7 cuvinte din care ar trebui să uitați

Suntem întotdeauna plin de planuri de lungă durată, sarcină grele atârnate pe umeri, și începe să realizeze că nu am îndrăznit, lăsând el însuși o portiță de scăpare pentru lipsa de acțiune. mâine fericit aproape, dar pentru un motiv sau altul, fiecare nou răsărit de soare, toate, de asemenea, vine plictisitor astăzi, iar planurile au rămas planuri, fără a merge mai departe.

egoiști absolute preferate, împărțind totul în alb-negru. Nici un lucru, cum ar fi „niciodată“ nu există și nu există, și un cuvânt inutil, justificând încăpățânarea stânga. Life - lucru malopredskazuemy și că ieri părea că „niciodată“ poate deveni acum „pentru totdeauna“.

dezamăgiri de munte presează la sol, forțând renunțe și să nu mai faci nimic. „Excelent de lucru, este păcat răul șef“ sau „mare cameră, un păcat că există o altă bancă pentru banca de rezerve.“ Orice „Ne pare rău pentru că ...“ - o plângere. Dar oamenii nu se plâng. În om există o problemă - un om care decide. Un țiuit pentru a rezolva această problemă este foarte tradițional personalizat doamnelor.

„Nu se poate rula o nouă distanță“, „este imposibil de a stoarce această greutate“, „este imposibil de a realiza o mai mare“, „este imposibil de a realiza un vis.“ Amintiți-vă, frate - că este posibil și ceea ce nu este doar rezolva singur. În termen de motiv, desigur. Deși, dacă ești foarte tensionat, și puteți zbura în spațiu, și inorogul a calului Przewalski să se retragă. tocmai ați stabilit limitele, numai în cazul în care vă decideți limita abilitățile tale, și el nu a fost în poziția de „Angajatul lunii“, în McDonal'ds. Act. Până când încercați, nu știi ce.

„Am accidental lăsat-o acasă“, „am făcut din greșeală o greșeală aici“, „l-am lovit din greșeală.“ Hai. Ce-ai făcut vreodată vreo șansă? Orice consecință accidentală la alegere conștientă și că nu sa întâmplat - să dai vina, nu pe altcineva. Nu este suficient de somn, o durere de cap dimineața și a uitat cheile de pe raft. Certase cu prietenii și greșit raportul, colegii nepoliticos a trimis un tip de pe stradă și a tăiat în ochii stânga de măturat strada. Accidentele nu sunt întâmplătoare, ci sunt naturale și pentru a le evita, este suficient pentru a păstra un cap sobru și nu pierde concentrarea.

Am ajutat un coleg cu un raport sau să descarce un teanc mare de muncă, acumulate în această perioadă în timp ce era în vacanță? Am scos celălalt din fund, pe care a aterizat pe propria prostie și amabilitate vă vpryagsya în această chestiune? Toată seara a petrecut cu sora mai mică a unui prieten, în timp ce ea a fost cu prietenul din film? Da, păi, tu ești un domn și nu arunca în probleme, dar ceea ce ai spus, datorită prietenilor? „Dar nu pentru asta?“ Vorbești serios? „Dar nu pentru asta?“ Asta este, nu este dificil, iar data viitoare când am din nou, te rog să renunțe la tot și se grăbesc să mă ajute, ești un tip grozav și nu va lăsa reciproc în probleme, chiar dacă cineva crede că locul, care este destinat pentru procreere? Bine, atunci hai sâmbătă.

Hai, frate, nu te lăsa să fie folosite. Înlocuiți „Deloc“ banală „Te rog“ și a devenit deja clar că o astfel de cerere simplă pentru a vă dvs. în valoare de timp și că, în viitor, ar fi frumos să se gândească sau cap sau împiedicată în avans. psihologia Banal de comunicare și nici o magie.

Maine este condus de top cuvinte cunoscute vreodată că nu trebuie să spun. „Fă-o mâine,“ „Eu scriu pe hol mâine“, „apartament vei mâine. Probabil. " Și ce naiba ești ocupat azi? Da, omule, îmi place diferența de opinie și-ar fi dorit să vi se alăture, dar când am terminat de scris pentru tine. Da, e mâine deja strălucește promisiuni rupte grăsime. Știi, locuitorii din Pompei au fost, de asemenea, planuri pentru mâine, dar ceva a mers prost, smekaesh?

Linia de fund. Ca o concluzie, pot spune doar un singur lucru: principalul motiv pentru lene jumătate din relele omenirii, iar noi suntem o excepție. Tot ceea ce este necesar - să te țină în mâini și să acționeze și nu doar vorbim. Mult noroc, frate. Rock-n-roll.

Ți-a plăcut postul:

mama natura

LOOK3 acum este revista pentru barbati din toate pe care le-ai mai văzut.
Noi - ultimul bastion al foarte masculinitatea, care recent oamenii au început să uite.
fete frumoase, mașini rece, puternic tun și sfaturi utile - asta e ceea ce veți găsi cu noi.
Și chiar mai mult.
In fiecare zi va apărea ceva nou. În fiecare zi vom primi mai bine.

Aflați mai multe despre ele un pic mai mult decât tine aici: „Despre noi“

Și vă mulțumesc pentru că vin, frate.
Să sperăm, va veni de multe ori la noi.

Despre LOOK3 Jurnal

Revista «LOOK3» - este un teritoriu condus de testosteron, curaj și brutalitate. Dacă sunteți aici pentru cei pentru a vedea puii, leii, copii sau imagini amuzante, atunci sunt în mod clar greșit. Nu ne putem ajuta. Noi aici facem revista cei mai buni bărbați din istorie. Scuze.

informații

săpun are
pe tatuha

articole similare