Ei bine. Poate că sunt prea optimist, dar cred că fiecare fată o potrivire adecvată în aceste elemente. calități supranaturale nu este aici, totul este normal, cu toate că a uitat să precizeze un aspect plăcut. Pentru modul în care persoana a fost uimitor, cele mai multe dintre băieții din direcția ei și să ia o privire, dacă există vreun defect în aspectul ei. și fete tipul de model, pe care le-am văzut la nesfârșit pe internet și diverse tipuri de mass-media, în cazul în care show-ul lor ca o medie complet, din păcate, în viață sunt mult mai puțin frecvente.
și totuși am despre al treilea și al treisprezecelea punct argumentat)
Am explica al treilea, cu un punct de vedere feminin: uneori, atunci când un kosyachit tip, este foarte important ca el de fapt a dat seama că nu a făcut acest lucru, nu doar a cerut scuze să se scuture. fostul meu glumit în mod constant în mod grosolan la mine, la familie și prieteni aici alternau literalmente între glume și insulte mele. nu a ezitat să-mi spui cum ia plăcut „că roșcata de acolo cu fluxul“ și a aruncat desenele altor femei tinere, care l-au plăcut atât de mult încât el nu a fost rușine de schita lor, spun ei, aspectul lor elegant de inspirație sale.
Eu, desigur, aceste ciudati a luat infracțiune, iar el a fost cauza rănilor mele nu au înțeles și emoționată, se presupune că tocmai l-am tratat ca o cățea am. dar dacă am explica de ce comportamentul său Îmi pare atât de rău, el doar a spus, „Ei bine, îmi pare rău, te rog, nu voi“, și o săptămână mai târziu a început din nou peste tot. și așa mai departe la separarea. dar problema până când a ajuns la mintea lui - de exemplu, care nu au nevoie pentru a apela vechiul său tovarăș bydlana la prima noastră întâlnire în cinci luni, - sa adresat o dată pentru totdeauna.
Din nou, atunci când ești rănit și supărat, pentru a explica obiectul greșelile tale resentimente în comportamentul său cel puțin neplăcut.
și locul al treisprezecelea, prea ciudat. De exemplu, vreau să știu dacă mi place prietenul ei mai mult în această fustă, să zicem, sau în pantaloni scurți, eu pentru că vrei să-l vă rog, inclusiv apariția lui) sau dintr-o dată că nu-i place, când mă pe călcâie și să devină deasupra ei? dacă voi atât de enervant întrebări atât de simplu, atunci această problemă este mai mult decât o fată tip)
ramură Descoperi 1
articol treisprezecea nu este ciudat. spontaneitate într-o fata este mult mai plăcut decât cererile constante și repetate)
Descoperi ramură 0
Ei bine. Acum știu că nu sunt cool
Descoperi ramură 5
heh, și eu știu acum că am fost cool - dar nu am nici un om, astfel de lucruri - și, prin urmare, nu chiar toate astea cuiva și au nevoie.
ramură Descoperi 4
Poate vi se pare, pentru că oamenii nu. De îndată ce multe moft dispar în comportamentul tău.
Dezvăluie ramură 3
Heh, bine, da, din moment ce spui, atunci dispar desigur!
Dezvăluie ramură 2
bine, doar aceste elemente cineva a scris gusturile și opiniile lor. atât de mulți oameni, în special în primele etape ale unei relații se bucură de tot timpul liber pentru a petrece cu fata, astfel încât 9 punctul de toamna la inițiativa oamenilor înșiși.
Dacă știți întotdeauna motivele pentru starea lui melancolie și de rău, am invidie. uneori, am încercat pentru „ceea ce ești trist“, atunci când nu sunt chiar trist, și nu cred că o stare de spirit liric.
Ei bine, cel puțin, am toate hainele mele sunt de acord cu cei dragi. el are un gust mare, le place să aleagă, și de multe ori se poate alege pur și simplu hainele mele mine, comandat on-line și dona.
rezuma: „rece“ fată pe unele listă nu este o garanție a klassnosti. În principiu, există un drept universal și o listă care se potrivește foarte cool fată, alimente atât de gustoase, și-a dat creierul e „La.
ramură Descoperi 1
) Acest lucru este atât de ..
De fapt, dragă gunoi blues-mi este dat. pentru că eu sunt înclinat spre introspecție, iar când insuflat în introspecția - blues role cumva de la sine. Un cerc vicios :)