56 comentarii despre Detinets la lacuri sat urs, 65 de godeuri

Se pare, găsi o companie care va construi o casa-cheie, nu este atât de simplu. În primul rând, nu toate sunt luate pentru asieta interioare si Engineering Bay, în al doilea rând, în cazul în care cineva face toate prețurile lomyat fără Dumnezeu. Spune-mi un site în cazul în care licitația se desfășoară pe tipul de construcție, am decis să-l folosească. Compania a câștigat „Detinets“ propunerea lor a fost cea mai ia pe toate. Tratatul a intrat într-o cu trei căi, există încă o asociație de constructori profesionale implicate în acest sens. Așa cum am spus, ei preiau totul. mai departe ›

Îmi exprim recunoștința profundă pentru Detinets în punerea în aplicare a construcției noastre casă frumoasă 6/9. Am mai ales doresc să mulțumesc managerului de la Bear Lake - Uporova Dmitry! Dima, vă mulțumesc foarte mult pentru asistență de specialitate în implementarea acestui proiect. Dacă nu pentru tine, ne-am fi făcut multe greșeli în proiectul, iar casa nu ar fi fost la fel de bun ca și acum. Mulțumită ție, proiectul nostru a fost modificat și recalculat din nou de la zero. Vă mulțumim! Mulțumiri speciale Moskalyuku Pavlu maistru. În cazul în care. mai departe ›

Multumesc gasca Alexei Mari El

A semnat un contract pentru construcții în Detinets, cu o zi înainte de începerea construcției unui manager de apel a avertizat că mâine vom merge. Dimineața marcat conducător auto specificat rută pentru chestii cina a fost în zonă, băieții au început imediat descărcarea. Calitatea materialului este scăzut, dar după ce a citit comentarii, a fost pregătit pentru cel mai rău, bine, cel puțin lambriuri din lemn de perete și ambalate în folie. Nu este clar de ce atât de multe deșeuri nave Detinets care sunt lipsite de valoare, se pare că pentru sine să nu cedeze, beneficiul pe care nașpa. mai departe ›

Un an în urmă, m-am confruntat cu faptul că atunci când cumpără un apartament am fost aproape înșelat. În timpul a)) și din nou, când a trebuit să se aplice o companie, compania a ales pe sfatul de prieteni și cunoștințe. Cu compania M Lightning ma legat pentru a cumpăra un apartament în calea ferată. Am fost foarte multumit de sfaturi competente de consultanți și de răspuns rapid de manageri. Apartament cu repararea excelent, la grădiniță și școală la îndemână, lângă un birou magazin și post. În general, cumpărare fericit. Recomandați))

Conform proiectului în compania „Ursul Lakes“ Compania Detinets planificate sub fundația saci de nisip, dar așa cum sa dovedit, în orașul solurilor nisipoase Kirzhach. Costul de 13.500 de ruble perne. Maestrul act a fost elaborat pe nisip nu va face un pat, și sa spus că banii pot să mă întorc în orice moment. Maistrul echipei uzbecă Bahretdin promis în schimbul fondurilor să-și petreacă munca mea in plus - kontroobreshetku petrec pe acoperiș, cu material izolant. Atunci când acoperă acoperișul, nu am fost la locul. mai departe ›

în urmă cu 3 ani construit baie 6x8 au fost defecte (la abur pe un cărucior de pin plafon pus în loc rezultat Aspen rasina corporale si m. P.). Un apel - vin și corectat. Dar când de garanție - condus de colț al casei, care este, să-l pună fără cuie ... Ca rezultat, 2 pereți bombează de aproximativ 10 cm. Usa Klinet de fier, au existat decalaj imens în jurul intestine. O garanție este de peste.

Speranțele noastre au fost realizate: o baie, am construit o înaltă calitate și rapid (5 zile). facilitate foarte frumos dovedit. Vă mulțumim brigadă de Kirov Regiune: Eugene, George și Nicholas.

A comandat Baie 4 x 4 m, inclusiv veranda. cost acceptabil au fost bai placut surprins de panouri laminate 218 RUB și, astfel, posibilitatea de a schimba un aspect în sine. Abordarea profesională a managerului Dolgaleva Anna dă speranțe pentru construcții de calitate. Singurul lucru care nu este clar de ce o fundație dig nu este programat perna de nisip. Sperăm să rezolve această problemă la fața locului, adică. Pentru a. Au sol argilos. Cu stimă, N. Kupreeva

Mulțumesc brigadă Antipova Aleksandra

Vreau să-și exprime recunoștința pentru realizarea visului familiei mele! Am comandat casa 6 * 6 Detinets, cu un pod si o veranda de cherestea furnir laminat! materialul adus la viață, așa cum sa precizat în tratat. Întreaga Lemnul a fost alb si aproape toate fara noduri. Am fost foarte mulțumiți de echipajele de lucru Aleksandra Antipova din Mari El. Din echipa depinde de ea! Baieti nu bea, mâinile tale cresc de la locul potrivit. Tot ce am făcut foarte bine și cu acuratețe. Casa a adunat rapid, deoarece a lucrat de dimineața devreme până noaptea târziu. Băieți detaliu. mai departe ›

Camera 4 este în prezent în construcție x 6. Deși la început au fost data Somen începerii lucrărilor, pe care am scris despre într-un comentariu negativ, cu toate acestea, brigada a condus în timp util, cu toate acestea, celălalt planificat, dar a fost ocupat. Construcția este în iarnă, zăpadă și frig, și multe alte inconveniente (lipsa de energie electrică și abordarea Anului Nou), astfel încât să doriți o execuție mai rapidă a lucrărilor, t. Pentru a. Lumina de pe cele două săptămâni au luat vecinii lor înainte de sărbători. Există plângeri cu privire la calitatea materialului și procedura. mai departe ›

articole similare