Indiferent de rolul pe care în prezent sunt, știu că, pentru a câștiga în această luptă dificilă are o șansă pentru fiecare parte, principalul lucru să cunoască psihologia oamenilor în relațiile cu femei și să acționeze pentru a pune în practică aceste cunoștințe. În acest articol, ne vom concentra asupra a ceea ce metode sunt razluchnitsy că omul a părăsit familia, și dacă este necesar să se ocupe cu astfel de lucruri.
metode de amantă, provocând un om să-și părăsească familia
Pentru inima prin stomac amantele folosesc adesea această metodă în cucerirea soțului altcuiva. De obicei, în cazul în care un bărbat la domiciliu este foarte gustoasă și bine hrănit, trucurile lui nu sunt atrase. Dar, în cazul în care casa este de multe ori roll mingii, semifinisat sau ceva în grabă, este probabil, diverse bunătăți vor fi în măsură să atragă atenția nu numai din stomac. Pace și armonie Aceasta este o altă metodă foarte bună de a rupe un om de familie. Dă-i pace sufleteasca, nu necesita nimic, nu susțin cu ea, nu deranjez pune întrebări, să nu se opună dorințelor sale. La urma urmei, casa soției sale bags în mod constant - bani nu este suficient, în cazul în care ai fost atât de mult timp, a sosit raft, repara robinetul în baie ... Și amanta nu are nevoie de nimic, și, prin urmare, un om atras de ea. O felie de pâine și o felie de brânză capacitatea de a fi conținut cu mic, cu nici o cerere de la un mai mare - o parte profitabilă a relațiilor de dragoste pe partea. Dacă un om vede că un amant nu cere haina lui nurca zecea, cizme cercei al șaptelea, a cincea pentru o vacanță, parfum scump, el a impregnat simțul ei de respect. O astfel de femeie poate lua cu ușurință departe altcuiva om de familie. Bucuria sufletului Multe amante ia un om care știe cum să se bucure de ea. Bucură-te, în parohia sa, aproape de el ... Ei sunt cu adevărat fericiți, și nu imită această condiție. Când omul a văzut că el a fost bucuros că el era de așteptat, se topeste imediat blissfully fericit într-o stare de pace. El își dă seama că este nevoie de el aici, doar de așteptare pentru el asa. Am uitat „Nu“ atunci când amanta nu neagă omul în intimitatea sexuală, devine chiar o femeie mai de dorit pentru el. Un om este foarte important să se recunoască sexualitatea lui, spunând că la fel de bine cu el să facă dragoste și modul în care el este un maestru în treburile intime. Și pentru a nu a fost cuvinte goale, amanta trebuie să accepte să facă sex de fiecare dată când acest om dorește, și, uneori, foarte proactivă. Aceasta va fi cea mai bună dovadă pentru un om sexualitatea lui. De asemenea, o varietate de sex pentru un bărbat căsătorit care are un sex stabil cu soția sa în poziția misionarului, este important să se diversitate. Dacă amanta îi dă posibilitatea de a încerca toate lucrurile care nu sunt de acord cu soția lui, ea se ridică imediat capul și umerii deasupra rivalilor săi, în timp ce creșterea șansele de a obține bărbatul pe care îl iubea. Un om apreciază înalt calitatea relațiilor intime, și în cele din urmă alege femeia care este gata să experimenteze cu el tot ceea ce este nou și interesant în pat. Călcat de blană O altă modalitate foarte bună de a face un om își părăsească familia - este de a avea grijă de el, o manifestare a unui interes sincer în munca sa și problemele sale. Stăpână, folosind această metodă de manipulare, este întotdeauna într-o poziție mai bună decât soțul legal. Pentru astfel de amanta unui om vrea să plece, mai ales dacă soția lui nu arată o atenție cuvenită faptelor sale.
Și dacă doriți să ia altcineva din familia soțului ei?
Pentru restul, alegerea este a ta. Trebuie să cântărească argumentele pro și contra, și doar apoi să decidă - să ia un om de familie sau nu.
Dar mă întâlnesc cu un bărbat căsătorit timp de 4 ani, dar până în prezent nu a părăsit familia. Dă-l ce are nevoie, bucătar, dragoste, ascultă. Dar, în timp ce promisiunile care va oferi în curând un apartament, masina de a avea un copil născut în viitor. Dar nu va scapa de ea, cerând ca copiii au crescut. Ea a înțeles totul perfect, dar trebuie să-mi trăiesc viața și să fie glozhit glozhit rușine de infidelitate. Du-te la alta, de asemenea, nu reușește, de asemenea, îmi place. Dar eu nu pot merge și nu doresc.
M-am întâlnit cu un bărbat însurat de 5 ani. Apoi, el este încă căsătorit cu mine (amintiți-vă acești 5 ani ca dracu ', mai multe dintre care nu ar vrea să se repete), se pare că o eternitate și nu Koncheto nu mai amintesc cum a divorțat dintr-o dată!
Dar acum, după 4 ani mai mult de viață căsătorit cu el, m-am întâlnit un alt bărbat și sa căsătorit din nou. Primul gând: Sunt căsătorit, căsătorit, avem doar distracție, pasiune, etc. Dar doar 2 săptămâni în cap de dragoste peste tocuri.
După 3 luni, soțul a aflat și am fost divorțat (fără copii). Înainte de soțul ei teribil de rușine și îmi pare rău pentru el! Dar ea acum am fost din nou amanta. Și noul meu iubit nu vrea un divorț, este un păcat copii. Și a fost de la început cu mine onest și a promis nimic. Și știu toate căile (deja cu primul ei soț au încercat). Și prin sinceritatea lui, dar chiar și mai mult în dragoste. Dar, la fel ca primii 5 ani, am să îndure astfel de chin nu este gata. El a dat-te timp - 6-9 luni. Dacă nu iese nimic. A terminat cu ea! Dacă va, scrie)))))
Spread, răspândirea, răspândirea. Am ieșit și a aruncat 2 copii. Nunta a fost sărbătorit împreună, masina a fost dat la mine, am fost în luna a 7-a de sarcină, iar el nu a cerut-mi, închis și mulțumit))) spune că am avut un vis! Și cred că este al meu, dat de Dumnezeu! Mulțumim lui Dumnezeu pentru acest premiu! Îmi doresc toate visele tale! Sincere dragoste și fericire în noi căsătorii))
Sunt un fost amantă, care a rămas prietenos cu un bărbat căsătorit după pauză. Și este posibil datorită faptului că ea la părăsit, frumos arătându-i o nouă perspectivă a mirelui, gândul care încă mai face să vă faceți griji despre asta. Se pare că iubitul meu a fost foarte supărat acest rândul său, gelos, nu stau într-un singur loc, dar soția lui nu a renunțat! Deși știa că mi-a făcut semn cu el la biroul de registru și eu voi fi înapoi. Deci fetele, nu au nici o iluzie! Poate că povestea mea va ajuta pe cineva.
Pentru început, n-ar trebui să construiască o relație, știind că visul meu a fost mult timp căsătorit macho, dar acest eșec senzor de ticălos doar mințit, pretinzând a fi liber. A recunoscut că există o soție și un copil nu a vrut, dar atunci când este împins la perete, el a fost unde să meargă, el a mărturisit și sa pocăit. Dar când am fost deja în cap de dragoste peste tocuri. Ca urmare, ne-am întâlnit mai mult de șase ani, exact atâta timp cât nu am rupt această legătură vicios (am plecat cu fermitate țară, nu în oraș, este astfel încât să puteți imagina amploarea nenorocirii mele). La rândul său, acest canalie a spus că a plăcut că, dacă eram liber, aș fi căsătorit cu mine. Am făcut un aspect de calitate inferioară, care este foarte rău că el este căsătorit. Mai mult decât atât, o declarație de dragoste, iar acum, cu toate că a fost mai mult de 10 de ani! Dar, în același timp, sunetul este acum revelație clar că el nu va divorțat și nu divorțat, soția îl iubește, este bine, etc. etc. în general, solid laudă soția lui. În același timp, cântând aceleași laude, și cu mine.
Concluzie: era ca și cum nu strică să plece sau să reziste începe o relație cu căsătorit, nu face acest lucru, ai grijă nervi, timp și onoare în cele din urmă. Eficiența unei astfel de okontsovke comunicare zero. M-am asigurat doar acum că am făcut totul bine, rupe relația. Altfel, aș avea toți acești ani ai ultimului deceniu s-ar fi rămas în amanta lui, s-ar măgulit cu speranța, în timp ce el s-ar fi bucurat de amândoi, pentru că noi, probabil, bine completează viața lui. Mai mult decât atât, astfel de Gere iubitorilor în paralel cu dragoste pe partea copiilor se nasc cu presupusele soțiile neapreciate, în istoria noastră, a fost așa, așa cum sa dovedit.
Povestea ta a atins inima mea dreaptă (((dreapta uluitoare.
Am o poveste. În 17 ani, sa întâlnit cu un bărbat mai în vârstă căsătorit luni scurt, el a fost fratele prietenului meu. Am știut că era căsătorit, el a avut o mică fiică, soția un pic mai în vârstă decât mine, prea drăguț, doar totul sa întâmplat atât de repede, nu am observat cum în dragoste. El a spus că monotonia soția lui, eu sunt un astfel de minunat, magic, și apoi a spus că va merge acasă și divorț cu soția sa. Am fost pe lac, a deschis cafenea cu fratele său, așa că a plecat, nu a răspuns atunci când este solicitat, și a zis să nu se mai numește în a cincea zi.
O lună mai târziu, începe să facă prieteni cu un tip, distracție bun, a fost interesant și, în același timp, distras de la oameni. Câteva luni mai târziu a început să mă sune, îmi pare rău că sa întâmplat, a spus că a venit acasă pentru a vedea fiica ei și nu ar putea spune soției că divorțul (nebunește în dragoste cu fiica sa). Eu continua sa fie prieteni cu un om, și omul a apărut o dată pe lună cu apelurile lor și părea că totul a fost bine și am pierdut controlul asupra lui.
Într-o zi înainte de Anul Nou soția lui smskami siguranță mă iubești, și prin lacrimile ei, ea și fiica ei sa dus la mama ei, și așa că a început să-mi ademeni că toată divorțul lui soție. Am împușcat prietenul ei și a venit la el, a sărbătorit Anul Nou împreună și totul a fost minunat. Și când m-am dus acasă, a sunat și a spus că pacea cu soția lui că el nu a putut, fără fiica mea, și l-am făcut în represalii la tip. Am fost însărcinată, a început să trăiască împreună, și totul este bine cu excepția faptului că acest om nu mă lăsa în pace, el spune că îi place să cheme, el pierde. Și eu nu pot răspunde, inima încă de la cutremură gândesc la ea, iar acum el are un alt copil și am două, fiecare cu propria sa familie.
Dar el încă mai amintește timpul în câteva luni și nu pot să-l uit, soțul meu și am bytovuha au toate mâncat. Și acest om oferă să fie amanta lui, spune ca atunci când oamenii iubesc unii pe alții, nu este un păcat. 90% dintre bărbați trăiesc - soția casei, amanta sufletului. Dar eu sunt o femeie, și-l încă trage nebunește și ce să facă cu soțul ei, nu foarte fericit, iar familia el nu ar pleca.
Dating un bărbat căsătorit (el a fost de 9 ani de căsătorie, copiii nu trebuie) să se retragă dintr-o familie de nici o dorință specială, acum întrebarea este: Cum se explică faptul că am practic liber și au dreptul de a transporta tot ceea ce-ti doreste inima. Nu este obligat să vorbească despre ce am schimbat starea de spirit și ceea ce se întâmplă în familia mea? Încerc să-l țină departe, dar au existat resentimente de faptul că eu nu scriu, uneori, nu răspunde la SMS-uri, am refuzat să vină la el pe primul apel - ofensat. Nu a fost posibil să se întâlnească săptămâna - vina mea că el poate vedea dacă lipsa de sex, explicați că aveți o soție și puteți elimina complet stresul de la ea - a ofensat din nou. Vreau să fiu gelos, acest lucru este în mod constant placa blocată despre dorința lui de a avea copii cu un indiciu a ceea ce ar trebui să fie incubator, iar acest lucru nu este necesar pentru mine, eu doar nu vreau o întâlnire fără caracter obligatoriu, obosit, gândire să plece.
Fetele au încercat toate aceste metode. 9 ani de așteptare, să-i dea tot ce se poate. Ca urmare, sunt însărcinată și o fac și nu au îndrăznit să meargă. 7 luni nu vorbesc, el doar cheamă și whines, uneori, deoarece nu am, în speranța că sunt din nou vor recunoaște și va continua să livreze 33 de plăcere absolut nimic, în timp ce soția legală va încălzi punctul 5a pe aragaz, mulțumit de faptul că ziua ei soț și noapte mi-a pierdut. Ei bine, ce fel de oameni, cum ar fi? Apropo, în ciuda sarcinii, ajută-mă fără nici un efect. Așa a fost. Cum, după o astfel de încredere pe cineva?
Amuza vise ale femeilor. Sunt profund convins că nimeni din SOȚIA nu va dispărea niciodată. Ceea ce are sens pentru a schimba cele mai bune de pe cel mai rău rău la bine? Isteria despre faptul că ați luat soțul meu, așa că nu este mai bine pe partea din spate? De ce sunt eu nimeni nu poate lua departe de familie timp de 27 de ani? Poate că mă va ajuta să înțeleagă acest lucru?
Fetele nu au pe nimeni să ia departe! Doar o dată și va pleca de la tine. De ce ai nevoie de un bărbat, o soție devotată și te trădează. Un om capabil de trădare nu este un om - un nemernic! Nimic bun nu va veni de ea, deoarece, pe nenorocirea altcuiva nu este fericirea construi otolyutsya tine lacrimi de soții abandonate. Amintiți-vă de regula unui bumerang. Încă mai dau naștere la copii, nu se știe cum să ducă o viață de faptele tale.
Spune-i povestea. Până la sfârșitul universității am avut deja o lucrare favorit. Acolo m-am întâlnit cu un bărbat de 10 de ani mai în vârstă decât el însuși. a atras imediat atenția asupra sa. El - la mine. În primul rând, mai degrabă în glumă. Sms, chat, vorbesc în fumat (a fumat). El a fost căsătorit cu un copil. În familie, el a avut de multe ori certuri la locul de muncă, de asemenea, nu totul a fost așa cum ne-am dori. Glume a mers repede in necredinta. Mi se părea că totul va fi diferit. Voi fi o soție bună, care lucrează împreună. Cu mine totul este mereu evoluat și sa transformat, iar apoi împreună vom reuși. Și eu nu sunt la fel ca și soția lui. Între timp, am trece timpul cât a putut (la locul de muncă, în cercul lor social) în anticiparea SMS sau apeluri de la el. Deja m-am simțit în psihologia mea, care se schimbă. Ai părea să fi ascuns într-o pungă de culoare închisă și transporta cu ei, și par să accepte această soartă secretă și teribil de rău.
Eu fac un efort pentru a merge departe de familie. Se pare divorțat mulți, mulți concediu, nu vă faceți griji, trăiesc mai departe. Îmi amintesc când un prieten mi-a spus despre ruda care a furat din familia soțului ei, și după 10 de ani cu ei, el a revenit la soția sa. M-am gândit că, cu mine acest lucru pur și simplu nu se întâmplă. Tot secretul devine clar. El a părăsit soția lui, am început să trăiască împreună. Îmi amintesc totul. Îmi amintesc plâns că el nu putea să vadă pe fiul său. Nu într-adevăr măcar nu a știut ce naiba treceam. Iadul a fost pentru mine. Timp de mulți ani. Am încercat cât am putut, dar kleilos nimic. Certurile, insulte. Nu știam cum să iasă. Nu contează cât de greu, nu a fost suficient de bun. M-am mutat din apartament, dar relația a continuat. Aproape 8 ani de viață. Încrederea în sine a fost agitat. Tot norocul în maruntita. Am devenit bolnav. Prima problemă - femela. Apoi înapoi, atunci centrul de oncologie. Mi-am pierdut slujba. Sa dovedit că cu experiența mea și abilitatea de a găsi ceva de genul care este aproape ireal.
Fetelor, nu suntem familiarizați, dar este povestea mea, și este real. Poate că sunt toate plecat, nu atât de departe. Ca să nu denatureze viața lor. Este rapid și nu-ți dai seama ce faci cu tine și pentru alții. Sa te indragostesti este ușor de a găsi defecte în familia altcuiva - cu ușurință. Ia pierdut în toate acestea - chiar mai ușor. Dezlega toate acestea sunt incredibil de dificil. Îmi amintesc cuvintele fratelui său, când totul cum a spus iritat este rău în viață - „Nu este distrage soțul altcuiva - acest lucru este bun“, și chiar să jignesc pe nimeni, dar el însuși. Când creierul apoi intra in locul, e tot ce vreau să taie o memorie ca un vis urât. Tatal meu are un fiu nelegitim, îmi amintesc cum oripilat toate acestea a fost pentru familia mea. Dar de ce, după ce a trecut prin toate astea pe calea cea grea, am intrat în ea același rahat? Warped măruntaiele lor (orice, a avut loc o astfel de relație știe modul în care acestea sunt dureroase), durerea a adus o grămadă de alte persoane, a rupt familia. Slavă Domnului că nu am avea copii împreună - durerea ar fi chiar mai mare.
Dacă vă întrebați cum să ia soțul ei, singurul răspuns - nr. Dacă ești credincios, îți dai seama că acest lucru este un păcat teribil cu toate consecințele sale. În cazul în care practica alte puncte de vedere - din toate punctele de vedere, este o mlaștină și noroi, și nici o fericire în ea și niciodată nu va fi. Nu este necesar să se uite la exemplele de succes presupuse de cupluri străine din familii destrămate. Probabil te știi că după începutul relației, lucrurile s-au înrăutățit în viața ta. Stai departe de toate. Există mai multe cărți, cum să se salveze, cum să iasă din o astfel de relație. Psihologie „preaiubitilor“ (de câte ori am auzit - nu sunteți un iubitor pentru mine) schimba foarte mult, nu strică să se uite la ea din exterior. Ceea ce pare a iubi poate fi un păcat, fanteziile și propriile lor complexe, mergând de la copilărie. Amar pentru a realiza, dar dacă sunt în regulă cu stima de sine si doriti adevărata fericire, totul caută în viața de zi cu zi a unui amant pe care nu. Pentru mine a fost o carte utile despre sindromul Marilyn Monroe. Sunt bun simț și de auto-conservare în cele din urmă. Există temple, sfinți preferate (Xenia din Petersburg, Matrona Moskovskaya). Toate aceste prostii lovituri și ajută la susținerea atunci când Sever aceste legături. Sunt prieteni care susțin mereu. Nu-ți irosi viața pe murdăria. Pentru mine, nu doar o întoarcere la anii, dar lasa fetele ca mici vor avea loc în acest fel.