24 Natasha o pisică, și un șef! Clubul Femeilor - Club Mama lui

După ce, la un moment dat în paginile Clubului Femeilor, suntem în mod activ în comparație cu animale, flori, celebrități și chiar mâncare! Apoi, în cadrul comparație cu animalele, barter onorabil în comparație cu Ladybird lui Dumnezeu. Da, drăguț, nu-i asa, se pare similară, dar este într-un fel nu omit o bataie! Pe plan intern, nu a mea.

Sunt cu siguranta o pisică, și nu toată lumea are, nu ceea ce ar putea sau trăiește în casa ta, nu cel care stă sub masina sau sub masina deja. I Housecat nostru - Loew!

Pentru mine, în aliniere cu foarte important că există armonie, atât externe cât și interne. Și pisica noastră, mă simt unic - a mea!

Pentru a aplica la tine în acest fel, am o săptămână întreagă privindu-l cu atenție. Și am fost lovit de cât de adevărată se spune, „Ce o gazdă, și o pisică.“

Și astfel, ceea ce ne place:

• Amândoi iubitor. Pentru mine sooo important să se atingă, dezmierdare, cuvinte plăcute, îmbrățișări și sărutări, dragostea este limba mea. Ei bine, desigur, și pisica. Deși acest lucru poate fi văzut cu ochiul liber. Cine ne-a fost vizita acum, probabil, rade cu voce tare, pentru că este numai pisica noastră ar putea linge afară „până la moarte.“ )))
  • Fiule, amândoi place să doarmă, cu rutina noastră zilnică este similară chiar. Amândoi place să facem lucruri noaptea și de somn în timpul zilei!

• Produse alimentare. Ambele sunt agitati, cum ar fi o masă gustoasă, la momentul de a manca vkusnyashek, complet deconectat de la ideea că suntem pe o dieta. O aceeași bucată posibil, și nu este nimic să vă faceți griji de-al doilea, al treilea bine și nu va fi de prisos. Dar, apoi, ca bilele se află pe canapea, dolofan dar fericit.
  • Amândoi iubim libertatea. Nici unul dintre celule, nici un obstacol, nici cum sa ridicat nu ne vom opri. Prin urmare, avem nevoie de spațiul lor și sentimentul de libertate.

• Amândoi sooo pacient. Avem foarte mult să îndure, dar pentru moment! Și atunci putem musca, astfel încât să nu-l va găsi!

• Suntem amândoi foarte scop. Iar pentru acest scop sunt dispuși să depășească chiar și timpul! )))
  • Ambele dintre noi, cu un mare simt al umorului, ușor să cadă în copilărie!

• Amândoi place să fie leneș, trebuie doar să se întindă pe pat, de preferință împreună! Și, de asemenea, foarte flexibil.

• Suntem atât angajate!
  • Noi arde ochii și dorința de a se bucura de viata!

Ceea ce este interesant, suntem atât în ​​timpul său de luptă pentru viața lor, și pot spune că amândoi s-au schimbat! Pisica pe care mi-am revenit o dată, a început să trăiască la maxim! )))

Și, în sfârșit, vă spun povestea mea gravidă cu pisica mea.

Acum am scrie și plânge cu râs. Acesta este nivelul hormonului! Dar apoi mi se părea că toată viața este de peste, nu există nici o cină, soțul meu este tranzacționată pe pisica, și bastardul pentru mine mai mult și masinatiile construiește!)))))

articole similare