8 motive de ce nu va face o realitate viața ei de vis

8 motive pentru care nu vei face o realitate a vieții ei vis

8 motive de ce nu va face o realitate viața ei de vis

Scuzele vin în diferite forme și forme, iar acestea vor continua să ia alte forme și tipuri, atâta timp cât nu obține complet scăpa de ele și nu încep să trăiască după propriile lor reguli. Mai jos sunt opt ​​motive pentru care nu vei face o realitate a vieții mare, epic visezi.

1. Nu știi de ce ai face nimic

Doar face bani - nu e motivul. Nu banii te fac să te ridici la cinci dimineața, 365 de zile pe an. Nu sunt bani inspira pe oameni să se alăture cauzei tale. Bani - este un indicator care vă spune cât de bine faci ceva. Acesta este singurul indicator? Nu. Cu toate acestea, este semnificativ.

Pentru a trăi dezvăluie pe deplin potențialul său - care, sunt sigur că te simți limitat - trebuie să aibă un scop. Trebuie să fie ceva pe care încercați să creați, să distrugă sau să dea lumii. Trebuie să fie ceva ce căuta - ceva mai mult decât un succes doar financiar.

Vrei să schimbi lumea? Tu încerci să inspire? Sunteți aici pentru a oferi cunoștințe și educe? Determinați traseul și asigurați-vă că are un efect pozitiv asupra planetei și a umanității ca un întreg.

2. Nu ai nici o dorință de a dovedi ceva tine

Tu nu pinteni sau vă spune că ai ceva care nu se poate ajunge, astfel încât să trăiești cu ușurință. Nu ai nimic de dovedit - pentru ei sau pentru oricine altcineva. Sau, dimpotrivă, în viața ta există oameni care insistă că nu va fi nimic de a face toată viața mea, și începe să le creadă.

Orice ar fi fost, dacă nu aveți o dorință copleșitoare de a dovedi ceva pentru ei sau pentru alții, atunci nu se expune pe deplin adevărat potențialul, abilitățile și talentele. În schimb, vei avea suficient de ceea ce ai.

3. Credeți că eșecul - acesta este sfarsitul

Există două tipuri de oameni: cei care văd eșecul ca o lecție, un stimulent suplimentar, iar cei care îl văd ca un scop, „semnul“ că este necesar să se renunțe și să încerce altceva.

Oamenii care fac parte din primul grup (acestea includ astfel de figuri proeminente precum Edison, Jordan, Robert Edvard Li și Teodor Ruzvelt), va reuși cu siguranță, pe termen lung, cu toate acestea, ele vor fi mult mai probabil de a experimenta un eșec, în comparație cu cei care au în vedere eșec, deoarece la sfârșitul anului.

Eșecul - nu este sfârșitul, atâta timp cât nu așa să fie. Am eșuat în mod repetat în viață și de afaceri, și nu merg nicăieri în viitor. Dar de fiecare dată când am căzut, am învățat ceva nou și util. Am învățat să văd eșecul în adevărata ei lumină. Este o chestiune de alegere.

4. presupui des week-end

Cei mai mulți oameni nu își dau seama că, dacă vin pentru a realiza ceva, fie că este vorba crearea unei societăți sau de punere în aplicare visele în realitate, atunci această cale nu este de multe ori la sfârșitul anului. Nu există zile libere. Nu există nici un scop în curcubeu. Asta e viața, țesute din zori și numeroase premii.

Dacă nu sunteți dispuși să lucreze din greu - chiar dacă nu va primi întotdeauna - nu vei atinge succesul. Munca grea - nu este atât de mult o chestiune de a construi o afacere, ca o chestiune de formare a caracterului.

Munca grea și persistența în cele din urmă se va face din tine un câștigător, poate nu chiar și în sfera cu care ai început. Munca grea si perseverenta sunt asociate cu dezvoltarea de rezistenta. Această expunere vă va transforma într-o persoană mai puternică, persistentă și de succes.

5. Nu aveți suficientă convingere

Când am început afacerea, m-am alăturat unui grup tot mai mare de ai cărei membri au atins deja un anumit succes în alte domenii mele și. Și, deși a fost util pentru construirea relațiilor, am început să literalmente sfâșiat între diferite zone și o mulțime de sfaturi, deși acestea au fost foarte bune. Am lipsit convingerea, că ceea ce eu sunt de neclintit și statornic. Când am început, am avut un accent neclară.

Lecția: știu clar ce vrei de la viata, si nu renunta la caracteristicile sale.

Dacă știți valorile tale și de ce vrei să faci ceva, va fi mai ușor pentru a lua deciziile corecte legate de afaceri și de viață, în general.

6. Nu sunt reale optimiste

O atitudine pozitivă și capacitatea de a vedea lucrurile într-o lumină pozitivă este o necesitate, dar nu poate fi în același timp un optimist fals, care nu pot vedea adevărul în orice situație dată, și să aibă succes.

După ce a studiat biografia lui Robert E. Lee, am învățat pentru mine câteva lecții importante. Una dintre ele este: un lider trebuie să accepte adevărul poziției sale și pentru a stoarce din ea la maxim. Cu toate acestea, majoritatea dintre noi refuză să vadă realitatea pentru ceea ce este, să nu mai vorbim de faptul, pentru a încerca să facă utilizarea optimă a situației existente.

Noi credem că totul va primi mai bine de la sine, fără eforturile noastre. Nu vrem să vedem greșelile și slăbiciunile lor, de ce să nu lucreze pentru a le repara. Da, ar trebui să aibă o privire pozitivă la lume, dar nu uitați să vadă adevărul și viața așa cum este. Numai atunci va fi capabil de a stoarce maximum din ea.

7. Credeți că oamenii se nasc cu succes

Nu are nici un sens să regret că nu s-au născut un om bogat, pentru că în acest caz nu ar avea loc de creștere, vitalitatea si rezistenta de achiziție. Este inutil. Dezvolți când a depăși provocările. Trebuie să le caute.

Dacă credeți că se nasc cu succes, te înșeli. Ai nevoie pentru a schimba modul de gândire, altfel nu va fi niciodată rigid, puternic, om răbdător, să nu mai vorbim succes, și dezvăluirea potențialului.

Cel mai uimitor lucru este că milionarii și miliardarii care au devenit stabilite prin munca grea, mult mai mult decât cei care se nasc bogat.

Preia controlul asupra propriei vieți - singura modalitate de a atinge succesul. Dacă într-adevăr credeți că aveți nici un control asupra destinului lor, sunteți departe de a dezvălui potențialul lor.

8. Puteti vedea peste tot blestemul

„Principala diferență dintre o persoană obișnuită și un războinic este că un războinic ia totul ca o provocare, în timp ce un om obișnuit ia totul ca o binecuvântare sau un blestem.“ - Carlos Castaneda

Obstacole nu sunt un eșec, dacă nu le ia în considerare ca atare. Viața - este o provocare uriașă, care constă din mici probleme pe care le întâlniți în fiecare zi.

Ești un războinic sau un laș? Cum vedeți lumea? Tu ia în considerare calea de urmat ca o provocare sau un blestem?

În voi, sub munții de perspective false și puncte slabe pe care le-au dobândit de-a lungul anilor vieții sale în această lume crudă, el trăiește războinic. Eliberați-l. Se lasă să crească. Cum de a face acest lucru? Primește apeluri! Fii un războinic, nu un laș, și apoi se poate realiza nimic, ce vis.

Mai ales pentru cititorii blogului meu Muz4in.Net - sub Chad Howse - tradus Rosemarina

articole similare