Resentimentele și neîncredere strica viața ta? Este timpul să spunem la revedere de la această sarcină grea.
Mulți oameni cunosc sentimentul de resentimente, care scutură nedreptate, și atât de rău pentru mine! Și dacă aceste probleme apar frecvent, începe în mod inevitabil la toate arata cu suspiciune și coleg, se pare, complot rău, și rudele nu respectă ...
Resentimente și neîncredere, stabilindu-se în suflet, capabil să crească la dimensiuni gigant și în mare măsură afectează viața noastră.
Motivele pentru resentimente
De ce „la apa transporta ofensat?“ De ce resentimente pare calitate infantil și malosimpatichnye? Se compune din două „părți“:
- pent-up furie;
- senzație de neputință.
Când oamenii se revoltă împotriva nedreptății, clarifică diferențele, el are o șansă de a schimba o situație proastă. Resentimentele aceeași - experiența nerostită care suluri, ca un disc stricat.
Acest „fluturand pumnii lui după lupta“: un om după o conversație cu infractorul este, ca și cum l-ar putea răspunde. O astfel de abatere de mestecat este, de asemenea, numit meditație negativă. Acest lucru poate duce la ipohondrie, când vezi ce este cu adevărat acolo. Mereschatsya priviri plini de resentimente, ridiculizare și „conspirații“. De ce nu putem spune te „stop“?
Insulta începe cu lovitură reală sau aparentă a ego-ului. Pentru a nu suferi de ea, ne-am rupt de „colac de salvare“: ne convinge într-o situație de nedreptate, îmi pare rău, confort, mama - copil prăbușit.
Și în cazul în care doresc să corecteze situația, ne imaginăm căile cele mai primitive, ca un copil care batters pumnii pe perete după ce a lovit. Derutați de acest lucru - un zero, și gândire inutil: „Dar eu ka-o-ak-i spun ...“ Acest „auto-apărare“ nu face rău numai pentru noi înșine, pentru că foarte puțini oameni pasă de nemulțumirile noastre.
Și este periculos din cauza resentimentele pot dezvolta în boli. De exemplu, nas infundat cronica spune despre lacrimile noi „Rândunica“. Studiul acestei întrebări, de altfel, este angajat în medicină psihosomatică.
Respectă decizia unui alt
În același timp, fericit și să nu fie în măsură să rănească, dar cei care au servit cauza experiențelor noastre ar putea bucura de viata. Nu este mai ușor să învețe cum să protejeze stima de sine de loviturile?
Pentru a face acest lucru, trebuie să înțelegem așteptările. Din ce în ce, suntem jignit de cei dragi, pentru că noi știm cum trebuie să facă pentru a ne face multumiti. Dar, vă rugăm să ne - nu în sensul vieții lor. Și libera lor alegere de multe ori nu coincide cu visele noastre.
Acesta poate fi presetat să respecte orice decizie a unei alte persoane, și dacă el vrea să ne plac, nu-l ia în considerare o chestiune de curs, și un dar al sorții.
O „prevenire“ similare și suspiciozitate: să realizeze că lumea este axat pe noi. Ideea că totul este doar pe tine și urmăriți genera încredere în acest sens. Omul caută să devină „buricul pământului“, pentru a primi confirmarea de la alții de auto-valoare. Dar este mai bine pentru un adult să se aprecieze și să dovedească faptele lor în valoare.
Cum să scapi de resentimente?
Aceste sfaturi vă vor ajuta să uitați lucrurile rele și să se bucure de viață.
- Păstrați un „jurnal“ infracțiuni: a înregistra evenimentele pe care le supărat, de exemplu: „Soțul meu a venit acasă de la locul de muncă târziu“ Și, de asemenea, să stabilească, care este însoțită de planul de așteptări neîmplinite împreună pentru cină ". Alții nu pot ghici dorintele nerostite, astfel încât ultimul element în înregistrare trebuie să fie un acord de opțiune „a cerut soțul ei pentru a avertiza cu privire la întârzieri.“
- Noi toți au tendința de a „sufla in apa“, dacă ceva negativ sa întâmplat în trecut. Psihologice „cicatrici“, este necesar să se vindece - este mai bine cu un psiholog, dar aveți posibilitatea să proprii. Amintiți-vă detaliile, să evite generalizările (nu „toți oamenii - capre“ și „am fost insultat și a aruncat un om cu un astfel de caracter“). Determina ce calitati au ajutat să supraviețuiască în această situație - aceasta va reduce anxietatea.
- Atitudine de viață și umorul său. Încearcă să vadă umorul în comportamentul „infractorilor“ sau propriile așteptări. Aduceți-le la absurd: „De fapt, m-am născut, și apoi să aștepte soțul ei la cină.“ Mizerie - sensibilitate si distractia nu se inteleg!
Nu luați infracțiune și să fie fericit!
Secretele carieră de lucru cu oameni dificili
În orice grup există oameni cu un temperament dificil. Vă vom arăta cum să stabilească un contact cu ei.
Relația soț și tată risipitor neiertate
Când tatăl său părăsește familia, copilul primește acest „eveniment“ la inima. De multe ori resentimente pentru copii persistă de ani de zile.
Relația 5 moduri de a ierta infracțiunea în sine
Uitați de insulte, pe care le-am făcut, nu este ușor. Dar iartă-vă este mult mai dificil! În plus, psihologii spun: resentimente.
Resentimentele Relația în suflet - decât este periculos pentru oameni?
Unii oameni displace mai des, alții mai puțin, dar fac totul, fără excepție. De ce, atunci când suntem jignit, facem mai rău decât el însuși, și.
Casa Cum de a evita greșelile în amenajarea apartamentului: Sfaturi Designer
Noi vorbim despre cele 9 greseli de design plat comune și cum să le evite.
Moda 5 stiluri de modă de tunici și cum să le poarte
Tot ce trebuie sa stii despre tunici de modă și cum să le poarte, în funcție de caracteristicile unei figuri.
Cum de a stabili o relație cu soțul ei: 3 Consiliul de psiholog
În relațiile de familie și să ia în considerare experiența celor care sunt mai înțelepți. Să ne ascultăm sfatul unui psiholog profesionist.
Casa Alegerea culorii ideala pentru dormitor
Ce culoare pentru a picta dormitor pentru a vedea cele mai dulci vise si fara griji?
Mâncare Juicy pește umplute - ușor de preparat fel de mâncare
Îmi place să gătesc și doresc să împărtășesc cu voi rețetele mele preferate sunt foarte gustoase crap umplut.
Vara: soare, valuri, de bun venit. Atunci când, în cazul în care nu acum, este timpul să ia o vacanță și în cele din urmă să scape din oraș și biroul înfundat! În același timp, în mod paradoxal, mulți dintre noi au uitat cum să se relaxeze.
Să vara încă nu a sosit, dar soarele strălucește în fiecare zi mai luminos, temperatura aerului crește în mod inexorabil, camera devine înfundat. Este timpul pentru a învăța cum să facă față cu căldură în birou.
Dacă înțelegeți că cele mai multe ori departe de soțul ei, este timpul pentru a aduce înapoi în relație, și romantismul de impresii proaspete. Va oferim idei ușor implementabile de vacanță în comun pentru cupluri.
Alatura-te!
informații
Wclub.ru - club pentru femei care doresc să fie fericit. Bine ati venit la Clubul nostru de femeie!