10 motive pentru a avea o femeie Rusă - știri în imagini

1. Nu am ajunge cu mâinile goale.

Dacă o fată rus să invite la cină, ea va aduce cu ea foarte mult. Ea a numit chiar și a întrebat exact ce să captureze. Dacă spui că nu ai nevoie de nimic, este încă ceva pentru a aduce - tort, alcool sau cadou. Acest lucru este minunat!

2. Trebuie să se uite după ei înșiși.

fetele din Romania sunt foarte bine să aibă grijă de ei înșiși. Pentru noi este - un mod de viață. Mama noastra ne-a certat, dacă nu purta tocuri inalte. În plus, fetele din România sunt aproape întotdeauna frumoase.

3. Ne place să se distreze!

fată rusă - cel mai bun companion pentru o petrecere. Distracție și plăcerea de viață - o parte a culturii noastre.

4. Ne-am hrănit întotdeauna.

Dacă veniți să ne vizitați, vă vom oferi întotdeauna alimente. ÎNTOTDEAUNA. Chiar dacă numele a fost doar o băutură. Chiar dacă nu este foame sau a fost doar cinci minute.

5. părinții români - cei mai buni.

Dacă ești norocos și ai fost prezentat părinților, ai obaldeete cum glorios. Ai turnat, și te-a hrănit cu forța. Am avertizat.

6. Dacă avem încredere în tine, noi - cei mai prietenoase din lume.

Vei fi încântat de păpuși din România - păpuși. Ele sunt în casă fiecare fată rusă. Ei pot juca în post și Instagram!

8. La domiciliu există întotdeauna alcool!

Se întâmplă că vreau să beau, și alcool în magazine nu mai vând. Nu-ți face griji, fetele din Rusia au întotdeauna ceva de băut acasă.

9. Suntem întotdeauna cinstit.

10. accent românesc!

Te indragostesti cu un accent românesc. Acesta te va amuza, sau chiar a începe, nu contează - este, în orice mod doriți.

articole similare