Cel mai popular scriitor din România, despre dragoste, prietenie și relații
![30 citate înțelept și amuzante din cărțile Dari Dontsovoy (Dontsova) 30 citate înțelept și amuzante din cărțile de Dari Dontsovoy](https://images-on-off.com/images/45/30mudrixismeshnixtsitatizknigdaridontsov-5804dddf.png)
Romanele Dari Dontsovoy - cel mai bun mod de a reîncărca starea ta de spirit bună și relaxați-vă pentru milioane de cititori din intreaga tara. În plus față de poveste detectiv interesant, valoarea de carte de acest gen, lumina umor și observațiile originale ale vieții, din care este dificil sa nu te excitat.
Ce mizerie în capul meu? Orz. Așa că întotdeauna am emis numai perle. „Închiriere Image“
Grudge - un semn de bătrânețe. Aici sunt tineri, asa ca arunca departe de cuvintele altora capete în memorie rezolvă nimic. „Închiriere Image“
Suspectăm altele decât ceea ce ei sunt capabili ei înșiși. „Închiriere Image“
Ei spun că oamenii învață din greșelile lor. Dar există cazuri în care o lecție pentru viitor nu fac acest lucru. „Închiriere Image“
Ti-e frica de femei furioase, ele sunt răzbunătoare și capabili de lucruri ascuțite. „Închiriere Image“
Cinci minute scandal va ști soțul ei mai bine de douăzeci de ani de căsnicie fericită. „Clubul de noapte pe munte plesuv“
Dacă nu de la cineva pentru a scăpa de, să-l iubească. „Clubul de noapte pe munte plesuv“
Nu ai nici copii, iar când ea a da naștere, educat, atunci vei înțelege: de foarte multe ori propria lor urmași pe alții. „Clubul de noapte pe munte plesuv“
Viața unui mincinos este greu, este necesar să se aștepte oriunde probleme. Minciuna prostii reale, vi se va cere o întrebare simplă pe această temă, și te afli într-o piscină. „Clubul de noapte pe munte plesuv“
În orice caz, nu trebuie să rostească fraza: „Cel mai rău nu se întâmplă“ este numai din gură și vyporhnet - bam! - chiar și mai multe probleme se va întâmpla. „Clubul de noapte pe munte plesuv“
Știi, uneori e mai bine decât nedobdet perebdet. După cum se spune, unul dintre meu socru: „Ce mult, e rău“ „Clubul de noapte pe munte plesuv“
Dacă șeful umilit subordonați, acest lucru indică faptul că oamenii urât. Și mai devreme sau mai târziu, acest tip de astuparea pe prieteni, rude. Nu poți fi un pic bădăran, nepoliticos unul de altul și de zâmbet. „Clubul de noapte pe munte plesuv“
O bucată de aur cu diamante de prost nu înseamnă nimic atunci când vine vorba de sănătatea câinelui. „Clubul de noapte pe munte plesuv“
La momentul căsătoriei miresei ia mirele toate inima, dar după câțiva ani de căsătorie, multe soții se schimbă habitatul - migrează către soțul ficatului. „Clubul de noapte pe munte plesuv“
Dacă te duci la prima întâlnire cu o cărămidă în mână, femeia înțelege imediat: acest tip este gravă - și se va căsători cu tine. „Corpul astral este un burlac“ Acesta a fost mult timp observat: „Corpul astral este un burlac“ teribil lucru, cu atât mai mult este proprietarul
Ea nu a fost suferindă, pretinde numai. Un rol foarte la îndemână. Poate skhamit fața cuiva și apoi zanyt: „Oh, nu vreau să jignesc, o boală cum ar skazanula“. Slab nu se ating, ele sunt chiar punerea grosolănie nu ajunge. „Corpul astral este un burlac“
În opinia mea, căsătoria - o pereche de patinaj. Dacă un om se întâlnește în mod constant capriciile femeilor, primind în schimb doar o față acră, o astfel de uniune nu poate fi numită o familie. „Corpul astral este un burlac“
Mulți dintre colegii mei se plâng de soarta lor rele. Dar nimeni nu ia forțat să se căsătorească stupide femei, lacome alege munca neinteresante - toate pe care le-au făcut. Dacă trăiești prost, atunci puteți schimba destinul: a rupe relațiile greoaie, găsi o afacere pe placul lor. Nimeni nu este de vina pentru nenorocirile tale, în afară de tine. „Corpul astral este un burlac“
Ar trebui să nu se grăbească la biroul de registru, în cazul în care mama spune: „Fiule, toți prietenii pentru o lungă perioadă de timp au luat familia, tu este timpul să se căsătorească.“ Nu, este timpul! E timpul vine când te întâlnești o femeie. „Corpul astral este un burlac“
O eroare a unor adolescenți stupide mamele lor plăti un preț mare. „Corpul astral este un burlac“
Este periculos pentru a satisface o femeie care te înțelege, în jurul valorii de suport și întotdeauna iubește. Această întâlnire se încheie cu căsătoria. „Corpul astral este un burlac“
Gândurile inteligente apar în cap până după ce ați făcut toată prostia. „Planul de afaceri trei eroi“
Nu-mi plac oamenii care spun, în fața întregului adevăr, dar încă mai mult decât îmi place cineva care vine la mine și a spus cu sinceritate: „Trebuie să vorbim“ De regulă, după această frază mi-a turnat la o cascadă și creanțe acuzații. Este păcat că nu toate părțile sunt înclinați să spună adevărul și numai adevărul, sau ar au avertizat sincer: „Vreau să jur, invidiam voi toți vesel și fericit, am decis să fac o muck te sus. „Planul de afaceri trei eroi“
Mintea umană este capabilă de mult, și chiar prostia umană nu cunoaște limite. "The cuckold-Passion obraznic"
Nu întotdeauna asculta vocea interioara, uneori, el dă sfaturi prost. "The cuckold-Passion obraznic"
În experiența mea, spunând: „Nu vă faceți griji“, „Nu fi nervos“, „Calmează-te,“ femeia care a devenit isteric, total inutil. Aceste cuvinte nu-l aduce la viață, dimpotrivă, de a constrânge la noi exploateaza. "The cuckold-Passion obraznic"
Cauza de îngrijorare ar trebui să ambilitate nu numai ursuz și nesociabil, dar excesivă. Și dorința de a face pentru tine, un străin, ceva plăcut. "The cuckold-Passion obraznic"
Uneori, trebuie doar să întoarcă pagina. Și trebuie să accepte. Umilința - leacul pentru toate bolile mentale. "The cuckold-Passion obraznic"
Tu poate fi distins de Darya Dontsova Oscar Wilde?
Scriitor al anului a recunoscut din nou Darya Dontsova
În ajunul Anului Nou VTsIOM Rumyniyan a anunțat rezultatele sondajului, care a fost numit persoanele principale ale anului. Scriitor al anului Rumyniyane nou numit fermecător Darya Dontsova. Potrivit sondajelor de opinie, poporul nostru numit scriitor Darya Dontsova al anului pentru al șaselea an consecutiv.
Scrie un salut propriu Dare Dontsovoy!