Titlul - este parte a conținutului care vinde. Este posibil să fi auzit deja de ea?
Iar unul dintre motivele pentru eșecul publicației poate fi util ...
Când scriu acest articol, am studiat în detaliu întrebarea și să caute răspunsuri cu privire la ceea ce este necesar în titlurile de afaceri texte bine cunoscute copywriter Runet.
Blogul studioului Denis Kaplunov numai titluri dedicate 9 articole.
Aici chtodumaetKaplunov titlurilor
Dar aceasta este o întreagă hartă pentru crearea de titluri
Am găsit blogul ei la un alt copywriter celebru Runet Dmitri Cat. Apropo, dacă aruncăm o privire mai atentă la articolul despre titlurile Dmitri, pentru a primi link-uri clasice Copywriting sfaturi. Am făcut acest lucru, și vă sfătuim.
Denis Savelyev, fondator al Internet-agenție „Teksterra“, și a făcut cred că. „Un titlu bun - este o chestiune de viață și de moarte în marketing de conținut.“
și de ce atât de multe titluri similare, ceea ce funcționează cel mai bine, care deja nu funcționează. Dovada a dus la argumentul său aici este acest articol mare de BuzzSumo blog.
Start rapid, succes, recunoaștere, efectul numelui - toate acestea pot da un titlu valid.
Dar a învăța cum să scrie titluri virale? În cazul în care pentru a obține ideea pentru un astfel de titlu, care va forța pentru a citi întregul articol?
Azi am luat pentru tine 5 idei care va crește productivitatea în scris titluri care atrag atenția și luminoase. Dacă ați înțeles, atunci asigurați-vă că pentru a atrage atenția cititorilor.
1. Scriefli despre ceea ce oamenii doresc să audă
Pentru a face acest lucru, pur și simplu trebuie să știți un pic mai mult despre publicul țintă. Și, desigur, primul lucru pe care este necesar să se abordeze această wordstat prin Yandex și Google AdWords.
După cum se poate observa din datele, mai mult de 5.000 de persoane interesate de această cerere. Subiectul este relevant.
Cu cât sunt mai specifice pe care le răspundeți la întrebarea, antetul mai precise și de înaltă calitate veți obține.
Derulați în jos un pic și să găsească o mai specifice interogări ...
Aici sunt cele mai bune interogări:
S-ar părea că antetul este gata. La urma urmei, la prima vedere, vă pot spune că fiecare dintre aceste cereri sună destul de bine.
Cu toate acestea, dacă doriți să creați cu adevărat un titlu viral care va converti, atunci trebuie să adăugați un pic de „suc“.
După cum puteți vedea, numerele impare 5 și 11 au adus succes - titluri sunt articole interesante și informative.
2. Uita-te pentru titlurile luminoase de pe forumuri
Aceasta este o idee foarte interesantă ...
Toate cele patru din primele rezultate au dat la tine forumuri. Să alegem primul - zismo.biz. Deschideți-l, derulați în jos ...
Să încercăm să aleagă VKontakte și un pic de investigare ...
Și primul lucru pe care a prins ochiul meu, tema „cum o săptămâna maximă promova o pagină de pe VKontakte“.
Numele subiectului în sine - un titlu bun pentru articolul dvs. în viitor. Si asta este foarte bun, există, de asemenea, specificul - „timp de o săptămână“
Particularizează. Cuvântul „maximă“ poate fi înțeleasă în moduri diferite. Dacă un novice „maxim“ și 1.000 de abonați pe săptămână, pentru cineva care are deja o mie, este interesant de a avea un alt 5000 de fani.
Prin urmare, se numără clarificarea unor numere în titlu ușor de reținut, ar fi o idee bună. O tranziție lină la pasul următor:
3. Adăugați numerele
Prima pagină care au numere, converti mai bine. Nu există un singur studiu. care dovedește această ipoteză.
Un exemplu poate fi popular și de reviste de moda. Știi de ce sunt atât de populare?
Răspunsul este simplu - titlul.
Să nu uităm utilitatea conținutului. Dar cred că din nou, întâlni pe haine.
„poze revista Cosmopolitan“ - Autentificare Acum in Google sau Yandex și tipul. Vezi o mulțime de faptul că în primele pagini ale revistei populare. Acum, selectați una dintre ele și de a crește ...
În exemplul nostru, puteți vedea pe prima pagină a revistei o dată două antet luminoase care conțin numere.
Să aplicăm aceste numere la tema noastră, a studiat în prealabil, și va face unele titluri interesante:
- 9 greseli comune de promovare a Vkontakte și 23 de moduri de a le rezolva
- În ceea ce timp de 20 de minute pentru a face o imagine de vânzare pentru VC Public
Putem aplica de asemenea, această formulă pentru cercetările pe care le-am făcut cu tine în ultimele două paragrafe:
9 moduri de a obține 1000 de oameni la pagina VC această săptămână
Dacă sunteți un blogger novice în orice nișă (pierdere în greutate, yoga, de gătit, sala de fitness), puteți lua cu ușurință această idee ca bază. Deschideți reviste populare în nișă și modelul. Nu copiați, pur și simplu inspirație.
- 9 greșeli periculoase banc de presa, ceea ce va duce la o traumă la piept
- 20 minute + 9 miscari care ajuta la arderea grasimilor in jurul taliei
- 23 mic dejun sănătos, care vă va lua un maxim de 20 de minute
4. Nu vă faceți griji cu privire la cuvintele cheie
Această idee este destul de ambiguă. Dacă aveți un site sau blog pe WordPress. ce stii despre plugin SEO de Yoast. Conform recomandărilor plugin-ul de cuvinte cheie în titlul articolului va ridica poziția în SERP.
Cu toate acestea, nu toate atât de simplu. Algoritmi de acțiune de la motoarele de căutare este acum sa concentrat exclusiv asupra utilizatorului. Prin urmare, dacă va face un antet luminos, și nu include cuvântul cheie, nu vei pierde în motoarele de căutare.
Ca un exemplu, uita-te din nou la imaginea de mai sus și scrieți cuvântul cheie „curățare băutură pentru pierderea în greutate“ în căutare Google ...
Acest lucru este foarte important - să aibă un antet virale, care vrea să faceți clic.
Dar ce faci atunci când vezi că a oferit informații nu este ceea ce ai vrut să știi? Cel mai probabil, va veni și du-te prin lista de mai jos.
Prin urmare, dacă ați scris un bun titlu atrăgător, asigurați-vă că textul a fost scris într-un limbaj ușor de înțeles și de la exemple au fost vii și memorabile, link-uri - muncitori.
concluzie
După cum puteți vedea titlul rău intenționat este foarte dificil, dar este posibil. Nu e știință de rachete, va studia în universități de ani de zile. Dar încearcă să aibă. Varianta, cand te gandesti la titlu chiar mai mult timp decât a scrie un articol (și acest lucru este normal).
Și în acest articol, am dat 5 idei, cum vi se pare ideea și să vină cu implicarea antet. Rămâne de a utiliza sfaturile în practică.
Utilizați aceste soluții pentru a începe astăzi. Și te rog lasă-mă să știu ce ai.