1 Spitalul Clinic Regional numit dupa profesorul Eva, România, regiunea Khabarovsk, Khabarovsk,

Indicații de orientare la spital cu autobuzul 13, 40, 82 de transfer, 77. Stop "Regional Hospital"

Serviciul de diagnosticare:
- centru de diagnosticare
- Departamentul de radiologie;
- Compartimentul patomorfologice;
- diagnostic de birou rentgenhirurgicheskih si tratament;
- separarea metodelor funcționale și cu ultrasunete de diagnostic;
- Laboratorul Imunologie Clinica;
- calculator si imagistica magnetica nucleara;
- laborator radionuclid de diagnosticare;
- Compartimentul endoscopica;
- laborator clinic.

Cabinete medicale 1 Spitalul Clinic Regional numit după profesor S.I.Sergeeva

Vreau să exprim toată inima mea, ura pentru unitatea de dializă, în cazul în care a murit tatăl meu. infracțiune mea doar nici o limită la cât de mult dispreț pentru medici, nu toate bastarzi aparține. Tata a pus pe hemodializă. Ultimele trei săptămâni el a fost în spital, potrivit medicilor comorbiditate nu este pusă la îndoială pentru ajutor! Până când ajunge la departmen și picioarele nu cad, nimeni nu va răspunde. Procedurile sunt efectuate fără nici standardele de sterilitate. Oamenii peste un sufera de hepatita. Asta e modul în care puteți! și mulți nici măcar nu știu despre virusul, nu este tratat corespunzător, și a alerga! HORROR, mustrat asistentă medicală. Atunci când o persoană este bolnav, „modelul“ său glisarea pe procedura, și tot rahatul pe care e bolnav, el este bolnav, ei vor fi acolo să se uite la ea și asculta cu indiferență, în timp ce persoana va muri. Cu respect Îmi doresc aceeași soartă a infractorilor, judecând după comentarii - un etaj de spital, indivizii incompetenți. Conform rezultatelor, atunci când o persoană moare, ești cheamă nimeni, dar nu ai venit și

„Nu se poate găsi“ dragi. Și apoi navrut în trei cutii, care a fost. Și minciuna totul. Acoperiți zhopy.No lor de doi bani, deși încă mai apare. Dar nimic, va fi răsplătită, toți vor fi răsplătiți. Îmi doresc să experimenteze durerea am experimentat pe tatăl meu și familia mea. Cel mai proeminent este asistenta care la tratat pe toți cu indiferență. Pentru tine atât de chinuit, și sa așezat în acest scaun și a lăsat caii acolo. Nu sunt supărat, eu sunt pentru dreptate.

Curat, repararea, confort

Bună ziua, vreau să plec o recenzie despre Babayev AA, tatăl meu sa dus la el cu un Ash ascuțit, piciorul poate fi vindecat prin efectuarea operației, dar din moment ce nu înțelegem Reperele bani vymaganie, el a fost eliberat după 10 zile, scriind la concluzia că pătuțurile du-te, dar după o săptămână acasă la tatăl său a devenit bolnav, o ambulanță a luat, am avut un tată, această Babayev a pufnit în mod deschis și deschis a spus că este raskashelitsya necesar, sau un picior nu mai este menținută, am trecut (detalii de contact eliminate) ruble, a avut o operație, zi na7 a fost externat, cusăturile nu sunt eliminate prin săptămână, tatăl său a format gangrenă umedă și acum douăzeci de minute mai târziu, el a amputat piciorul, și nu faptul că va supraviețui, dorința de a cumpăra o pușcă și capul la demola acest Babayev, în cazul în care tatăl moare, am crea unul! Spitalul sunt bani corupt și chiar nu ar putea ajuta. o izdevatelsvo și umilință. Stare de sănătate bună!

Îmi exprim recunoștința mea profundă la Spitalul Regional de personal 1! Anul trecut a fost în chirurgie vasculară, medicul meu trebuie să AV doar făcut imposibilul! El a restaurat frumusetea picioarelor mele. Big datorită lui precum și asistente medicale pentru atitudinea și atent atent. Acum, situată în departamentul ORL, operațiunea a fost ieri, care a făcut Horuk SM Merită să fie profesionist în domeniul lor, operațiunea a avut succes, problema mea cu care a fost abordat, plecat pentru totdeauna! Personalul de ajutor Politicos, nu nepoliticos, nu nepoliticos, dacă el nu a făcut narveshsya, stare bună, hrănite în mod corespunzător. tu, medicii și miere mulțumesc. lucrătorilor, un arc scăzut, pentru că suntem profesioniști de clasă superioară.

1 Spitalul regional, vreau să împărtășesc feedback-ul în mod specific cu privire la departamentul de ginecologie. Sunt însărcinată, am venit la recepție la medicul său, ea mi-a face cu ultrasunete, spune că am văzut în punctul embrion emoție, dar am desprinderii de placenta si are nevoie urgenta sa fie internat in spital mi-a scrie o direcție și am potpropiske venit la acest spital. La inspecție am ajunge la ginecolog Alekseyu Vyacheslavovichu, prima impresie a studiului spune cel puțin nu foarte mult (dar asta e bine, atunci medicul nu este vinovat), dar când așa că mi-a spus să se așeze pe un scaun și l-am apropiat, am văzut o farfurie plină de dispozitive utilizate, toate acestea au fost acoperite în sânge, am fost șocat. Cum a fost posibil să nu pentru a elimina tot după ce pacientul. I-am explicat ceea ce am spus doctorului meu, el siulybkoy pe fața lui mi-a spus: „Da, de ce obține chiar că este trăiești și pe acest punct pe termen bătăile inimii nu se poate vedea?“ (Am fost de 7 săptămâni) - după aceste cuvinte am devenit isteric, bine în hol era un soț și ma asigurat. Am căzut pe luni, marți, mi-a spus h

Pentru a-am cumparat HCG preparate injectabile pentru a îmbunătăți, le-am cumpărat imediat și să avertizeze med.sestru, marți, miercuri, joi, tăcerea, doar mint, bea propria. pastile și injecții pozeze seara! Joi, pe runde lui, l-am avut Precizez când voi înțepa și când SUA? Miercuri, au luat sângele meu pentru hCG. El merge pentru istoricul meu medical, intră în cameră și cu același zâmbet (ca și cum fac eu) îmi spune: „hCG ai mic, doar 4000 și nu este suficient pentru viața ta, mâine te duci la noi și vom decide când să vă curățați. " Vă puteți imagina starea mea. aceasta este prima mea, și sarcina planificată, avortul nu se face și atunci nu mă face mai ecografie mi-a fost de gând să curețe. Vineri, SUA, m-am dus și a luat inima în călcâi și apoi am uzistka spune că totul este bine, există un punct de bătaie a inimii, iar placenta este normal))) Articolul nu a fost limita, eu stau în camera de așteptare pentru by-pass și apoi vine la noi departmen Sklyarov și spune că AV a plecat în vacanță, i-am spus să-și spună povestea, el deschide istoria mea medicală și spune că am un hCG bun (detalii de contact eliminate) si nu am nimic să se teamă, și a spus că AV probabil, a făcut o greșeală în cifrele pentru că nu văd bine! Aici am fost tot în stare de șoc, el vede rău și spune astfel de lucruri, așa că de ce face acest lucru în exploatația de spital, cu vedere slabă trebuie să rămână acasă, mai degrabă decât bărbații fac operații și să monitorizeze femeile gravide pentru a menține acel lovit. Am vypispli și totul este în regulă. Cred că mulți vor înțelege ce am simțit atunci când mint acolo. Vreau să-i mulțumesc med.sestram în fiecare zi, pentru un motiv oarecare au fost diferite, am întins 8 zile, dar încă bun) scump gravidă să fie atent, mai ales cu AV că el nu ți-a spus, și chiar dacă lor cu ultrasunete ceva rău nu va crede, dar apoi plimbare în clinici private sau de spital, face ecografie acolo si apoi cred ca rezultatele! Nu știu o fată acolo care a spus că a ratat avortul și ar trebui să fie curățate, au mers la un alt spital, iar acum este fericit că copilul ei și nu au făcut o eroare în timp ce în spital! Toate sanatate si Zdorovenki copii)

Am adus la 5 dimineața în camera de urgență în ginecologie.
mitocănesc Raportul a scris despre acest lucru mai mult decât o dată. După 2 ore de la durere acută, care ambele au examinat, suspectat sângerare. Medicul, din păcate, nu numele am aflat niciodată, mischievously zâmbind, ea a spus că am avut nimic de acolo și eu aici, la toate prostii suferă. Despre control nu este ceea ce nu vreau nici să scrie un cuvânt de groază. Vă mulțumesc Medicul ecografist femeie a scris la o concluzie normală, deși, și ma condus la ea în 10 de ore. Am simpatizat chiar recomandat. ce să cumpere de la farmacie. Durerea nu a diminuat, intregul prim ajutor a pus o lovitură ketorol de 6 ore. În același timp, am spus că am băut 4 comprimate. În cele din urmă, știind că nimeni nu este de gând să mă trateze cu un diagnostic de ruptura ovarian. Am de gând să plece într-un taxi la o altă facilitate cu resturi inutile de hârtie de la ginecolog nu este în cazul în care acesta nu este scris care a văzut ce oră era, nici pictura nu este necesară. În cele din urmă, nu poate fi numit ca Alti medici nu au înțeles ceea ce a scris. Linia de fund, am întins pe bolnavi

Am fost trimis aici cu tensiune arterială ridicată, am ajuns. I-am dat imediat cupoane, am crezut că a fost norocos! Dar, nu! Neurologul a adoptat fără entuziasm. Hai, îndura. dar endocrinolog! Oroarea!
Zaychik Dmimtriy Nikolaevici. Idiotule! Cu fervoare și aplomb, aici vorbim cu oamenii! [Cenzurat] și Snapper!

extortionists Hospital, mojicie și neglijență din partea personalului. Totul a început în dimineața când 15 minute de la deschiderea registrului sa încheiat timbre angiohirurga. Deși se spune că ziua ar trebui să aibă 15 cupoane pentru a emite, până la partea de sus, la medic, am aflat că a servit doar 2 pacienți, iar oamenii nu mai era necesară pentru a cumpăra un bilet plătit, care ar ajunge la el. Un om a venit la orașul Sovetskaia Gavan, cu tromboză venoasă profundă și a preluat 5T mea a trimis acasă pentru a scrie într-o bucată de hârtie care a fost efectuat examinarea cu ultrasunete, tratament prescris și că 5T minute petrecute la birou, medicul nu a primit chiar că ar examina pacientul. Când am întrebat ce a făcut din ceea ce este descris într-o lucrare, am spus ceva sau cineva și nu este obligat să trimită text simplu la sediul central. Nu pot să înțeleg cum astfel de medici că vom plăti cardul de încărcare poate lucra și astfel încât să neglijeze bolnavi, nici măcar scris un curs de tratament, dar este atât de greu să bată în direcția spitalului regional, plus o mulțime de timp

cheltui pe ceva care ar ajunge la spital și că ar fi fost o astfel de atitudine, nici măcar nu știu unde să meargă cu atitudinea mitocănesc de medici. Chirurgul chirurg vascular Kuzin Vadim Igorevich.

Am citit o mulțime de feedback-ul negativ, și devine foarte trist pentru faptul că oamenii nu găsesc timp pentru a scrie bine. Vreau să vă mulțumesc ogrommnoe compartimentul vascular Babayev medicul Alexei Anatolievich. Timp de mai mulți ani, aproape ruda mea este tratată de acest medic și, astfel, prelungi durata de viață a lui. Vă mulțumim pentru ceea ce ai și Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Departamentul de chirurgie a devenit norma de a cere mită - 3-60! Dă de mult poti. Și este oamenii care sunt pe de asigurare voluntară și de spital să plătească toate operațiunile societăților de asigurare. Fărădelegea plin! astfel încât Medicii oborzeli care fac aluzie la pensionari bani pentru persoanele cu cancer, etc. etc. În cazul în care situația nu se schimbă timp de o săptămână sau două, voi merge la biroul procurorului, scrie o declarație și eu sunt sigur că jumătate din personalul obține imediat concediat! Nu știu ghici dacă medicul șef al situației sau a face acest lucru într-o fracțiune, dar dacă nu vor fi afectate în viitorul apropiat - să fie rupte pentru el.

Departamentul de chirurgie a devenit norma de a cere mită - 30-40-50-60 mii! Este oamenii care sunt pe de asigurare voluntară și de spital să plătească toate operațiunile societăților de asigurare. astfel incat medicii oborzeli care fac aluzie la bunica vechi bani, oameni cu cancer, etc. etc. În cazul în care situația nu se schimbă timp de o săptămână sau două, voi merge la biroul procurorului și eu sunt sigur că jumătate personalul nu va imediat! Nu știu ghici dacă medicul șef al situației sau a face acest lucru într-o fracțiune, dar dacă nu vor fi afectate în viitorul apropiat - să fie rupte pentru el.

În holul de la primul etaj un pic de relaxare și spațiu, în general, în dimineața (în jurul valorii de 5-8 pm) 90% dintre vizitatori sunt. Sala de registru nu este capabil de a găzdui toate patsentov, ca urmare a crowding severe și nervi zdrențuit. În coridoarele și sălile de iluminare slabă și ar beneficia de renovare. În birourile curate și suficient de confortabil. Personalul medical este prietenos și pe pacienți, fără a necesita vschtechu nerezidenti un impact semnificativ. Medicii sunt competente. Costul metode de anchetă plătite și acceptabile. Pe ansamblu, mulțumit de recepție. VĂ MULȚUMIM!

M-am întins în departamentul de chirurgie, in 3 asistente medicale bloke.Hamstvu fără limită! În camera mea au fost pat de pacienti, asistente medicale, astfel literalmente a trebuit să cerșească și să aducă curat „rață“, despre dizenfektsii, de asemenea, nu merge t.k.ey în departamentul nu este, de asemenea, Camera miroase doresc spălate și a vrut și nu cu lenjerie curată, prea încordat, vezi o zi! se pare că, dacă aveți rude poți cumva dolechitsya, și, dacă nu, vei putrezi în rahat (Scuze pentru amar adevărul!), să mănânce din vasele murdare situate pe foile murdare. Una dintre surorile nedoprosishsya măsură de presiune în sus (numai în caz de urgență!) Și Analgezic numai 22: 00 Dar, din fericire, nu toate sunt, cu toate că zar.platy toate mici, dar dacă aveți nici un sentiment de compasiune, de ce lucrează în! un astfel de loc.

Din păcate, în ultimii 1,5 ani pentru a doua oară, avem de a face cu această clinică. Grosolănie și împietrire a personalului, in special a medicilor, sunt înfloritoare. Mita este nici o limită! Alimente - se poate întinde piciorul de foame, cu excepția cazului în mersul pe jos pacientului și nu pot merge în jos la etajul 1 în standul pentru a cumpăra alimente ei înșiși. Medicii, care isi aminteste cu recunoștință, foarte puțin, dar există.

articole similare