Și aici este lista:
Pantofi Ricker
Da, sunt convenabile, dar ele nu sunt la modă. Tot ceea ce nu este adevărat și este similar cu hainele din tinerețea bunicii mele să poarte la această vârstă nu este necesar, deoarece cu acest pantof, va reduce costul de kit-ul dvs. și se adaugă la vârsta sa de 10 ani de reclame pe! Cred că nu ai nevoie de ea. Prin urmare, aruncați, da mama, bunica - 65 de ani după ce au voie să poarte. Dar dacă molodyaschayasya mama ta și o femeie modernă, nu doare-o astfel de cadou. Ați putea cere, pentru care o fac atunci? Pentru a fi sincer, nu știu pentru cine, poate pentru spinsters îmbătrânire singur! Da, ei sunt confortabile ca un papuc. Dar cum papuci confortabile și slipony Ash, și adidași Converse, pantofi, și chiar espadrile pentru vara.
Pulovere și cardigane
Aceste pulovere, cardigane teribile in gaura, cu lurex, cardigane tricotate groase vâscoase, atât din trunchiul bunica mea - este, de asemenea, un subiect tabu. Dacă te apuca partea din spate sau pe o răceală de vară, atunci da. În alte cazuri - niciodată. Toate aceste pulovere și Cardigan pentru a înlocui dzhinsovki, bombardiere. În cazul în care nu le place - adică, de ieșire - un sacou sport, de exemplu, țesături tricotate. Foarte convenabil!
pantofi negru clasic cu tocuri mici nu purta cu rochii
Se pare foarte ieftine și de modă veche. Acum abia coase lucruri clasice, acum la vârf de lucruri de modă într-un dramatic stiluri, etnice, ocazional, și, desigur, pantofi sunt în nici un caz nu se va potrivi în stil cu aceste rochii - acestea sunt doar din diferite opere. Cu costum de pantaloni sau o fusta poate fi pus pe. Dar, cu rochii - Te rog, nu! Nu se adaugă vârsta și plictiseală!
Nu purta fuste lungi, bluze lungi, bluze si jachete
Se va simți că merge la mănăstire. fusta lunga poate fi purtat numai cu un top scurt și singura cale. Apropo, o fusta lunga, nu ar trebui să fie o linie dreaptă, ar trebui să fie ușor nasborena cu gumă de mestecat, care va vorbi despre apartenența ei într-un stil de sport și poate fi purtat cu adidași, sliponami și alte pantofi moderne, dar nu cu pantofi negri, la fel ca în paragraful precedent.
Nu purta o fusta la jumătatea gambei, după cum adaugă la sale de modă veche
Aceste fuste își pot permite femeilor o creștere de 170 cm și cizme cu tocuri mai bine pentru cizme a mers sub fusta ei. In aceasta varianta, a la 70 de ani, va fi interesant, și cu pantofi - de modă veche și statică. In drumul tau va fi difuzoarele. Tineretului este întotdeauna asociat cu dinamica și mișcarea. Dacă nu este în costum, toți de 10 ani. Și chiar și cele mai bune culori din zona portret nu vor fi salvate. Totul funcționează împreună, pentru că o tsvetotip știu puțin. Este important să se cunoască siluete lor, lungimi și de a asambla lucrurile drept, nu numai în stil, dar, de asemenea, să respecte proporțiile și nu uitați despre impresia. Tu de important vorbitor, amintiți-vă că!
Uitați de pungi ieftine
Știi o astfel de piață, cu falduri hipertrofica, flori, strazikami sau perforat. Amintiți-vă! De ce să reduceți costul imaginii? Despre fals prea sigur, este mai bine noneym și neaglomerat. De fapt, multe lucruri concis uite scumpe și sunt capabili de a schimba întregul set.
pantofi ieftine - uita-l!
Lucrurile pot fi ieftine, deși de la Zara si Uniqlo, dar nici pantofi!
Marci ieftine
Uita brandurile InCity, Oodji, rezervat, Finn Flare - lucruri prea ieftine uite. Dragoste Republic - vulgară nerealiste, atât din anii 90, toate cele bune dintr-o dată. Focus pe Uniqlo, Zara, HM. Dacă nu au bani pentru branduri scumpe, atunci într-adevăr salvați + pantofi și genți scumpe în mod necesar. Pe cale de ieșire puteți cumpăra o rochie de designeri români, în beneficiul atât de mulți dintre ei, și pentru fiecare gust și buget. Dar designerii trebuie să fie în continuare pe nume. Vă recomandăm Libellulas, Vadim Merlis, Yulia Ivanova, Little Drama de NC, Kseniya Knyazeva, Victoria Andrianova. Notă magazinele Perfetta, ele nu sunt doar la Moscova. Dacă nu aveți aceste branduri în oraș, un tunel, nu cumpara-ti o alta bluza pentru 5t.r. și de neînțeles pentru fusta 3. Pune banii și să acumuleze atunci când 60t.r. - puteți cu bani pentru a merge la cumpărături la Moscova. Excluzând de călătorie și cazare, desigur. Tu du-te pentru cumpărături și fericit să meargă acasă în seturi elegant. Știu despre ce vorbesc. Chiar și cu un buget minim poate fi elegant și uite tineri!
Spune nu margele rotunde
Înlocuiți-le cu un colier frumos sau margele multi-strat, coliere.
Nu cumpara o rochie ieftine cu luminoase imprimate nebun!
Ultimul tabu
lanturi de aur, cercei, kulonchiki, brățări pe care le-a dat chiar și mama mea cu privire la problema de școală sau de a merge la colegiu. Este ultimul secol, răspunsul anilor 90, atunci când toată lumea pune în aceste lucruri, și totul a mers fericit. În primul rând, este de modă veche. În al doilea rând, nu este potrivit pentru multe stiluri de îmbrăcăminte. Nu, nu mă deranjează yuvelirki și pietre scumpe, toate acestea ar putea fi, dar atunci toate kit-ul ar trebui să fie în acest stil - în feminin. Nu ar trebui să fie în blugi și yuvelirkoy. În cazul în care blugi, apoi în formă de bijuterii trebuie să fie interesant, poate chiar cu pietre. Dragi cristale sunt permise în timpul zilei, dar acestea trebuie să fie într-adevăr scumpe.