9 Cel mai bun stilist din Moscova, time-out

Time Out pune împreună o echipă de vis de masterat, pe care le puteți încredința în siguranță părul lor. Acum știm cine a merge pentru parul scurt, pentru care - pentru genial Blondie, și care va ajuta la restabilirea părul înapoi la viață.

Experiența de lucru: 10 ani

Despre mine: De mic copil mi-am dorit să fiu un coafor. Chiar și la școală am crezut că a fost profesia mea. Cât de multe pot aminti, la fiecare ocazie a încercat totul pentru a face o coafură frumoasă. La 17 ani, m-am dus să lucreze ca un maestru asistent în Toni Guy - acolo și a început să-mi educația și cariera. După ce a primit competențe de bază și experiență de dezvoltare profesională în fiecare an, a mers la un stagiu la Londra. Mai târziu, el a participat la diverse cursuri de master. Acum lucrez într-o echipă, unul dintre cele mai bune saloane din Moscova.

Despre clienții: există bărbați și femei, însă procentul fetelor în rândul clienților mei mai mult. clienții permanenți ai încredere în mine necondiționat, exprimă dorințele lor, dar încă se bazează pe viziunea mea profesională. Cu noi clienti este intotdeauna un pic mai mult, din moment ce noi nu cunoaștem, și să înțeleagă ceea ce doresc, avem nevoie de un pic mai mult timp. Cel mai frumos lucru este că toți clienții sunt întotdeauna mulțumit de rezultat.

Costul serviciilor: tunsoare de sex feminin cu cap de spălare și stil - de la 8500 p. tunsoare obișnuite (bărbați și femei) - 5000 p. pictura - de la 7000 p. styling - de la 3500 p. masaj cap - 1500 p. Îngrijire - 2500 p.

Experiența de lucru: 13 ani

Despre mine: am învățat să designer de pantofi, atunci când prietenul meu a cerut să meargă cu ea la o întâlnire în școală de coafură. Am fost atât de interesat în ea că am transferat să învețe de la coafor și prietena acum nu a decis să acționeze. Apropo, apoi am primit încă o diplomă în economie. Dar, în tot acest timp a lucrat în paralel în saloane, de dezvoltare profesională, a mers să studieze în școală de coafură europeană. Am acum la fiecare șase luni pentru a ridica calificarea în Coppola Academia Aldo din Italia. Modul în care lucrează cu părul; și cel mai important modul în care văd modul în care - asta e cel mai bun lucru pe care l-am învățat în cariera mea.

Acum, voi continua să se îmbunătățească în domeniul coafură, la care s-a adăugat o altă și make-up. Încerc să țină pasul cu tendințele, să ia parte la diverse proiecte și concursuri de moda, dar punctele forte pot fi numite de colorare, tunsori și machiaj.

Despre clientul: să-mi destul de greu pentru a ajunge acolo - trebuie să fie înregistrate în avans sau așteptați timp liber în programul. Bărbații, de regulă, nu foarte pacient în această chestiune. Toți au nevoie de aici și acum, astfel încât să-mi vin în principal femei. Mai mult decât atât, îmi place pentru a crea o „cheie de imagine“ (păr și machiaj). Este convenabil pentru client - lucrul cu el un om, și nu câțiva artiști, care trebuie să fie discutate separat toate.

Nu voi uita niciodată: Munca lui cu Naomi Campbell. Se simte ca e ca sa zboare pe o alta planeta! Este atât de eteric și foarte uman. Datorită experienței sale Naomi știe în mod clar ceea ce vrea și cum ar trebui să arate ca în cele din urmă. Ea este foarte exigent cu privire la calitatea muncii, așa că a trebuit să dea totul pe deplin. Fa ceva jumătate - nu este o plimbare.

Costul serviciilor: tunsoare - 6500 p. styling - de la 3000 p. 10 800 r. pictura - de la 7800 p. 13 800 r. Machiaj - 4000 p. 10 000 freca.

Despre mine: m-am dus să studieze în frizer-stilist, când a trăit în său natal Napoli. O altă specialitate nu am. Îmi place să fac de colorare a părului, care arată naturale (Baciata dal unic și Stella Marina - servicii salon de marcă), și o altă întorsătură încuietori.

Despre Client: principala mea pasiune - femei. Îmi place întâlni clienți noi, le puteți găsi imagini interesante, pentru a sublinia frumusetea naturala. Ambii bărbați vin la mine, dar e undeva în 30 la sută din baza totală. Încântat că, în doi ani de lucru în cabina Domenico Castello am avut clienți regulate care nu mă schimbă cu alți artiști. Practic, desigur, este românească, dar în spatele scenei salonului nostru este considerată o ramură a Ambasadei Italiei (proprietarul - un italian), asa ca italienii vin la noi, atât procedura, cât și la doar chat.

Nu voi uita niciodată: Emoțiile clienților noștri, pe care îl felicităm pe ziua lui. Noi le-un cântec și dans cântă! Întotdeauna provoacă o furtună de emoții pozitive.

Costul serviciilor: tunsoare - 4800 p. styling - 4500 p. îngrijire spa - 3450 p. Colorarea - căutare (deoarece funcționarea și mijloacele utilizate schema este selectat pentru fiecare client).

Experiența de lucru: 23 ani

Declarație: În general, educația am un designer grafic. Cu toate că în timpul formării la institutul el a lucrat ca un coafor. Și după absolvire, în ciuda noile cunoștințe și experiență în proiectarea, el a continuat să se angajeze în hobby-ul lor preferat - arta de coafură.

Sunt cu adevărat îndrăgostit de munca lui, așa că pot spune că este la fel de puternic în îndeplinirea tuturor tipurilor de muncă salon, de la coafuri la machiaj. În general, prefer să creeze o manieră holistică, ca o tunsoare, colorat, îngrijire, styling si make-up făcut de o singură persoană, un aspect mai atractiv si armonios.

Despre Client: Dacă luați un procent, este de 30% - sunt bărbați și 70% - femei de toate vârstele. 97% dintre clienți sunt permanente. De multe ori, eu sunt familiarizat cu clienții săi de mai mulți ani și chiar decenii.

Nu voi uita niciodată: în urmă cu câțiva ani, modelul terminat într-un concurs de frumusețe. Condiția principală a piesei turnate a fost o lipsă totală de machiaj. În ciuda acestui fapt, am reușit să fac atât de natural și blând make-up care chiar și juriul profesionist nu l-am observat. A fost amuzant faptul că alte modele fac descoperit și a cerut să se spele off.

Costul serviciilor: tunsoare - de la 6500 p. styling - de la 3500 p. pictura - de la 5500 p. Ingrijirea parului - 3500 p.

Maxim Rokitsky, partener creativ L'OréAl Professionnel și maestru salon de frumusețe Beauty Corner

Experiența de lucru: 14 ani

Îmi place pictura - și, mai presus de toate, acesta este punctul meu forte. Cel mai bun lucru pe care îl administrez complex de colorare ( „Hombre“ și „shatush“), cu amestecare mai multe nuanțe. Dar cel mai adesea am dezvolta propria tehnică specială în mod specific pentru client.

Despre clienți: Practic, cele mai multe dintre clienții mei - este femei de la 25 la 50 de ani. Dar, de asemenea oameni, desigur, uneori fac drumul lor spre intrarea mea strâmt. Sunt aici tot ce nu pot înțelege cum o fac?!

Nu voi uita niciodată: Ca o dată vopsit părul la prietena lui în compartimentul pentru pasageri. Și imediat ce am ajuns să se spele pe vopsea, sa dovedit că ne-am tăiat toată apa (și rece și la cald). Locuiesc lângă salon, dar în casa mea, de asemenea, nu a existat nici o apă. Prietenul meu și m-am gândit că, poate că ar trebui să luăm un taxi și du-te la fântâna de pe Pușkin sau în Alexandrovsky Garden? Slavă Domnului, a fost vara. Dar totuși a trebuit să sune la un număr mare de prieteni, pentru a găsi pe cineva care trăiește departe, dar încă în casă la momentul respectiv, și este gata să mă primească cu clientul pentru a spala parul meu. Situația pare acum comică, dar nu a existat nici un timp de glume.

Costul serviciilor: tunsoare - 5000 p. Colorarea - 12 600 r.

Aleks Konte, art director, stilist, salon de colorist Kontier Paris. fondator al brandului premium de produse de îngrijire a părului Kontier

Despre client: 95% dintre clienții mei - femei. De obicei, au încredere în mine o sută la sută, așa că doar și-a exprimat dorințele. Și apoi vom decide împreună cum și ce vom face. Uneori, clientii vin cu o singura intentie, dar în procesul de comunicare decidem să facem ceva cu totul diferit, ceva care accentuează cu adevărat frumusețea și individualitatea. Fiecare om pentru mine - o persoană, mă simt că ea într-adevăr nevoie.

Nu voi uita niciodată: Ca recent cu un client al uneia dintre vizitei sale la salon, la rândul său am făcut trei de colorat diferite. Și toate pentru că, prin natura I - un perfecționist. Uneori este necesar pentru a atinge nuanța dorită timp de 8-10 ore. Eu pot sta la locul de muncă, chiar și după închiderea cabinei, așa cum a fost și cu această fată. Dar ea a fost plecat complet mulțumit de rezultatul!

Costul serviciilor: pictura - de la 15 000 freca. tunsoare - de la 9000 p. Coafura - 8000 p.

Despre mine: am fost întotdeauna atras de a se angaja în frumusețe și creativitate. In trecut, ea a absolvit scoala de arta. Inițial angajat în make-up, dar o pasiune pentru transformarea parului luat. Atunci când cufundat în coafură a ajutat foarte mult abilitățile învățate în școală de artă. Dacă vorbim despre tunsori, atunci îmi place să fac forme inteligente, de lungă durată, care va deveni în cele din urmă mai interesant, și nu necesită nici o instalare.

Despre Client: De regulă, acestea sunt oameni care nu stiu ce vor, indiferent de sex. Este important de a alege o imagine individuală, potrivită pentru stilul, starea de spirit și modul de viață. Surprinzător, oamenii vin la mine mai des decât femeile.

Nu voi uita niciodată: Așa cum am petrecut fotografiere colectarea sezon de coafuri. Și unul dintre modelele care nu au venit la ora stabilită. Potrivit Descriere Am fost perfect pentru una dintre imagini. Mi sa oferit să ia parte, am fost de acord - și a devenit o blondă cu părul scurt. Și nu regret! Eu cred că un astfel de experiment curajos luminos și ar trebui să fie pentru toată lumea cel puțin o dată în viață.

Costul serviciilor: tunsoare - 4000 p. 6000 p. styling - de la 2100 p. 7200 la p. Colorarea - 6800 p. 18 000 freca. de îngrijire - de la 2100 p. 3500 p.

Arthur Hayrapetyan, stilist de păr în clasa internațională N1 Beauty salon în culori

Despre tine: Cât de multe pot aminti, a dorit întotdeauna să fie un hairstylist. Din moment ce dragostea din copilărie „directe de frumusete.“ Nu-mi pot imagina viața fără a profesiei lor, așa că este în mod constant în curs de dezvoltare. Îmi place să fac diferite tehnici de colorare. Sarcina cea mai dificilă este de a obține dreptul de culoare, cu atât mai interesant lucru pentru mine.

Despre Client: In unele privinte, munca stilistul nostru amintește psiholog. Nu toți clienții știu ce vor, dar eu găsesc întotdeauna un limbaj comun. baza mea de clienți a dezvoltat destul de rapid și durează până astăzi. Acestea sunt în principal cei cu care am o înțelegere deplină, dar eu sunt mereu clienții fericiți și noi. Pentru mine este scris și persoanele în vârstă de aproximativ 80 de ani, și să aducă copiii lor (de la cinci ani).

Nu voi uita niciodată: clienții săi, care, după unele situații de criză în viață doresc să schimbe complet imaginea. Uneori, trebuie să-i descurajeze, fie prin schimbări bruște sau să le ia deoparte. În orice caz, trebuie să își asume responsabilitatea pentru viitorul clientului în sine.

Costul serviciilor: tunsoare - 3000 p. pictura - de la 5000 p.

Declarație: După ce a absolvit Ph, am înțeles în mod clar că nu va funcționa ca un inginer. Această idee ( „Ei bine, ceea ce am inginer“) a fost pentru mine și în timpul studiilor mele. Moda și tot în legătură cu ea, eu sunt mereu interesat. Îmi amintesc când am fost de șase sau șapte ani, m-am tăiat breton meu și face față stilul școlii.

Acum lucrez foarte mult și dezvoltat în domeniul de coafură. Am urmat tendințele modei și le place să concureze profesioniști. Punctele sale forte pana cand am sunat de colorat si tunsori.

Despre client: 60% - sunt bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, și 40% - femei de la 21 la 45 de ani. Am plăcut este faptul că 80% dintre clienții permanenți salon - mea.

Nu voi uita niciodată:. In timp ce nu era nimic.

Costul serviciilor: tunsoare - 1800 p. styling - 1400 p. pictura - de la 3300 p. 13 000 freca.

articole similare