2 Întrebarea dacă puteți construi o casă pe un teren care nu IZHS energie electrică în zona de frontieră - aceasta înseamnă la

Pentru a conduce curentul electric la site-ul, trebuie să încheie contract grila de alimentare cu toate materialele (cabluri pol la otsutstvii- pe cheltuiala ta). În scopul de a aduce acasă la electricitate, trebuie să conectați un proiect aprobat.
Vera a spus totul corect.
În ceea ce privește cazul în care vă puteți construi cu nici o, uite aici
www.7dach.ru/Bernata/kak-podstrahovatsya-pri-pokupke-zemelnogo-uchastka-23371.html
Dacă aveți alte întrebări, întrebați, vom încerca să răspundem.

Trebuie să fac totul cât mai simplu și cu costuri reduse. Deoarece economia este pe achiziționarea site-ului se poate face apoi chiar mai scumpe - doar pentru conectare și înregistrare. În cazul în care casa va fi considerată ca reședință de vară, și că orice obligații suplimentare care nu impuse mine, să fie pentru mine nu contează. Multumesc pentru articol.
despre electricitate. Ei bine, în cazul în care casa a fost inițial pe site-ul nu, atunci maximă care poate fi oferit pentru mine - aceasta este linia în zona de frontieră, este pe site-ul nu se încadrează în absența casei, nu?
O altă întrebare. Impozitul pe teren depinde de destinatia (LPH, locuri de muncă la cald, etc).

În cazul în care nu există electricitate la domiciliu pentru a obține terenuri pentru construcția sa. Este necesar să se aplice o companie de energie și să semneze un contract. proiect Comandă. Pe uchaske trebuie să fie un fel de obiect cunoscut, care poate lua linia și instala contorul. Acesta poate fi un pilon cabine. De asemenea, au nevoie de un proiect și o autorizație de construcție pentru a începe construcția.

„Consultați o companie de energie și să semneze un contract. Comanda Proiect „- așa cum este scump și lung, dacă nu iau în considerare materialele (cabluri, stâlpi, etc.)?

Ooooh. dar este în fiecare companie în mod individual ... 2 săptămâni am fost o fac, unele 2 luni ... În principiu, întârzierea nu ar trebui să fie, dar ... realitatea noastră te face să crezi altfel)

Depinde deja de condițiile locale. Organizarea proiectului inel în sus, se compara cu ceea ce spui, energie. Alegerea este întotdeauna. Și srokam- mai bine să înceapă până când toate aprobările, aprobare. Ne place banda rosie.

Nu știu de unde ai multe, dar noi (Western Mosk.obl de putere.) Pentru conectarea pilon de frontieră ne-a costat 55000 (30000 și 25000 de proiectare hardware). Este conectat direct la firul metru blocat în fantă și în tot acest timp nu a existat nici o schimbare case. Magazia de lichidare pe cont propriu, este prea scump. Am îngropat-o linie, astfel încât mai mult de lucru - Dig)) Dacă nu ești special, te pregăti documente ireale ... Și toate echipamentele (trubostoyka, metru, cabluri, etc.) trebuie să respecte standardele de stat și cerințele locale (pentru noi este cu siguranta metru trei faze, de exemplu) . Documente - 4 Actul privind contractul de diverse distincții. Până când a luat 2 săptămâni, organizația în sine se face tot prin proxy, nu am mers nicăieri.
Ei bine, bine cu un gard prea scump pentru ... Și fără ele nu putem ...

nici o legătură, și de a obține condiții tehnice, în funcție de situația din zona dumneavoastră. Grila lor face pentru 550 de ruble. Apoi, trebuie să completeze termenii lor de puncte. Când le teh.usloviya, executați echipamente de alimentare, face toate documentele privind repartizarea, atunci ei vor lua în considerare cererea dvs. de a conecta. Tehnician sosește, contorul trebuie să fie sigilate. Apoi, puteți utiliza. Dar documentele trebuie să se aplice în continuare organizației de vânzări, vă vor înregistra ca un nou abonat vă va da un cont personal, care va fi de plată.

pentru 550 de ruble, acestea intră într-un contract și o linie de alimentare de alimentare pe site-ul meu de la o distanță de cel mult 25 m. Și apoi ridică el cablu de consum și contra.

articole similare