsi brusc că a face imposibilul. - Sf. Francisc de Assisi

Nimic nu este mai dureros pentru un om înțelept și nimic nu-l dă mai multe probleme decât nevoia de a cheltui pe nimicuri și lucruri inutile mai mult decât merită. - Platon

Cel mai bun mod de a începe să facă - să nu mai vorbim și începe să faci. - Walt Disney

Timpul tau este limitat, nu îl irosi trăind viața altcuiva. Nu te doctrina coroiat care există în gândirea altor persoane. Nu lăsați opiniile altora se înece în propria voce interioară. Și este foarte important să avem curajul de a urma inima si intuitia ta. Ei știu cumva deja ce vrei cu adevărat să faci. Orice altceva - este secundar. - Stiv Dzhobs

Creierul tau poate face nimic. Absolut totul. Principalul lucru este să te convingi de asta. Mâinile nu știu ce ei nu știu cum să facă push-up-uri, picior nu știu că ei sunt slabe. Se stie creierul. Tu te convingi că poți face orice, poti face totul. - Robert Kiyosaki

Tu ieși din viață este că îndrăznesc să întreb. Nu-ți fie teamă să ridicăm ștacheta. - Opra Uinfri

Infinit străduindu-se să fie cel mai bun este datoria omului. Acest lucru în sine este o recompensă. Orice altceva este în mâinile lui Dumnezeu. - Mahatma Gandhi

Omul fericit este prea mulțumit de prezent, să se gândească prea mult despre viitor. - Albert Einstein

Crede în tine! Crede în abilitățile tale! Fără o încredere umilă, dar rezonabilă în abilitățile lor, nu poți avea succes sau fericit. - Norman Vincent Peale

Noi știm cine suntem, dar nu știu ce am putea fi. - Uilyam Shekspir

Fii tu însuți, alte roluri sunt ocupate. - Oskar Uayld

Oricine nu destul de curajos să își asume riscuri - și nu se va realiza nimic în viață. - Muhammad Ali

Planuri - nimic de planificare - totul. - Dwight D. Eisenhower

Modificări - legea vieții. Iar cei care privesc numai la trecut sau doar în prezent, fără îndoială - să rateze viitor. - John F. Kennedy

Îmbunătățită - înseamnă să se schimbe, pentru a fi perfect - înseamnă schimba frecvent. - Winston Churchill

Este mai bine să-ți ții gura și să apară prost decât să vorbească și pentru a risipi toate îndoielile. - Mark Tven

Învățarea nu se epuizează niciodată mintea. - Leonardo da Vinci

Într-adevăr cel care nu prețuiește viața nu merită. - Leonardo da Vinci

Bunăstarea depinde de propriile decizii. - John D. Rockefeller

Maret învăța o mulțime - este luată imediat pentru puțin. - Dzhon Lokk

Dragostea și munca sunt pietrele de temelie ale noastre umanități. - Sigmund Freud

Regula №1: Nu pierde bani. Regula №2: Nu uitați regula №1. - Uorren Baffet

Omul moare atunci când încetează să se schimbe, iar înmormântare - doar o formalitate. - Henry Ford

În 20 de ani, ai o persoană care ți-a dat o natură; în 30 de ani ai unei persoane care a modelat viața ta; și 50 ai fata pe care o meriti. - Koko Shanel

Niciodată nu voi da viața pentru convingerile lor, pentru că pot fi confundate. - Bertrand Russell

Singura limită a realizărilor noastre de mâine va fi îndoielile noastre de astăzi. - Franklin D. Roosevelt

Succesul acestor tentanta care nu sunt hrănite cu ei. Nectar apreciază în curând cei care au chinuit sete. - Emily Dickinson

Dacă nu renunți, face o diferență. - Stiven Hoking

Tot ceea ce vă puteți imagina - într-adevăr. - Pablo Picasso

Cele mai bune minți nu sunt în guvern. Dacă ar fi fost acolo, de afaceri le-ar fura. - Ronald Reagan

Mâine - cel mai important lucru în viață. El vine să ne viziteze la miezul nopții. Remarcabil, când vine și este dat direct în mâinile noastre. El speră că cel puțin am învățat ceva de ieri. - Dzhon Ueyn

Numai săraci cred în puterea destinului. La mulți această atribuim mondial pentru a ne toate succesele care le atinge. - Dzhonatan Svift.

Citate in format vizual:

Am luat o datorie grea 33 citate de oameni celebri care tocmai arunca in aer de performanță, și le prezintă într-un format vizual.