14 sfaturi de moda utile pentru cei care poartă rochii, rochie de moda

Rochie de culoare neutra care sa se potriveasca stilul fetei si se simte confortabil în ea - primul pas spre un dulap mai „adult“. Nu știu ce m-aș face fără ei rochii de zi de colectare (care este într-adevăr prea mare).

Am câteva opțiuni de bază care pot fi purtate sub o haină în toamna și iarna, precum și altele în primăvara și vara. rochie frumoasă face imediat să vă mai încrezător și elegant, și necesită un pic de accesorii suplimentare. Dar, cu toate că rochia poate fi doar fără nimic, există câteva sfaturi care trebuie urmate în cazul în care vă decideți să-l pună pe ... excepția cazului în care, desigur, nu vă place situația ciudată.

«Cere fir Reddit» mi-a amintit de un singur lucru: o mulțime de fete purta rochii numai în cazuri speciale, iar atunci când îmbătrânesc - nu știu cum și ce să poarte acest lucru sau acest tip de rochii. Jeans uzura nu este dificil - pentru a le pune pe un tricou și puteți merge, dar rochia poate provoca unele probleme, dacă nu ești atent.

Cu sfaturile noastre veți găsi că o rochie poate fi uneori cea mai buna alegere, indiferent de locul în care se întâmplă - în special în zilele fierbinți de vară.

Aici sunt 14 sfaturi care fiecare trebuie să cunoască cine poartă rochia:

Prea rochie scurtă, dacă rochia este prea scurt, va fi creat sentimentul, nu acoperă fese. De obicei, este neplăcut și din loc.

Unele rochii sunt simtit foarte scurt, dar ele nu sunt astfel. Uită-te în oglindă pentru a vă asigura că totul este în ordine.

Lean oglinda înainte de a merge: rândul său, oglinda din spate și aplece înainte. Verificați cât de mult vă puteți îndoi în jos la rochia nu arată fese.

Inclinarea puteți salva probleme. Pentru a vă asigura că ar trebui să meargă într-o rochie - trebuie doar să-l verifica în oglindă. Este nevoie doar de câteva secunde, dar ne salva de situații jenante și jena.

Scurtmetraje sub o rochie, dacă aveți o rochie scurtă sau de dispersie, purta pantaloni scurți de bumbac dedesubt - atunci, în cazul în care rochia fi suflat de vânt, nu ai nimic să se teamă. Asigurați-vă că liniile de chilot nu sunt vizibile. Evitați aerul exterior în stradă.

Dacă sunt într-o rochie de o zi cu vânt - pur și simplu a pus pe sub pantaloni scurți. Aceasta este o modalitate ușoară de a simți încrezător și nu se tem că vântul va ridica o rochie, și cineva vede ceva.

Cred că toate fotografiile văzut destule esecuri ale unor celebritati, unde au așezat în mașină sau în afara ei și lumina lenjerie lui, sau, chiar mai rău, că nu este. Desigur, acest lucru nu este sfârșitul lumii dacă cineva vede chiloții, dar dacă doriți, pentru a evita astfel de situații - trebuie doar să urmezi acest sfat.

Rochie de ridicat din cauza sac, dacă aveți un sac mare, asigurați-vă că rochia nu se ridica din cauza asta. Și așa trebuie să fie verificată în mod constant. De multe, de multe ori.

Rochii sunt uimitoare, dar problema mare - acestea sunt ușor de a merge în sus și de a face posibile diferite situații incomode în cazul în care cineva poate vedea chiloții. Doar ține minte - saci mari pot trage cu ușurință rochie sus, astfel încât în ​​mod constant urmărit, că acest lucru nu sa întâmplat.

Deodorantul ajută cu erupții cutanate scutec: Aplicați deodorant (rola, nu gel), pe partea interioară a coapselor, pentru a preveni o erupție urât. Puteți purta, de asemenea, un mic deodorant cu tine, astfel încât în ​​timpul zilei să-l reutilizați.

Cel mai rau lucru de a purta rochii - centuri de protecție între coapse. Acest lucru este enervant mai ales în zilele fierbinți de vară. Preveni acest lucru ascultând sfatul nostru.

Îmi place să cumpere sundresses ieftine, deoarece unele dintre ele sunt foarte frumoase și la prețuri accesibile. Din păcate, multe dintre ele sunt cusute dintr-un țesut translucid destul de ieftin, astfel încât cumpăra o combinație sau colanti pentru a purta pe sub un sundress și să se simtă mai încrezători.

Amintiți-vă, șoldurile poate face rochia mai scurt, dacă aveți solduri mari, rochie, de obicei muta pe spate și atârnă în față. Ar arata amuzant dacă te va trage în mod constant în jos rochia. Asigurați-vă că acest lucru nu se întâmplă cu rochii și fuste tale.

Purtați o rochie ori de câte ori aveți nevoie pentru a arata bine, oamenii vor crede că ești frumoasă și că ați petrecut mult timp pe pansament nebun. Și, de fapt, doar a pus pe o rochie frumoasă. Acest lucru este mare.

Este adevărat: rochia este întotdeauna mai frumos, chiar dacă pansamentul a luat doar două minute. Dacă trebuie să arate bine, dar timpul este scurt - alege doar o rochie și pantofi potrivită și puteți merge.

Verificați întotdeauna partea din spate a rochiei dupa defecare: dupa ce ai fost în baie, asigurați-vă că partea din spate a rochiei nu este prins pe lenjerie de corp sau dresuri. Uneori nu se poate vedea și du-te, și apoi va fi foarte jenant.

Acest lucru este foarte important. Am purta de multe ori rochii, și de fiecare dată când am verifica dacă nu a prins, pentru că este una dintre cele mai mari coșmarurile mele. Adevărat o zi am verificat și am văzut fundul meu coleg. Nu lasa acest lucru se întâmplă cu tine! Verificați întotdeauna!

Țineți fusta pe scări, atunci când merge în sus pe scări, țineți întotdeauna mâna fusta, apăsându-l la picioare, astfel încât să nu strălucească în fața persoanei rufe de mers pe jos în spatele tău.

Dacă nu doriți ca oamenii din spatele dumneavoastră ceva pentru a vedea - păstra rochia presată împotriva picioarelor

Țineți fusta, atunci când stai pe un scaun: înainte de a sta jos, țineți fusta ei să se așeze pe el, și nu doar chiloții lui.

Cel mai groaznic lucru - să poarte rochii scurte, în vara și apoi să ia fundul aproape goale pe scaunul lipicios, fierbinte. Țineți întotdeauna rochia să se așeze exact pe ea.

Păstrați rochia atunci când merge la toaletă: pe cale să se așeze în jos, asigurați-vă că să se îmbrace și a adunat o parte tiv nu vede toaleta. apar astfel de probleme.

Nu uitați să țineți tivul atunci când merge la baie, mai ales dacă aveți o rochie de lumină care curge.

Feriți-vă de înclinațiilor: nu îndoiți, și ghemuit, îndoire genunchii.

Chiar dacă ați verificat rochie în fața unei oglinzi, o bună practică este să se așeze într-o rochie, fără a fi înclinat. Acesta este doar un avertisment!

Fii mereu la modă și elegant! 🙂 Zâmbește și fii fericit, pentru că - perfect!

articole similare