Sigur că poți, cel mai important, dorinta si perseverenta. Este nevoie de o mulțime de timp și de bani, respectiv, la profesor.
Urmărind cât timp este nevoie)
11, vă mulțumesc foarte mult pentru prof.mnenie. Și totuși: cât de mult timp poți învăța să joace tolerabile de bine? De câte ori faci o săptămână?
În violoniști profesionale târziu, dar să învețe să joace pentru ei înșiși este realist. Ca și în cele mai multe alte instrumente de dezvoltare la varsta adulta.
Mă alătur opinia muzicienilor de mai sus: din păcate, prea târziu pentru a învăța să joace instrumentele cu coarde și aplecate, mulți factori care nu sunt în favoarea ta: flexibilitate, degetele rapide, perie vibrații în joc - la vârsta este foarte dificil de a învăța (ea violonist și pian un pic). Încercați acordeon, acordeon, pian, chitară. Dar nimic nu este imposibil - te decizi!
Mă alătur opinia muzicienilor de mai sus: din păcate, prea târziu pentru a învăța să joace instrumentele cu coarde și aplecate, mulți factori care nu sunt în favoarea ta: flexibilitate, degetele rapide, perie vibrații în joc - la vârsta este foarte dificil de a învăța (ea violonist și pian un pic). Încercați acordeon, acordeon, pian, chitară. Dar nimic nu este imposibil - te decizi!
Acordeon, acordeon - pentru fete.
Și chitara - nu mă interesează. Din acest instrument, copiii străzii au făcut deja muzica pop.
aici e paradoxul - care este de 25 vrea sa joace vioara si care este un dezgust vioara. Am racla mea din copilărie. părinții sunt obligați să meargă la școală de muzică. De atunci am această vioară nu pot sta. ar fi mai bine să dau patinaj am dat (((chiar dacă postura a fost bună. și apoi tot face să vibreze și să vibreze. înapoi curba și să devină.
du-te pentru el, dacă doriți. Mi-ar plăcea să dau patinaj cu un antrenament antrenor. și muzică pentru nimic))))
Eu, de asemenea, de la vioara shake - 4 ani promuchalas. Și, la fel ca toată copilăria lui în lupta, dar părinții nu au fost permise.
În ceea ce privește vioara - un instrument foarte complex, care nu este clar, în cazul în care ceea ce nota (ca un pian, de exemplu). Orientirueshsya auzului (și el are o oră clase și începe să eșueze), ca și a degetelor. Degetele trebuie să fie foarte agil și rapid, trebuie să opereze fiecare în sine (a pus mâna stângă pe masă, palma in jos, și să încerce să ridice degetele unul câte unul - mai ales se simt fără nume)).
Îmi amintesc că am prins mâinile din poziția incomode, dureri de umăr, frecat bărbia. Faptul că copilul greu, pentru adulți va fi foarte greu!
Dar cred că, cu răbdare și perseverență din cauza ceva simplu, va fi capabil să joace pentru suflet, pentru cei dragi. Dacă crezi că merită, du-te si nu ezita.
Dar eu încă mai fost la 22 lupta, 2 ani inainte de sarcina a fost implicat, chiar el a luat parte la concurs (cu siguranță realizări, dar încă frumos și a fost distractiv). La 30 am dus la călărie - dificil dat, dar, ca foarte mult. Orice altceva va dori acest lucru - cel puțin 50 ia și du-te. Dar atunci, viața este ceva unul))
Kate, despre mobilitatea degetelor, această tehnică vine cu pricepere, dintr-o dată desigur, puțini oameni vor fi capabili sa, precum și un copil toate prins „cu o singură burta mână mîngîie într-un cerc, iar de altă parte, pe cap de transvazare“ nici unul nu a făcut, în afară de mine, poate, în vioara întotdeauna 2 mâini fac lucruri diferite și totul vine cu experienta. cel mai important, dorinta :)))
Și am avut un vecin, și el a jucat contrabasul. Până acum, vreau să-l doresc o muzică foarte lungă și dureroasă în viața lui ;-) Urăsc vecinii și cei muzicieni care fac muzica vrea nimic și încă Nags și bags ;-) Multumesc lui Dumnezeu mutat ;-) Și începe la ora 25 e prea târziu dar mai bine să înceapă să thump, note beat deliciul de a lua, mai ales vioara, iar sunetul va fi că se transformă solo-uri dracului ;-)
Mai târziu, în 25 de sportive profesioniste să se angajeze și plimbare pe Jocurile Olimpice))
iar acest lucru - munca și vârsta, nu este supusă
Și am cumpărat un sintetizator când eram deja. Doamne ferește de memorie. 46 de ani.
Și nimic. Auzul meu bun, degetele mele sunt toate în loc. Invata-te - și mai mult!
Acum, familia este, uneori, chiar a cerut să joace ceva). Imediat am ridica, improvizezi, ceva ce chiar au format ea.
Cu toate acestea, eu sunt leneș, astfel încât acorduri nu sunt învățate în mod corespunzător. Deoarece sintetizator poate juca cu acordurile de relief. „Stil“ pentru a începe și totul.
Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“
Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]