Recent am privit ca mine în coaching-ul personal și consultanță persoanelor care provin din segmentul premium, în cazul în care foarte diferite numere și amploarea afacerii. Foarte interesant, atunci când ajutând la construirea arhitectura viitoarelor companii cu cifre de afaceri de mai multe milioane de ...
Și încă o dată încep să vorbesc despre lucrul cu piata premium in MLM (idei de bază și măsurile pe care le au în vedere, ca parte a mea Master-Group), vânzarea de produse și de afaceri pentru clienții VIP. Astăzi este nu numai de dorit și silnopribylno, dar este absolut necesar!
Stratul superior al pieței, aceeași 2-5%, cheltuielile pe tot mai mult de 45% din bani. Și, practic, numai pentru produsele și serviciile premium.
Deci, ce sunt aceste 5 motive bune. pentru care aveți o nevoie urgentă de a începe să lucreze cu segmentul premium?
1. Dacă începe să nu vândă ceva în segmentul premium, atunci se luptă pentru cea mai mică de 95% din piață. Ei cumva economisi banii lor. În cel mai bun caz - ei doresc să obțină mai scumpe la o reducere. În cel mai rău - gratuit. Un segment de piață preț premium nu este conceput ca un criteriu determinant pentru decizia. Apoi juca alți câțiva factori: comoditate, economisind timp, efort și nervi, calitatea serviciilor și a produselor, elitism (aparținând „casta“ mai mare). Și, după toate acestea - prețul. Și nu este prețul absolut, dar reducerile și bonusuri.
2. Atunci când alegeți un nou pentru ei înșiși un produs sau serviciu în condiții similare, toate prețul este o măsură a calității subconștientului. Și, dacă aveți posibilitatea de a alege ceva radical nou pentru client, și el este în acest subiect în timp ce nu deosebit de bine versat încă, eticheta de preț pe produs sau serviciu este un indicator al unui nivel minim de calitate a produsului.
3. mai mult o persoană plătește pentru un lucru, cu atât mai mult este drag lui. Cu atât mai bine va trata. Și cu cât veți plăti pentru acest serviciu, cu atât mai mult cu atenție și-l va urma sfatul dumneavoastră „expert“. Mai puțini oameni se vor plânge. Nu vei mai arăta prietenilor și cunoscuții tăi. De exemplu, puteți compara cât de mulți oameni vor scoate în evidență doar cumpărat un Mercedes, comparativ cu Lada Kalina sau Zaporojeț?
4. Dacă acum începe să creați și să vândă produse și servicii pentru segmentul premium in compania MLM, atunci mâine va face colegii de la alte agenții sau distribuitori de companii concurente. În același timp, lăsând pentru a lucra cu clienții mici.
5. Grație muncii cu VIP-clienții creați-vă o sursă de venit pe tot parcursul vieții și puțin sau deloc protivodeystiya de la concurenți (în segmentul premium al ei, aproape nici unul). Oamenii din mulțime vor urmări și întrebam cum ești cu același produs și același plan de marketing gestiona pentru a construi o afacere la un nivel complet diferit ...
Cred că te-am convins de necesitatea și perspectivele excelente de lucru cu segmentul premium. Dar, despre cum se face corect, vom vorbi
„Operațiune în segmentul premium MLM“
Mai mult decât atât, în al doilea, a închis o parte din webinar, voi dezvălui cele mai importante și tehnici de lucru care vor lucra 100% la compania si afacerea, indiferent la ce nivel ești acum, și cât de mult venituri pe care le aveți.
Pentru a lua parte la cea de a doua parte, închis, costul de 1.000 de ruble, aveți nevoie pentru a trimite cererea la [email protected]. și vă voi informa cu privire la opțiunile posibile de plată și trimite parola la camera.
Ponderea în sociale. crearea de rețele
Great webinar! Vă mulțumesc foarte mult! O mulțime de chips-uri, astfel încât să nu dea! Într-adevăr, o mulțime de informații oferite pentru creștere - care este deja în creier, ea a tors a marcat subconștientul! Am găsit un număr de moduri în ceea ce privește afacerea lor! Am găsit o indiscreție companii cu care lucrez - indică o singură intrare - și avem două dintre ele - iar al doilea este doar pentru VIP! Multe mulțumiri încă o dată Ludmila!
Lyudmila! Pentru mine, acest subiect pentru o lungă perioadă de timp până în prezent. Am navozhu poduri cu toți cei care pot fi utile pentru mine de unele dintre serviciile sale să iasă în evidență din masa totală a propunerilor. Dar totul a fost într-o măsură mai mare în dezvoltarea. Mâine, pentru că avem deja una dimineața, să dezvolte un plan, face o listă și voi acționa. Îți promit! în primul rând în sine, pentru că astăzi ați mutat într-un anumit punct!
VĂ MULȚUMIM!
Lyudmila, super-webinar!
Am auzit o mulțime de util.
Nu se aștepta ca o astfel de nișă suplimentare se răcească
cu care am lucrat intenționat pentru afacerea mea.
plăcut în mod special sarcina de a scrie articolul - este o adevărată provocare pentru mine.
Multe mulțumiri pentru informații valoroase!
Lyudmila, vă mulțumesc foarte mult pentru informațiile obținute în webinar! Tot timpul a existat dorința de a intra în VIP-segment, dar sa oprit de teama de a irosi acțiuni greșite totul. Mulțumită ție, Lyudmila, va fi posibil! Și asigurați-vă că pentru a îndeplini sarcina, dar mai târziu. Și cât de mare voință de a se încerca în aceste noi calități care tind să nu vă place! Lyudmila, doar antrenor de afaceri Funky! Nu cunosc pe nimeni altcineva care ar fi atât de deplin dispuse, să păstreze cât mai multe ore un webinar, e ceva! Important pentru tine de a informa pe deplin dezvolta o temă până la sfârșit, totul este clar și foarte accesibil. Vă mulțumim! Vreau să ajung în grupul de maestru, dar din nou nu funcționează, dar este sigur de a fi, și atunci creșterea de explozie mea de afaceri este inevitabilă! Așa cred în tine și, desigur, o
Lyudmila vă mulțumesc pentru o mare webinar. Am pauză lungă Patan în acest segment. Sută-se dovedește că unele nu. Astăzi găsit pentru ei înșiși marea de diferite sekretikov și fishechek. Va multumesc din nou! Acum, toate de afaceri!
Webinar a durat 3,5 ore. Un lot sau un pic. Pe de o parte, o lungă perioadă de timp, chiar și un pic obosit, dar, pe de altă parte, ar fi ascultat și totuși, pentru că informațiile pe care a fost jucat la webinarul este în valoare de ea.
Am fost întrebați de ce nu am nici o astfel de clienți. Mai 26 mi-am spus și multe alte întrebări. Și anume:
- care cumpără și cum să-și vândă produsele la VIP-clienti;
- cum să intre în această piață;
- cum să invite acești oameni în afaceri.
Și cel mai important, am văzut greșelile sale atunci când operează în acest segment.
Înainte de acest webinar, am avut o informație inconsecvente cu privire la acest subiect în multe domenii am operat intuitiv. Acum, întreaga imagine a dezvoltat.
Încep să aplice aceste cunoștințe în practică, și nu se teme de a pierde astfel de clienți.
Am învățat o mulțime de informații utile, cum să-și vândă, cum să ofere și nu există nici o astfel de teama ca VIP - nu e ceva pentru mine, atunci când știi cum să faci o frumoasă și bine. Ce să sublinieze, ce să acorde o atenție la client, și ce poate fi pus în umbră. segmentul VIP este un segment diferit, și trebuie să lucreze într-un mod diferit. Lyudmila este amplu demonstrată în formare. Mulțumesc mult.
Înscrierea pentru webinarul „Colaborarea cu segmentul premium în MLM“ Nu m-am aștepta că va fi atât de bogat și strălucitor. Și cel mai important, util!
Și chiar dacă era noapte, am ascultat-o pe o respirație completă pentru noi în timpul Orientul Îndepărtat de vybinara. În noaptea aceea nu am mers la culcare, deoarece sa încheiat la 05:25, iar apoi am luat copilul la grădiniță. Dar nu punctul.
Subiectul a fost afectat de o arsura. Am ajuns să înțeleg că este necesar să-mi este în acest segment. De fapt, am fost recent în al doilea grup. Această temă se dezvoltă ideea că trebuie să joace pentru mize mari, iar pentru acest lucru, este necesar să se aplice cunoștințele și de acțiune. Cunoștințele pe care le-am primit, și apoi se lasă să acționeze. A fost deosebit de clar pe porțiunea plătită webinarul. Am o înțelegere de ce să o facă și cum să o facă. Recomandări specifice mai mult ca oricând!
Multe mulțumiri pentru acest webinar! Acțiunea dvs. fiecare este o capodoperă. Vă doresc mult succes în această cauză nobilă!
Interesant articol mic))) Vă mulțumesc))) mi o idee foarte bună a făcut ...)))