7 ani în urmă, el ia dat o promisiune

Du-te la bal cu un frumos al echipei de fotbal - nu vrea nici elev de liceu? Meri Lapkovich (Mary Lapkowicz) aflat ce este. Ea a devenit o pereche de Ben Moser (Ben Moser) - căpitanul echipei de rugby de la o școală vecină.

Dar un eveniment special pentru a face altceva. Faptul că Maria este o fată specială - ea are sindromul Down. prieteni Moser și Lapkovich de la clasa a patra, și Ben îngrijit întotdeauna cu privire la faptul că Maria nu se simt lipsit.

„El a avut întotdeauna grijă de ea“ - spune profesorul Spogli Tracey (Tracey Spogli), - „Când a văzut că Maria este trist, el a mers imediat la ea și a încercat să înveselească. El a încercat să o ducem la tot ceea ce a făcut. El a avut întotdeauna grijă de ea. "

Iar în clasa a patra, tipul promis Maria să o însoțească la bal școlar

Când a venit timpul pentru pregătirile finale, Maria a decis că Ben a uitat promisiunea lui când a primit brusc buchetul cu mingi scurte, „de absolvire.“

„Am fost surprins“, - a spus ea. - „Am decis deja că voi merge acolo cu prietenii mei.“

Ben a recunoscut că el a fost așteaptă cu nerăbdare această minge.

mama lui Ben, Lisa, a scris pe pagina sa de Facebook: „Nu pot să stăvilească lacrimile de bucurie din ceea ce vad ca promisiunea dat fiului meu o fată frumoasă, executată.“

Fiecare fată este unic și frumos. Alătură-te clubului Misstits. pentru a sublinia demnitatea lor și pentru a găsi aroma lor. Frumusețe conduce lumea. Numai cele mai bune sfaturi cu privire la moda, frumusete, ultimele tendinte in arta seductiei si seductie pentru a ajuta fiecare fată să devină și mai luminos. Misstits pentru fete puternice, încrezătoare în sine, dar foarte delicate și fragile!