Clinica Oribil. Tratamentul pacienților este foarte nepoliticos, în ciuda faptului că oamenii vin acolo pentru bani. A fost în mai multe clinici private Noginsk, întotdeauna foarte prietenos și amabil personal. In clinica, „alegerea ta“ este de a comunica, ambele cu Inhumans. Nu sfătuiesc pe nimeni să meargă acolo! Acum am mers pe jos în jurul valorii de partea ei.
Dadonkin medicul a cumparat, probabil, o diplomă, el diagnostichează nu corespund realității, picior sau deget, care poate salva tratamentul, ceea ce el nu vrea, el amputeze imediat mai ușor. Feriți-vă de el.
Am căutat ajutorul unui ginecolog la recepția în loc de femeie ginecolog promis sa predat Letenkov V. N. mi-a spus după examinarea pe care am cunoscut deja, cuvintele nu a dat spus. El a sugerat de rezolvare a problemelor mea operație costisitoare pentru 22.000 de mii sau mai mult, procedura făcută la Moscova, în mijlocul de 8000 de ruble, plus medicamentele prescrise anterior. El sa comportat în mod grosolan.
Administrator - doar groaznic - iritat, femeie nepoliticos niciodată nu în starea de spirit. Un sentiment în acea noapte m-am dus la ea acasă și m-am trezit - și așa mai departe pentru a comunica cu pacientii. În atitudinea CDH față de pacienți este de o sută de ori mai bine decât în clinicile private. Înregistrate la 9.30, în cele din urmă medicul așteptat o oră mai mult. La medic nu plângeri, cu toate acestea, atâta timp cât nu există (sper că încă) rezultatele de la tratament. Îmi pare foarte rău că am început să fie tratate de un medic in clinica (clinica acest gunoi chiar nu îndrăznesc să sun. În continuare ›
Ea însăși și fiul ei înregistrat pe ecografie abdominală. Femeia este teribil, un merluciul, toate ceva mormăind. Conform rezultatelor, au existat pietre în rinichii mei și 11 ani, fiul meu in pancreas. Ce sa întâmplat cu mine, reprezintă toate mamele! Fiul profesional angajat în sport, interzis să se joace de sport, după un astfel de diagnostic. Nervii de pe margine, copil supărat, concurența nas. Ne-am dus la examinarea la Moscova, ceea ce a fost surpriza mea când sa dovedit că pietrele nu au, nici nu am, nici. mai departe ›
Pe ecografia nu a găsit pietre la rinichi mele. O lună mai târziu, într-o altă clinică, o ecografie diagnosticat cu pietre, și nu una, rezultatul a fost internat de urgență, iar în cazul în care medicul uitam la clinica, nu este clar? Și cine este responsabil pentru greșeala ei, care ma costat sănătatea, timpul și banii cheltuiți?
Am încercat să înscriem copilul Laura cu cadranul de centru în două zile. Când ultima la noroc și la celălalt capăt a spus, bucuria a fost de scurtă durată. Administratorul ma invitat să viziteze timpul nu mi-a se potrivi, și la cererea mea de a scrie câteva ore mai târziu, tonul mitocănesc ma avertizat că „nici nu o să aștepte aici.“ Vă mulțumim pentru răspunsul, și nu sa întors peste.
În altă zi soția a plecat în SUA, la feminin. A fost înregistrat la un moment dat, am ajuns la timp, dar înainte ea a alunecat fata care a zburat ca un nebun în Land Rover. Imediat minus Însoțitorii de ce timpul de înregistrare atunci când un astfel nu ia în considerare pentru clienții? A avut o ecografie, medicul - o femeie, eu știu întotdeauna scrie numele. Face un sondaj, nu a explicat într-adevăr, a spus el cu o bucată de hârtie la medic! Cuvinte similare din aur gura ei, si costa o gramada de bani din nou. mai departe ›
Am vizitat centrul cu copilul. A fost la Lore. La recepție a venit la timp, ne-am așteptat timp de 30 de minute. Prin înregistrarea LORu la fiecare 5 minute. oricine cu o temperatură care, cu durere acută. Așteptările nu se întoarce pe hol, 3 scaune și aproximativ 15 de oameni care așteaptă în Vol. H. copii mici. Speranța de administrator a sugerat (literalmente) „nu mulțimea aici.“ Mă întreb unde a trebuit să aștepte să primească un copil care nu este vina noastră, a fost reținut? 5 min. - 700 de ruble. și numai la cererea mea, am întocmit un contract de miere prevedere. Servicii. Ce. mai departe ›