10 sfaturi cum să facă un film documentar

VNEEFIRANAVIDU de azi coloana de oaspeți - Stanislaw Jasinski, corespondent programul TSN-Tyzhden. În povestirile sale, el spune victimelor torturii poliției, a corupției și a altor orori ascunse cu care se confruntă omul comun este neajutorat. Pentru propria lor muncă și documentare „Vecinii unchiul Serghei“ Stas a primit premiul de televiziune „profesie Onoare“ - pentru cel mai bun material pentru cetățenie. În cadrul rubricii Stanislav împărtăși experiențele personale cu privire la modul de a trage un film documentar.

În ultimii ani, convergența televiziunii și internetului ne permite să dezvolte formate, despre care anterior nu ne-am putea gândi. Tot ceea ce stă în tesatura de lucru de zi cu zi reporter TV, acum nu se poate arunca, din păcate gândesc la pierderea de material bun, dar neformatat. Acum putem toți - sau aproape toate - de a utiliza pentru umplerea canalului de resurse Internet. Dacă inscripționați un subiect care nu se încadrează în TV - razmahnites pe documentare!

Nu pot fi considerate ca un documentarist cu experiență, dar 4 a filmului, împușcat în ultimii 10 de ani au adus o anumită bază de cunoștințe. Ceea ce spun eu de mai jos - experiența mea personală. Poate ai putea face acest lucru în mod diferit.

Heroes, strălucirea lor și evenimentele care se întâmplă să le acum - acesta este filmul tău.

6. Timpul de lucru

7. spațiu de lucru

Utilizați o capacitate maximă de natură, să aibă loc decoratiuni! Fotografierea în toamna eroilor din țară - cereți-le să facă un foc, se adaugă un spațiu de căldură. Fum - așa că lasă-l să fumeze în cadru! Dar nu uitați despre oportunitatea - nu numai ce caractere se poate face fără tine. Este foarte dificil să vă spun - toate filmat! Aflați cum să pună capăt, pentru a realiza atunci când este deajuns.

De la o jumătate de oră, se lasă 50 de minute, dar astfel încât privitorul nu își poate permite să se mute la toaletă!

articole similare