1 buchet marar sau patrunjel este mult bzconnect

mărar 1 buchet sau pătrunjel este cât de mult?

După părerea mea rețeta este corectă și apoi în întregime simplu. Numărul de pătrunjel dat condiționat, aproximativ, cu raschtom că acest lucru nu se va strica antena daca pătrunjelul va fi un pic mai mult sau mai puțin.

Aceasta este o rețetă greșită. În cazul în care Verzii pot fi adăugate la gust, și atunci trebuie să scrie, deoarece conceptul de „fascicul“ fiecare sa. Foarte relevant, de altfel, întrebarea, pentru că acum este sezonul când grannies de pe piața de vânzare ierburi și pachete într-adevăr sunt diferite, iar prețul este de obicei unul. Aceasta a obținut ca în gluma: „Trei ruble o mână, dar o mână de trei lucruri.“

Ai dreptate că nu toată lumea înțelege că acest fascicul. Când scrieți în rețetă - fascicul mai mult sens - uita-te la gust, deoarece grinzile vin în diferite dimensiuni, de la 20 la 300 de grame. la începutul verii - verde tinere, de licitație și de dimensiuni mici, și de frunzele toamna a fost deja grosier tulpini mai groase si mai inalta, intr-o tulpina verde este mai bine să nu mănânce numai atunci când murat castraveți sau roșii pentru iarna.

Verzii sunt foarte bune ca agent aromatizant în multe feluri de mâncare calde și salate, dar încă, nu abuzează, cred că verde este mai bine să nu raporteze, într-un vas, ai pus o afacere mare. Se întâmplă adesea ca un pic stropit pe placă și suficient.

Încearcă să urmărească bine - 1 crenguta mic pe portie, iar cu timpul va deveni clar, acesta este un pic sau o mulțime.

Cred că, dacă în cantitatea reteta de verdeață este indicat ca un creion, apoi ia pe placul dumneavoastră. În cazul în care, în grame, apoi, probabil, 2-50 grame va fi suficient, pentru că Verzii nu cântărește prea mult. Este mai bine să adăugați un pic mai puțin prea mult. Personal, am pus un pic verde, prefer să-l mănânce în stare proaspătă, și a pus în gol în cazul în care, pentru gustul meu, ceva lipseste, pentru aroma.

Sau ar putea fi pachete clasificate:

mici de 20-50 grame,

medie de 50-80 grame,

buchet mare de 80-100 grame.

Un buchet mic - este de 25-30 de grame, în măsura în care îmi amintesc pe etichetele de preț în supermarket. Dacă mă duc la magazin, mă uit mai precise.

În opinia mea, este doar mult mai ușor și mai clar să se concentreze pe „pachete“ de verde decât un gram. Și de a folosi ierburi proaspete pe placul dumneavoastră.

Puteți utiliza, de asemenea, informații despre cât de multe grame intr-o lingura de plante (cum ar fi patrunjel, marar, coriandru, și altele). Desigur, fin tocat.

articole similare