21 zile obiceiul se formează și devine a doua natură, programul n dvs.

De ce 21 de zile obiceiul este dezvoltat și dacă dreptul de a numi un obicei de oameni fericiți? Ca o regulă, unele noi eforturi utile, cum ar fi începe comunicarea cu o persoană cu un zâmbet, sau du-te pe o dieta si pierde in greutate, sau pur și simplu să facă exerciții în dimineața - pentru mulți dintre noi cea mai grea parte este doar pentru a mă forța pentru a începe să faci.

În scopul de a muta „la sol“ este un mod foarte simplu și eficient, care constă în faptul că, în 21 de zile este format obiceiul, iar apoi faci ceva util pentru noi înșine deja obișnuiți cu mașina, acesta este temporar și scurt de 21 de zile experiment.

Sunt de acord, este dificil să vă promit, cum ar fi n-au dulciuri și prăjituri sau fac exerciții de dimineață pentru tot restul vieții - de obicei, aceste promisiuni nu sunt îndeplinite, și există mii de motive pentru a nu face acest lucru.

Este destul de un alt lucru, dacă vă da-te o promisiune de a organiza un mic test de, încercați un mic experiment, „Introducerea noului meu de calificare util“, și să-ți spui, eu sunt de 21 de zile se va forma obiceiul de a face astfel de exerciții, dacă după 21 de zile, nu-mi place sau nu va funcționa - renunţ și să uitați, și, dacă este potrivit, atunci poate merge mai departe, vom vedea. Crede-mă - rezultate foarte diferite!

Promite-te timp de 21 de zile pentru a efectua ușor, toată lumea poate!

De ce experiment: pentru că în timp ce el nu a încercat - nu poți spune dacă este necesar pentru mine, deși, și poate că eu și nu va funcționa pentru un motiv oarecare (de exemplu, încărcarea în dimineața până când încercați, nu înțeleg, și să încerce necesare doar acest experiment timp de 21 de zile pentru a dezvolta un obicei. acesta este cel mai eficient mod de a începe să facă)

În termen de 21 de zile de la formarea de obiceiuri în mod necesar pe o foaie de hârtie (vezi imaginea.) Fix - făcut de încărcare „plus“, a ratat a doua zi - a pus pe o foaie de un „negativ“, o bucată de hârtie este promisiunea ta financiară pentru tine (a semnat contractul cu tine) noua calificare, precum și argumente pro și contra - este conștiința ta: 0).

21 zile obiceiul se formează și devine a doua natură, programul n dvs.

De ce 21 de zile pentru obiceiuri? Explicați foarte lung și dificil, cu excepția să spun că este pentru că psihologia. În acest timp, oamenii se obișnuiesc cu noul, stăpânit, el vede rezultatele - da, este avantajos pentru cazul, da, este bine pentru sanatatea ta - trebuie doar să-l încercați acum să-i convingă să nu mai faci asta ...

După acest experiment, adică, după 21 de zile de la efectuarea zilnică a unei persoane este formată la nivelul de calificare de obicei și are, de asemenea, experiență în utilizarea această abilitate.

Dacă această abilitate, după 21 de zile de la efectuarea unei persoane recunoscut om util a decis „da, această abilitate se dovedește că îmi aduce bine“, este avantajos pentru om, experimentul temporar ar trebui să fie prelungită.

Îți place?
Apoi, încă 21 de zile!

Experimentul a fost continuată pentru încă 21 de zile. În cazul în care această abilitate este recunoscut foarte foarte profitabile sau foarte mare ajutor, apoi un experiment temporar poate fi prelungit o singură dată pentru o perioadă mai lungă (să zicem 100 de zile sau 1 an) sau este posibil ca o dată pe viață (există deja dorința și plăcerea de a face așa că te va simți).

În cazul în care abilitatea este în termen de 21 de zile de la efectuarea sa dovedit a fi un așa-așa, este inutil, sau pur si simplu cum se spune nu se potrivesc „nu a ta“ (de exemplu, doresc să învețe să cânte la chitară, 21, a învățat degetele toate bătătorite, se simt bine, nu instrumentul dvs., acum vreau un pian snow-white; 0), atunci noua calificare este uitată, aruncată ca o cupă de plastic fără regret.

Trebuie remarcat faptul că aruncarea planificată nu se poate face imediat. De exemplu, două zile pobrinchali chitara nu funcționează, nu-mi place exprimate - este o abordare greșită. Corect, nimeni nu funcționează, se aplică o forță mult - rezultatele pot vedea abia la început este normal, trebuie să facă un efort de a înțelege, de a depăși primul „nu funcționează“, pentru a înțelege „dvs.“ sau nu. 21 de zile pentru un obicei ajută la identificarea cu alegerea „a mea este a mea sau nu.“

Înțelegerea este mai importantă decât cunoașterea!

Fiecare dintre noi are ceva ce vrem să facem, dar suntem în permanență că amânarea din cauza lene, ocuparea forței de muncă, teama că nu va funcționa. Acum, hai să facem cu tine o listă de experimente pentru 21 de zile, fără plângere sau reproș, pentru asta ai nevoie doar de o bucată de hârtie și un pix.

Selectați din lista de calificare cu care cel mai simplu mod de a începe

Pe partea verso a foii scrie pas cu pas planul - decide exact ce să facă și cât de mult timp sau cât de mult timp, și anume specificul pur și simplu nu fac doi fac trei (de exemplu exerciții fizice de încărcare de dimineață: de 10 ori flutura mâinile, de 10 ori picioare podrygat, stai jos de 10 ori, de 5 ori a făcut o față, de 5 ori pentru a umfla obrajii, și astfel încât ceea ce vă taxează mai vizibil în dimineața)

Acum, ia o altă foaie de hârtie și trage pe ea 21 de cani acesta este programul tau timp de 21 de zile, decide să înceapă un număr, a pus această dată pe partea de sus a unei coli de hârtie și du-te! Am făcut azi - a pus cani în „plus“, nu a făcut - a pus in cani „minus“. Această foaie de hârtie cu cercuri „nu a făcut“ - concentrarea mentala asupra a ceea ce faci, ajută foarte mult în noul străduința de a ține promisiunea de a face.

Deci, este posibil să se pună în aplicare orice abilitate utilă în viața de zi cu zi și de a face un obicei timp de 21 de zile. După 21 de zile de experiment, nu vei doar știu că este, în principiu, poate fi utilă sau profitabilă, și să înțeleagă exact ce această abilitate special, este cu siguranță benefică și utilă tocmai în mod specific pentru tine și să fie capabil să o facă bine, și pentru propriul lor beneficiu. Și, ca de obicei, vreau să fac în viața lor pentru a îmbunătăți în mai multe domenii importante ale vieții, cum ar fi sănătatea - exerciții de dimineață, finanțe - contabilitate a costurilor, relație - .... atunci acest lucru vă va ajuta în planificarea îmbunătățirilor necesare pentru roata vieții

Articole pe teme conexe v-ar putea interesa:

Managementul timpului în Excel: un sistem de lucru de planificare a timpului.
timpul de lucru de gestionare a timpului de planificare (managementul timpului) managementul timpului lor, a terminat managementul timpului sistemul de planificare.

Planul de interior pentru zi (lista și sarcinile zilei de lucru șablon)
Planificarea afacerilor în ziua unui plan de probă șablon afaceri pentru a doua zi, cu o listă de cazuri în Task Scheduler, care pot fi descărcate pe computer.

Planul de interior pentru săptămâna și luna pentru a excela planificator. Planificarea de lucru pentru săptămâna cu o diagramă Gantt.
Planul de interior pentru o săptămână sau o lună în acest șablon fișier Excel Task Scheduler pentru o săptămână pentru a conduce un simplu și convenabil pentru computer pentru a descărca fișierul.

Cum de a scapa de stres si tensiune rapid ce să facă după un stres
Cum de a scuti de stres rapid sau tensiune nervoasă și stres, ce să facă după stresul acasă și la locul de muncă.

articole similare