Cum sa devii un francizat
Înainte de cooperare, vom lua o abordare responsabilă față de alegerea partenerilor noștri, care vor reprezenta brand-ul nostru în regiune. Desigur, este important să brand-ul nostru sa bucurat de un partener de afaceri, astfel încât să putem împreună cu el să continue să cultive valorile care au fost atât de dragă domnului Yves Roche.
Sarcina noastră - pentru a găsi un partener de încredere și de încredere. Am înființat într-un succes unic și o cooperare de succes și reciproc avantajoase.
Vă sugerăm să completați formularul de cerere preliminară.
Schema aproximativă a interacțiunii dintre francizor ( „Iv Roshe“) și francizați (partener):
Francizatul ofera plan etaj, fotografii și alte date pentru a defini în mod clar toate caracteristicile spațiilor destinate magazin.
În cazul în care instalațiile propuse îndeplinesc standardele companiei noastre, francizorul pentru francizat semnează un acord preliminar cu privire la intenția de a încheia un acord de concesiune comerciale.
„Iv Roshe“ dezvoltă proiecte individuale de design pentru noul magazin, inclusiv o descriere a interiorului și fațada magazinului, plasarea echipament comercial și organizarea spațiului de vânzare cu amănuntul.
Francizat efectuează lucrări de reparații în funcție de proiectare a proiectului, în conformitate cu standardele și conceptul de brand.
În ajunul deschiderii magazinului francizorul directioneaza de specialitate responsabil / -s (director regional) pentru a finaliza deschiderea procedurii.
Întrebări frecvente
Î: Care sunt investiția inițială pentru a deschide un magazin „Iv Roshe“?
A: Costul este de aproximativ 100 de mii de euro (. Suma comenzii include produse pentru 2-3 luni achiziția de mobilier, repararea clădirilor, în conformitate cu standardele „Iv Roshe“) .. Livrarea de mobilă și produse realizate din 100% plată în avans.
Î: furnizarea de credit este posibilă în proiectarea de franciza?
A: Nu, „Iv Roshe“ nu este angajată în creditarea potențialilor francizați.
Î: Punerea un spațiu necesar pentru deschiderea magazinului?
A: Zona comercială optimă a magazinului - 40 m². Camera poate fi amplasat într-un centru comercial la etajul 1 sau aproape de intrarea într-o clădire separată, cu o intrare separată pe o stradă centrală aglomerată.
Î: Cum angajații necesare pentru noul magazin?
R: Ca o regulă, în centrul de frumusețe „Iv Roshe“ are 4 asistent de vânzări și un manager.
Î: Ce răzbunare Magazin „Iv Roshe“?
A: aproximativ 2-3 ani.
Î: „Iv Roshe“ pentru instruirea personalului?
A: „Iv Roshe“ conduce în mod regulat de formare atât pentru partener și pentru tot personalul din magazin.
Î: Cum „Iv Roshe“ magazine care operează deja în România?
R: În România, are mai mult de 270 de magazine în 112 orașe.
În viață, nu a fost alergii nimic, deși utilizarea cunoscute firme de rețea. Și bronzarea Iv Roshe manifestat o astfel de reacție a pielii, Brrr. Pielea a devenit prima cărămidă de timp (deși care au folosit de bronzare stie ca bronzare trebuie să fie treptată!), Urticaria și itched groază! Nu când nu a devenit un francizat Iv Roshe.
Elena, nu mă deranjează. Dacă doriți să cred că viitorul francizei poate crede piosenie.
Uneori, clienții vin la mine de la compania Vova Putin și spune: „Este doar pentru că, pentru că Sergey Besedin.“
Elena, am fost naiv. Nu trebuie să mă convingi. Eu cred că ai totul și pentru viitor franciza. Multe companii MLM cred la fel. Ei bine, eu nu cred că sunt acum pentru că - ce să facă.
A fost amuzant să citească discuția. De fapt cazul, am o opinie, dar lasă-l cu mine)))) discuție Citirea reamintit zilele primului chat-ul atunci când cineva ar scrie ceva de genul: „! BG ciudat“ și s-au grabit. În această discuție, aceeași distracție. Dl Troll Bessedin în liniște, fără să spună un cuvânt despre acest subiect, dar atât de frumos toate definiția spânzurat de „proști“, „oameni mici“, „ignorant“ și așa toată lumea vrea să fie convinși că ei sunt niște nimeni că de fapt totul este deja uitat ce a fost conversația. Fun)))))
Supradotați, având în vedere că eu nu sunt un cuvânt pe această temă nu se spune aici, un număr suficient. Mai mult au fost adăugate, iar tu, care va ține opiniile pentru ei înșiși.
Tu, mai presus de toate, nu uitați că există încă cei care gândesc diferit și să spună, în cazul în care nu au ținut pentru sine. Pentru că ei au o opinie, și nu altcuiva, care stă în așteptare. )))
Foarte distractiv. )))
Volodya simțit școală)))))
Sergey întreba despre Volodea, iar apoi am o mulțime de prieteni Volodea și nu vreau să fie ghicitul despre care dintre ele vă zvon vorbire.
Nu neconvenabil un râs - și eu numesc biți porzhu. )))
Nu mă deranjează, spune povesti despre cei care tânjesc să înșele. Vă mulțumesc din lectura bredyatiny ta.
1) Numele meu este modul în care am scris. Am pentru un motiv bun.
2). Vă voi spune tot ce vă interesează și trimite - nu știu ce a fost.
skype meu: uzunova7
Dacă trebuie să ceri.
Ei bine, ce ești așa, Anton? Peste Batko în gros.
Există mulți oameni care nu înțeleg, că disponibilitatea de a începe o afacere și 2,5 desene animate verde poate să nu fie disponibile pentru antreprenor în devenire. )))
Și dacă în mintea omului comun ar fi desene animate 2.5, care ar fi, afacerea dvs. de a organiza și de a promova o :))) și nici unul dintre aerul nu plătește.
Tu, Alex, un prost sau o persoană cu handicap? Presupunem că aparțin treilea tip în care tasta „Kapslok“ „siguranța“. Pentru că a existat un invalid, și a cerut imediat să nu-l judeca strict, deoarece el cu o singură mână și comutator „Claudia“ este problematică pentru el. Este la timp.
Doi. Eu văd ce makdonadls-Barnaul. ) În cazul în care totul este atat de cool - să ia un împrumut și să cumpere un mac din franciza.
Trei: Trebuie să fiu sincer, cei care sunt obosit de întotdeauna se referă la Mac, la Coca Cola si birouri similare, care de zeci de ani și sunt în mod clar deschise în alte momente, și, evident, în altă parte.
A existat o întrebare despre o franciza nu a reușit: de fapt, despre succesul -znayut francizat, pentru că ei folosesc serviciile, ci despre informațiile referitoare la avarie nu este disponibilă. Am avut experiența de a cumpăra un SABWAY franciza, dar a ales locul greșit - la periferia Moscovei, într-un supermarket mare. Un an mai târziu a închis prin stabilirea de daune. Am vândut, de asemenea, o franciza de a vinde produse de marcă renumite. 90% au cumpărat - și este acum desfășoare cu succes de afaceri. Concluzie: franciza - nu este un panaceu, există anumite riscuri. Dar, dacă există bani gratuit și dorința de a lucra, cel mai bine este să înceapă cu o franciză decât toate „de la zero“. Apropo, acum la Moscova va fi forumul de vânzare cu amănuntul, care va acționa în calitate de șef al unei societăți care administrează mai mult de 1.500 de magazine din intreaga lume pe diverse francize. Acesta poate fi luat ca un exemplu, acest lucru poate fi urmărit :) Și vreau să rețineți: în regiunile pieței ocupate de „sefi“ locale (funcționari, bandiți, un puternic și bogat), și introduceți noul brand foarte dificil. Și, cu sprijinul centrului și bine-cunoscut de brand - nu doar mai ușor, uneori, este singura posibilitate.