Noi fetele nu se poate imagina viața fără saci - pentru că acest lucru este un atribut important al garderoba noastră pentru noi ca o baghetă magică, ne oferă posibilitatea de a avea întotdeauna tot ce ai nevoie la îndemână. Și pe lângă toate acestea, geanta noastra ne poate ajuta în materie de bani, este doar necesar să se selecteze și încărcare în mod corespunzător.
1. Forma. Cumpărarea poșetă, alege un pătrat sau dreptunghiular, cu patru colțuri ale pungii (nu rotund sau cu fund rotunjit). Four Corners - este suportul celor patru laturi ale stabilității mondiale. Ca proprietar de genți de mână cu această formă, oamenii văd o încredere tranzacții persoană și de afaceri sunt mai mult succes.
2. Lungimea pungii mânere. Atunci când cumpără o geantă de mână, să acorde o atenție la lungimea de mânere - butoni nu ar trebui să fie mult timp. Saci, stilouri, care sunt adaptate pentru uzura pe umăr - nu vom face. Faptul că sacul este o extensie de putere de noi înșine (de când am lua mereu cu tine, este saturat cu energia noastră), și toată puterea magică de a atrage sac de bani dau mâinile noastre. Prin urmare, pentru a atrage sac de bani ar trebui să fie cu mânere scurte care ea a fost întotdeauna în mâinile, și că ar alimenta din mâinile a trecut repede, iar geanta noastră (pentru că mai mult mânerul mai lung și mai puțină energie ajunge chiar la miezul pungii).
3. Elementele de lemn Metalul și. Pentru geanta noastra de a strange bani. trebuie să ne asigurăm că era în afara elementelor metalice si interior - elemente din lemn. Deci, cumpăra un sac în care sunt amplasate elemente metalice - diverse decoratiuni, ciucuri, lanturi care decorează geanta, face elegant și, de asemenea, contribuie la atragerea de bani. Ca și atrage ca - deoarece monedele metalice ne-am făcut cu metal, pe punga trebuie să aibă piese metalice, care ne va ajuta să atragă bani. Și în interiorul sacului am pus un castan. Antic chinez Brown a folosit pentru protecția împotriva pierderilor financiare. Chestnut în geantă pentru a proteja banii și pentru a preveni de la cheltuirea necorespunzătoare de capital bani.
5. Grupul Verzilor. De ce unii oameni subconstient asociază verde, cu bani. Prin urmare, achiziționarea unui nou geantă de mână, să-l încarce pentru a atrage bani. cumpăra tot felul de verdeturi (varza, patrunjel, salata verde, etc) și a pus-o în poșetă și să se plimbe cu ea toată ziua, se uită la numeroasele magazine și buticuri diferite. Mergeți pe jos spre magazine, deci, dacă geanta nu este plin de verdeață și de bani. Imaginați-vă că aveți un sac plin de bani. Și crede-mă, funcționează! Deci, de ce nu ne vospolzovatsya acest lucru?