oamenii Confident cred în succesul lor proprii. Dacă nu crezi în tine, de ce cineva ar trebui? Pentru a deveni mai încrezători următoarele 15 sfaturi, pe care le vom împărtăși cu voi.
1. Acestea nu sunt justificate
Confident oamenii să își asume responsabilitatea pentru propriile gânduri și acțiuni. Ei nu dau vina pe circumstanțe și oamenii pentru blocajele de trafic și care sunt în întârziere, ei recunosc pur și simplu faptul că târziu. Ei nu disprețuiesc mă întârziere cu fraze de genul „nu am avut timp“, „Eu nu sunt doar suficient de bun.“ Ei încearcă să se schimbe și fă-o înainte de a atinge acest obiectiv.
2. Ei nu se tem de a face ceea ce este înfricoșător
oamenii Confident nu dau teama de a prelua controlul asupra vieții lor. Ei stiu ceva ce ne face frica, de regulă, este exact ceea ce trebuie să facem pentru a deveni ceea ce suntem.
3. Ei nu trăiesc într-un balon de confort
oamenii Confident evita zone de confort, deoarece acestea znayut- este un loc unde mor vise. Ele sunt în mod activ în căutarea de disconfort. Capacitatea de a se adapta și de a găsi noi soluții - cheia succesului.
4. Ei nu stabilesc cazul lor săptămâna viitoare
oamenii Confident știu că un plan bun executat violent astazi este mai bine planul de clasă executat într-o zi. Ei nu sunt în așteptare pentru timpul și circumstanțele drept, pentru că ei știu că aceste așteptări apar din teama de schimbare. Ele sunt acum, astăzi, pentru că acest lucru este în cazul în care se întâmplă progrese.
5. Ele nu sunt legate de opinia altora
Confident oamenii nu acorde atenție la reacțiile negative ale altora. Atâta timp cât ei grijă de ceilalți și să încerce să facă tot posibilul pentru a lăsa un semn pozitiv asupra lumii, este absolut indiferentă față de avizul negativ al poporului. Ei știu că prietenii lor le accepte pentru ceea ce sunt, iar restul nu contează cu adevărat.
6. Ei nu judeca oamenii cu mâna cea mai rea
oamenii Confident nu lasa dramă inutile, distructivă în viața lor. Ei nu văd nici un punct în discutarea acțiunilor prietenilor, bârfă culise la locul de muncă, sau de a inventa povești despre alții. Viața lor este plină și suficientă, astfel încât dorința de a privi viața altcuiva nu apare.
7. Acestea nu permit lipsa de resurse pentru a le opri
Bineinteles, oamenii pot continua să crească și atinge obiectivele, o bună utilizare a ceea ce au în acest moment. Ei știu că orice obiectiv este atins cu o abordare creativă și refuză să ruleze. Ei nu suferă de eșecuri, și să se concentreze pe găsirea de soluții.
8. Nu se compară
oamenii Confident știu că nu concurează cu ceilalți. Ei nu concurează cu nimeni altcineva în afară de ei în trecut. Ei știu că fiecare persoană trăiește povestea unică și o comparație este absolut inutil.
9. Ei nu caută modalități de a așteptărilor din jur
oamenii Confident nu sunt interesați, pentru a satisface așteptările altora. Ei își dau seama că nu toți oamenii sunt de acord, și asta e bine. Ei se concentrează asupra calității relației lor, în locul numărului.
10. Ei nu sunt în căutarea pentru o stabilitate permanentă
oamenii Confident nu se tem de schimbare. Ei știu că viața nu este corect. Ei nu controlează fiecare proces în viața ta, și să se concentreze asupra modului de a răspunde la ceea ce se întâmplă cu maxim pozitiv.
11. Ei nu evita adevărul
persoane Confident face față provocărilor vieții la momentul originii lor, înainte ca acestea să devină o problemă. Ei știu că problemele nerezolvate sunt multiplicate de proprietate. Este mai ușor de a avea un dialog neplăcut astăzi decât atunci când încearcă să facă față cu greutatea acumulată.
12. El nu a plecat din cauza minusuri minore
oamenii Confident sunt ridicate de fiecare dată când viața le aduce în jos. Ei știu că eșecul - o parte integrantă a creșterii personale. Ei sunt ca detectivi, investighează motivele pentru acest lucru sau că modelul de comportament nu funcționează. Odată cu îmbunătățirea planului lor, ei încearcă din nou.
13. Ei nu așteptați pentru permisiunea de a opera
Foarte eficiente oameni acționează fără cota sa de îndoieli. În fiecare zi, ei se amintesc, „Cine, dacă nu mă? "
14. Ei nu se limitează
oamenii Confident nu se limitează la un singur plan. Ei încearcă să utilizeze toate instrumentele din arsenalul său, testarea eficacitatea acestuia nu a fost încă identificat strategia cea mai eficientă, care ajută la obținerea unor rezultate maxime cu cea mai bună performanță a lungul timpului.
15. Ei nu cred „în cuvântul“ tot ceea ce ai citit pe Internet
Citește mai multe articole în curs de dezvoltare:
Ești un expert sau doresc să devină una?
Cadou gratuit de la Yitzhak Pintosevicha - „Cum sa devii un expert și visele devin realitate!“
Scurtați calea spre visele tale !!