Acum câteva zile am fost rătăcind pe rețea - și dintr-o dată a constatat că am avut o schizofrenie ciudată. Nu, nu halucinații, cum ar fi transformarea monitor dual în monstru cu două capete. În general, fără halucinații. Tocmai am dat peste o pagină cu o descriere a schizofreniei. Spre groaza mea, am găsit la toate simptomele descrise în această pagină. Nu numai că am - toți programatorii care le cunosc, pacienții cu schizofrenie.
simptome de schizofrenie
Neglijarea de igienă personală - verifica.
Depresia - nu, nu-l au. Dar dacă am citit întreaga listă și a constatat că am avut schizofrenie, probabil, va fi.
Comportamentul Bizare - stând în fața calculatorului 15 ore pe zi, este considerat a fi un comportament bizar? Stopudovo!
Declarații Irrational - "ActiveX obiecte IE XMLHTTP sau XMLHttpRequest (W3C Standard) poate fi utilizat pentru AJAX-programare". Această afirmație nu mi se pare irațional - dar schizofrenici rareori ia în considerare propriile lor declarații iraționale.
somn permanent sau incapacitatea de a dormi - verifica.
Schimbarea în fundamentele de personalitate - nu știu dacă schimbat identitatea mea: Nu-mi amintesc acele vremuri, când nu a fost un programator.
ostilitate nejustificată - să încerce să vină între un programator și un computer, și veți înțelege adevăratul sens al cuvântului „ostilitate“.
Deteriorarea relațiilor sociale - ce parte a cuvântului „programator“ nu înțelegi?
Hiperactivitate cu sau inactivitate, sau comutarea între ele - codificare furios / standby la momentul compilarii. Ce altceva să spun?
Incapacitatea de a se concentra sau de a face față cu probleme minore - excelent, primul simptom care nu ne aparține.
Preocuparea puternică cu religia sau ocult - ceea ce crezi tu, Ruby (pe șine) - într-adevăr o religie.
scris regulate fără sens - și ai crezut că o astfel de programare?
Indiferența - atunci când am la calculator, eu chiar nu-mi pasă de restul.
Pierderea totală de muncă, sau chiar viața - sa întâmplat, sa întâmplat.
Declinarea interes în educație și sport - Nu-mi place să studieze altceva decât un computer.
Uitând - principalul motiv pentru dragostea mea a calculatorului - atunci pot să-l folosesc pentru a stoca date în loc de a stoca toate în capul meu.
pierderea proprietății - am rareori nimic pentru a pierde toate fișierele mele sunt indexate, și sunt într-o comandă a localiza. Sau o căutare în Beagle. Ce vrei să spui „proprietate este calculator“?
răspuns inadecvat la critici - au participat vreodată un comentariu cod de sesiune? „Cum îndrăznești să sun codul meu putin elegant. Die, ticălosule!“
Incapacitatea de a-și exprima bucuria - Sunt în imposibilitatea de a-și exprima bucuria atunci când testele unitare cad. Iar atunci când se lucrează cu IE.
Neputința de a plânge, sau un vuiet constantă - hohote constantă, plângând și înjurături - un alt simptom al lucrării cu IE
râs inadecvat - auzit glume Geek? Da, este o constantă „râs nepotrivit.“ De exemplu, „Monty Python & Quest pentru Graal.“
sensibilitate neobișnuită la stimuli (zgomot, lumina, culoarea, textura) - dacă sunteți un designer.
Încercările de a scăpa, în mod constant în mișcare sau autostopul - încercări de a scăpa prin intermediul internetului.
De droguri și abuzul de alcool - cafea este considerat?
Slăbirea - Nu sunt slab, atunci când am program - doar când am citit The Daily WTF.
postura Ciudate - programatori doar o singură postură: L cu un cot la partea de jos - să decidă, pentru o mai bună sau mai rău.
Refuzul de a atinge persoane sau lucruri, mănuși de uzură, etc. - dacă sunteți un programator, alți oameni refuză să te ating. Poate pentru că nu te-ai scăldat în trei zile?
Atacul asupra oamenilor sau amenințarea de a te răni - am amenințat să rănesc pe calculatorul meu - topor. Cu toate acestea, atunci am ispolzoval Windows.
Uită-te fără să clipească sau clipirea constantă - oh bine, e simplu.
Cu toate acestea arata ca o reptilă - Da, și asta. Încearcă să se uite în monitor 15 ore pe zi.
Sensibilitatea și iritabilitate altora ating - Ce. Oamenii obișnuiți nu te deranjat de atingere altor oameni? Aici este vestea.
Utilizarea specifică a cuvintelor și a modelelor de vorbire ciudat - ați auzit de programatori dialoguri? Acum se spune „pentru mine totul. - cum limba tocilari“ Ei bine, ei obișnuia să spună, „ca limbă greacă“ - dar este deja de actualitate. Acum spune „limba tocilar“.
Da, am schizofrenie. Am 34 din cele 35 de simptome ale acestei liste - destul de convingător. Acum, eu sunt de așteptare pentru prima halucinație în orice moment - ar trebui să fie interesant.
Nu sunt un programator. operatorul numai. astfel încât problema pichal 28 din 30