De obicei, fard de obraz este suficient pentru mine foarte mult timp, uneori chiar ani de la 2, dar la un moment dat, sunt de culoare plictisit sau fard de obraz începe să se năruie, și din nou, voi studia starea actuală a pieței Rouge.
În acest post, am decis să nu evalueze fard de obraz aprins, deoarece toate aceste opțiuni sunt demne de atenție. Nici măcar nu știu care dintre ele să aloce special, așa că am plasat în ordinea de succes parada personală. Constat, ca acest post am colectat doar fard de obraz, pe care ea sa bucurat. Să începem!
Sisley Phyto-Blush Eclat
Ton second-hand 01 Duo Peach
Sisley produc vopsea excelent, care este nu numai o placere de a utiliza, dar, de asemenea, cu privire la acest frumos să se uite la. Din păcate, linia de culoare nu este foarte versatil, cu toate acestea, toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși.
Eu prefer să folosesc Sisley fard de obraz pentru a crea o seara make-up, astfel încât alege întotdeauna cele mai întunecate nuanțe.
Conform producătorului (și sunt total de acord cu el), fard de obraz da se confruntă cu un aspect sănătos, datorită pigmenților irizante. Ele reflectă lumina, permițându-vă pentru a ascunde ridurile și imperfecțiunile pielii. Datorită extract natural înmoaie și protejează pielea. Blush foarte usor tastat pe o perie destul de plat și lat, pe care personal am este un deliciu estetic. Este ușor să devină agitat și păstrat pe piele pe tot parcursul zilei. Mi-a plăcut într-adevăr textura, este foarte moale si matasoasa, pigment irizat într-adevăr frumos reflectă lumina, aliniind vizual pielea. Și datorită dublu de culoare, ușor pentru a regla intensitatea culorilor.
Nu pot să individualizeze orice negativ, cu excepția un interval îngust de culoare.
MAC Mineralize Blush
tinge folosit Dainty
Blush cu minerale din MAC - încă una din preferatele mele. Producătorul susține că Rouge oferă o nuanță de lumină cu un luciu sidefiu. Aceasta este în deplină concordanță cu adevărul, și descrie foarte clar produsul.
Date roșesc pentru ea poreclit „roșească pielea sănătoasă“, poate dau fetei un aspect mai proaspăt, tineresc și sănătos. Ele sunt înzestrate cu Shimmer, dă pielii strălucirea suplimentară. Recrutat destul de confortabil pe pensula (perie nu este inclus), cu toate acestea, uneori se năruie. Dar, pe piele Rouge stick de toata ziua si arata foarte natural.
În opinia mea, acest lucru nu este o versiune seara a blush-ul și chiar și cele mai întunecate nuanțe puțin potrivite pentru sculptarea. Cred că acestea sunt cele mai potrivite pentru timpul zilei imagine răcoritoare.
Din nou, acest fard de obraz este întotdeauna oferindu-mi să strălucească mai răcoritoare și lumină, și cred că acestea sunt necesare în arsenalul fiecărei fete.
YSL Blush Radiance
M-am bucurat numărul de întunecare 5
Blush Radiance este o textură mată și sidefat pentru generarea conturului și a conferi fard de obraz de lumină. Blush are o foarte frumoasă culori bogate pe care doriți doar să mănânce. Cu toate acestea, reticulatie nu este foarte convenabil care reflectă caz, care este dificil de a șterge amprentele digitale, din cauza care a pierdut toate aspectul exterior al ambalajului :(
Delicate în textura usor de aplicat fard de obraz perie destul de plat și păstrat pe tot parcursul zilei. Pe pielea arata foarte natural, datorită paletei bogate, puteți crea o varietate de imagini, de la super-naturale până seara apatic.
Datorită pigmentării ridicate fardul de obraz si arata atat de apetisant, dar pentru a le folosi pentru a fi foarte atent, pentru că se poate exagera și lasă urme prea luminos.
Aceste Rouge a avut loc pe tot parcursul zilei, fără înfundarea porii fără uscare sau stropire.
Guerlain fard de obraz Eclat
M-am bucurat umbra 02 Solei Couchant
![Alegerea celei mai bune blush-6 (puteți crea cel mai mult) 6 Alegerea celei mai bune fardul de obraz](https://images-on-off.com/images/45/vibiraemrumyana6luchshix-94e9cf5d.jpg)
4 culori fard de obraz Fard de obraz Eclat are un miros plăcut și sunt echipate cu o perie teșite destul de confortabil. Producătorul promite să improspata fața și ascunde imperfecțiunile minore, care se dovedește a realiza în practică.
Sidefiu nuanțe opace și ușor de amestecat și de a crea un strat de lumină naturală. Potrivit consultantilor, paletele de culori de top sunt folosite pentru o zi machiaj natural, iar partea de jos - pentru o seară saturată. Cu toate acestea, în practică, am fost cel mai convenabil pentru a amesteca toate 4.
Blush se încadrează destul de bine, peria de însoțire este foarte ușor de utilizat (eu folosesc teșit numai atunci când se aplică fard de obraz) Textura este foarte plăcut, fard de obraz ușor de aplicat și de ședere pe tot parcursul zilei. Datorită doar 4 culori puteți crea un linii naturale și a feței sculptată foarte ușoară. Lumina Shimmer oferă o strălucire moale, revigorant pielea.
Cred că nu am mai auzit comentarii negative despre aceste fard de obraz. Motivul lor este cel mai adesea în comparație cu Chanel. În concurență cu Chanel avantaj major în favoarea Guerlain de multe ori apare din cel mai mare număr de culori din palete. Cu toate acestea, impresia mea nu a făcut Chanel, și mai jos vă voi spune de ce.
Singurul negativ mic am putut identifica pentru ei înșiși (dar acest lucru este foarte individuale) că acestea fard de obraz mi se părea prea moale, din cauza care a existat dificultăți în aplicarea unor linii clare de pe obraji. Cu toate acestea, după cum am spus, totul este foarte individuale. Am prefera sa lucreze cu mai mult fard de obraz uscat și greu.
Dior Blush
SugarSpice tinge second-hand 849
Reticularea Dior Blush cuprinde mata pigment inchis si luminos cu Shimmer. Matt ar trebui să fie utilizate pentru sculptarea, și ușor de a crea o nuanta mai deschisa de fard de obraz. În perfectă armonie cu culorile stralucesc luminii, practic invizibile pe piele. Blush au un miros plăcut, cel puțin nu faptul că, spre deosebire de multe alte fard de obraz, acestea practic nu se năruie sau lasa un strat plin de praf pe oglinda si pe carcasa.
Ceea ce mi-a placut datele fard de obraz, deci este ușurința de aplicare și durabilitate. La urma urmei, acestea sunt bine păstrate de-a lungul zilei, frumos evidențiați partea alocată a feței și nu astupa porii.
Atașat la un set de perie un pic diferit de felul lor de perii miniaturale de la alte mărci. Cu toate acestea, este plăcut atât atingere și suficient de confortabil pentru a lucra.
În general, este mai multe despre datele roși nu am nimic de spus. Principalul lor avantaj este că ei nu se năruie, și să rămână mult timp. De asemenea, au linie de culoare bună. Cu toate acestea, restul nu sunt mult diferite de concurență.
Chanel Joues Contraste
umbra Mocha folosit 30 și 15 Orchid Rose
Blush Chanel Joues Contraste lung a fost preferatele mele. Îmi amintesc prima dată când am câștigat o upakovochku prețuită în Statele Unite, de pre-convergentă consultare și proces machiaj. Am luat idealul meu umbra 30 Mocha, care părea prea întunecat pentru pielea mea echitabil, cu toate acestea, perfect fața sculptată și vă permit să atașați formularele corespunzătoare, frumos subliniind pometi.
Recent, am decis să cumpere un fard de obraz de date din nou, cu toate acestea, am fost dezamăgit, deoarece Velikobiritanii această nuanță nu este vândut. Așa cum am explicat, am ales tonul mai potrivite pentru americani decat britanic, asa ca nu livreze în Anglia. Cu toate acestea, am găsit imediat un înlocuitor - o nuanță 15 Orchid Rose - în caz aproape identic, dar un complet diferit, mai mult piersic pe culoarea pielii.
In ciuda dragostea mea pentru fard de obraz foarte uscat, datele de fard de obraz de la Chanel mi-a plăcut într-adevăr numai culoarea. În opinia mea, fard de obraz aplicat destul de dificil, ca hașurat dificil.
Desigur, Internetul este plin de comentarii numai pozitive, iar consultanții de înfrumusețare le tout într-o singură voce, dar procesul de aplicare a acestor Rouge mi-a lovit întotdeauna munca grea.
Blush destul de repede se contopesc cu tonul pielii și, în opinia mea, nu stick de foarte mult timp. Deci, în acest moment, deoarece tot încercat să roșesc, acestea mi se par cei mai slabi. În timp ce paleta si mirosul am fost foarte atras de.
Care sunt roși tau preferat? Și cum îi alege?