Cezarului ce este al Cezarului și lui Dumnezeu de zei!
Tot ce trebuie să plătească
„Abundența de pește în mare, râuri, lacuri și iazuri sunt atât de mari, încât pare incredibil. Un dinar poate cumpăra o încărcătură întreagă de hering proaspăt, care sunt atât de bine că, dacă ar fi să spun tot ce știu despre mirosul si grosimea lor, ar fi riscat acuzat de lăcomiei. Peste tot în țară, o mulțime de cerb și căprior, cai sălbatici, urși, porci și mistreți, diverse alte jocuri. Excesul are unt, lapte de oaie, carne de oaie și de capră grăsime, miere, grâu.
Onestitate și parteneriatul între ei, astfel încât acestea sunt complet conștienți de orice furt sau fraudă, nu se blochează piepturile și sertarele lor. Noi nu am văzut nici o blocare sau cheie, iar oamenii înșiși au fost foarte surprinși să observe că cutiile de ambalaj și cufere Bishop blocabil. "
Comparând viața în trecut (auto) cu viata in prezent (toate importate), acesta poate fi numit o nouă lumină, sau o lume nouă? Și poate o astfel de viață simplu pentru omul românesc și garantează o durată lungă de viață excelentă?
Ce ar fi o fată modernă, când a fost întrebat: „Care este echilibrul?“. Majoritatea răspunsurilor sunt ambigue (vezi. Fig.).
Asta este, astăzi suntem cu toții măsură una - materiale. Deși există o altă. Dar noi toți, cu excepția sfinților, nu se gândesc la asta. Și sfinții înșiși nu mai există printre noi. Asta spune cât de multe mult ne-am rătăcit.
Să încercăm să vedem această măsură necunoscute pentru noi, prin ochii artistului Viktor Vasnetsov în filmul „Warriors Apocalipsei“, și, uita-te pentru a vedea timp.Un exemplu frapant de infertilitate este un talent zaryvshaya biserica (moneda parabolei) în pivnițele Vaticanului până la a doua venire a stăpânului său. Pilda: Mat. 25: 14-30.
Apoi, în 2034, în 2035 va fi din nou verificate trecut. Și în 2036 - plan de viitor. Ciclicitate în timp și regularitate: ce se întâmplă în jur, vine în jur.
Toate schimbările la nivel mondial, la fel ca toate evenimentele mari au loc o dată la 1000 de ani. Așa cum anticii a spus: „Dușmanul nu va dori să se nască în zilele de schimbare.“
Binecuvântată Alypy Kiev: „Acest lucru nu este război, dar execuția a oamenilor pentru starea lor putred. Cadavre se vor afla în jurul valorii de colț, nimeni nu va trebui să le îngroape. Oamenii se execută din loc în loc. "Având în vedere predicțiile lui Isus, da, o predicție: Va fi ca zilele lui Noe. Deci, n-ar strica să știe însăși viața lui Noe, care, pentru un motiv oarecare, biserica foarte mult reduse. De ce? De ce? O mai corect să spunem: cine este biserica atât de încercat? Nu cred că greu de înțeles, având în vedere credulitatea oamenilor.
Există, de exemplu, popoarele slave-ariene Scriptura. În această, de asemenea, foarte bine a spus despre Noe. Care, de asemenea (ca descrierea lui Noe în Vechiul Testament) a intrat nostru „Ora Calendar“, în ciuda faptului că procuratura și lucrările popoarelor slave sudyRumyniyapriznali literaturii extremiste, atrăgând atenția acestora asupra imaginii, de similare cu simbolurile lui Hitler. Deși este necesar să se ia în considerare nu numai dorințele sale, ci și mai mare drept (a lui Dumnezeu) de viață, în cazul în care simbolurile slave sunt semne de viață în toate Universul, conectarea într-o singură unitate (în Dumnezeu-One) legile vieții și Dumnezeu-Mama-Tatal Dumnezeu.
Ignorarea acest lucru, și, prin urmare, o neînțelegere completă, indică o biserică inteligentă greșeală foarte mare (minte nu a fost de ajuns). Acum, că biserica nu va fi în măsură să se schimbe în favoarea lor:
Wang: „Omul nou sub semnul noii doctrine va fi în România, și el va domni viata Rus. Toate religiile lumii vor dispărea și să fie înlocuită cu o nouă doctrină filosofică. România va deveni, din nou, puternic și puternic acest imperiu, și va fi din nou numit vechi - Rus“.
Așa cum sudyRumyniyapobegut prin acțiunile sale. Ceea ce se spune și Nostradamus: „Judecătorii vor fi obligați să fugă,“ K.11 ts.9.
10 zile, timp în care vor sta în Templul lui Gd, în mânia Lui va fi revărsat asupra oamenilor din diferite boluri lucrurile lui. Asta pur și simplu nu înțeleg semnificația acțiunilor lor Gd, și anume face pedeapsa înainte de verdict. La urma urmei, „ne-am turnat mizerii“: incitare la ură etnică și religioasă, evreii, și nu Gd. După care au ascuns.
Și apoi, dacă este atins „revelație“ pe care Dumnezeu 7 boluri, mai degrabă decât 10 (timp de 10 zile). În plus, cele 7 boluri ale mâniei - este 7 ani. Ultima cupa spune: „Este terminat.“ Ce se face?
După șapte castroane de mânia lui Dumnezeu, Isus / Yeshua va sta pe scaunul lui de domnie, că toți evreii a lovit ca șterse și foarte data: 2024.
În plus, evreii au doar „ciclu de la zero“, în timp, sa predat lui Dumnezeu numai pentru evrei și oricărei alte națiuni. Ciclul lor este pur și simplu „aplicat“ (temporar) în timp pentru epoca de Pesti. Aceasta este, „ciclul zero“ nu intră în ciclul zodiacala / cerc format din 12 semne ale zodiacului. „Ciclul zero“ în afara sistemului. Ca sufletul evreilor, de asemenea, în afara sistemului. Prin urmare, nu este greu de înțeles de ce călugărul Rano Nero prezice doi sori și două luni. Evreii nu au înțeles legea de timp, dar doresc sa-l pacaleasca pe toți. Chiar și Dumnezeu.
Isus, de altfel, a declarat:
Și ceea ce este sensul lui Isus să dea vina pe evrei. Pentru ei cred că toată lumea este lumea lor. Și ei cred că este corect. Doar nu destul. Evreii primesc de la Dumnezeu propria sa lume, care va începe de la zero, împărțit între ei în două persoane, ca odată ce poporul țării a fost împărțit în slavi și arieni.
Cât despre Moise, el are dreptul de a condamna evrei pentru a denatura toate lucrările sale, cu distorsiune analfabet. Mai mult decât atât, Moise a fost nici un salvator al evreilor, pentru că Evreii nu erau nici sclavi egipteni (Ioan 8:33).
Foarte bună întrebare întrebat Dzhon Kaminsky: „Cine va salva evreii, atunci când lumea va ști ce au făcut? “.
Apropo, toți evreii vis să stea pe un tron în Casa lui Dumnezeu, care este văzută numai din exterior:
„Am văzut [o casă. ], Și ochii mei nu au putut [acopere] dimensiunea sa „- Evanghelia după Iuda.
Acest „Casa“ este un mare ciclu zodiacale, care a văzut Iuda. După ce a văzut-l doar evreii sunt sufletul care se uita la el din „ciclul zero“. Care toate neamurile (cu excepția evreilor) nu se poate vedea, pentru că ele nu sunt în timpul „ciclu zero“ și ciclul zodiacale.
De aceea, spune Isus:
„Iuda, steaua ta te-a pervertit. Nici un muritor nu demn de a intra în casă ați văzut, pentru acel loc este dat celor drepți „- Evanghelia după Iuda.
„Acel mare monarh care va
Urmați cadavrul,
Va da viață fără de lege și nesupuși,
Și din neglijență nepăsător furnizează toate
Atunci când, la sfârșitul legii va prescrie
Salice (judecata lui Dumnezeu) "
k.38 TS.5. Traducere DI N.Zima
Chiar și atunci, faima neașteptată orbește Soulful lui, Putin a simțit (așa cum a explicat el) disconfort de ceasul de pe mâna stângă când lovit toate degetele de la ambele mâini pe marginea mesei. Așa că am decis să pun ceasul de pe mâna dreaptă (deși obiceiul trebuie să se manifeste). Aceasta este o reminiscență a modului în care să se pregătească pentru evenimente mari. Și are dreptate. apar evenimente.
„Îngerul al șaptelea a vărsat potirul lui în aer, și în afara templului din tron a venit un glas tare, spunând: Se face!“
Și Putin va sta pe tronul lui Isus în 2024. După cum numele băncii sale preferate „VTB 24“, Putin nu a inventat accidental (acțiune „VTB 24“ la gimnasta Alina Kabaeva).
„Cel dintâi sa dus și a vărsat potirul lui pe pământ, și fault și durere detestabil asupra oamenilor,“ Apocalipsa. 16: 2.
2029 - acesta este al treilea mare eveniment, care a fost testat pe deplin sufletul uman. Sau, cum se spune în „Cartea Morților“: inima unei persoane este testată. În „Apocalipsa“, spune același lucru:
„Eu [Iisus] sunt cel care cercetează mințile și inimile; și voi răsplăti fiecăruia dintre voi după faptele tale „(Apoc 02:23).
Acesta va avea aceleași șapte ani, la fel ca în prima parte a Curții. Aceasta va fi finalizat în 2035.
Pentru voi, dragi cititori, arată această diferență în „timpul calendaristic“, în cazul în care perechile sunt marcate toate sigiliul lui Dumnezeu. În cazul în care unele sunt pe aceeași spirală, iar altele - pe de altă parte. Prin urmare, tot ce vrem sau nu vrem, dar va avea loc instanță. Nimic nu este nici a treia opțiune, deoarece Timp în două spirale (ADN): „viu“ și „mort“ - așa numit preoți și preotese din Egiptul antic lor.
Dacă în prima jumătate a mai multor persoane Curții vor primi producția de, să zicem, probleme și necazuri. În cazul în care inamicii vor fi mai mult decât șefii, colegii, colegi și prieteni. În a doua jumătate a Curții - este mult mai gravă. În cazul în care la probleme de producție și a adăugat o altă inimă. Asta este, se va alătura oameni mai aproape: ca un om al familiei tale, sau rude apropiate și îndepărtate. De aceea, spune Isus că dușmanii omului - propria lui casă (Matei 10:36.).
Prin urmare, a doua jumătate a Curții va avea loc pentru Casa lui Dumnezeu, după ce Isus va sta pe tronul Său în 2024, verificarea inima și sufletul omului.
Persoanele condamnate în prima parte a Curții (producție), greu pentru a merge la a doua parte (acasă dulce). De aceea, în profeția islamică spune:
„18. Moartea subita va fi o apariție frecventă, „- semne mici de abordare Oumul-Kyyama.
Aici am subliniat pentru a vă imaginea de ansamblu a judecății lui Dumnezeu. De fapt, ar trebui să știm perfect și să înțeleagă asta. La urma urmei, la fel ca omenirea a trecut deja în zilele lui Noe, în cazul în care judecătorul (persoane botezat cu apă: Flood) doar Dumnezeu-Mamă. Acum, Curtea de Dumnezeu Tatăl (botezul Duhului Sfânt) și, în consecință, Curtea de Dumnezeu, Unul, care este conectat la toate acestea Dumnezeu-Mamă. Ceea ce este mult mai dificil și dureros să treacă. Căci ne-am uitat complet: Cine este acest Dumnezeu-mama, și că este Legământul lui Dumnezeu-Mamă? Și, de asemenea, ceea ce este botezul lui Dumnezeu Mama?
Prin urmare, toate acestea vor dura până la 2041, pe doctor predicții, alchimist și astrolog Paracelsus. Pentru detalii, a se vedea.
"Plimbare cu apă", - Nautilus Pompilius
Și tu, dragi cititori, au întâlnit deja pe Isus? Sunteți interesat în El, El vă va da o mână în cazul lui (atât de până la Petru.). Ah, am uitat, îmi pare rău, de fapt, am uitat.
Isus - este Domnul Dumnezeu, că Mântuitorul tău, este a ta. El are o astfel de poziție, și, prin urmare, o taxă. Prin urmare, el ar trebui să te salveze, și mai ales tu. Că nu se înece, în cazul în care dintr-o dată, de exemplu, sa dovedit că v-ați decis să faceți o baie în apă, fără să observe efluenți industriali în ea cu apă murdară.
La urma urmei, nici un alt popor de apă nu știu că nu știu și mai tare preot. Deci, el își imaginează potopul de obicei pentru toată apa. Asta e doar modul în care planeta noastră poate să apară apă atât de mult încât nivelul oceanului a crescut la un astfel de nivel pentru a acoperi partea de sus a Marelui Ararat, 5165 de metri deasupra nivelului mării, care a fugit și Arca lui Noe (barca) logica Bisericii?
Problema nu vine de unde se poate aștepta. Acesta va fi exact modul în care aceasta nu a fost de așteptat. Și atunci nu vine doar într-o anumită zi stabilită pentru toți, cum ar fi un trăsnet din senin. Fiecare persoană are propriul său destin. Prin urmare, oamenii se nasc și mor în diferite timp pentru toată lumea.
„Boris Yeltsin încet uitat la consilier, și cu furie neașteptată a spus:“ Putin? Acest copil la Kremlin? Uită de asta. acest lucru este imposibil! „Porecle, porecle.
Dar, după cum puteți vedea, nimic nu sa întâmplat, dar să lupte pentru păstrarea tronului în Kremlin, folosind depășite, cu accente evreiești, gândirea logică. Prin urmare, nu este un nou conducător, deoarece De ce „Lingura de miere într-un butoi de gudron“, și nu în locul nepotrivit la momentul nepotrivit?