Lipsa de ventilație în cameră. Nu a fost deloc. Fereastra de ochi. Nu a fost nici o gaură. Nu ar deschide. Absolut. Potrivit personalului numai prin aer condiționat și ventilație. El nu efectuează circulația aerului. Am avut toată noaptea să doarmă cu ușa larg deschisă spre coridor. Pentru prima dată în această cameră! Bine gândit. Nimeni nu s-ar sfătui. Ei bine, cu excepția inamicului.
„Am stat familia Moscova, timp de 3 zile pentru a vedea. "
Familie a stat la Moscova, timp de 3 zile pentru a vedea capitala. Am ajuns cu trenul. Avem pe metrou. Locația a fost plăcută, aproape de metrou. Personalul de ajutor. a placut camera - curat, confortabil. Am fost mulțumiți.
Nu-mi place - este o sută audibilitate. Și așa totul este în regulă.
„Confortabil și curat. Aproape de metrou »
cameră curată confortabilă. Papuci și kit periuță de dinți
Mi-a plăcut totul. Și personalul, și un pat cu o saltea bună și perne de bambus. Locație în centrul orașului, dar într-o alee care protejează împotriva zgomotului.
Singura problemă: nu a existat nici un frigider in camera # 47, mini-bar (poate in camere cu confort crescut, această opțiune este, nu știu). Deci, dacă ați luat mâncarea pentru a merge, trebuie să-l mănânce totul dintr-o dată. Nu am considerat acest punct în momentul rezervării.
„Camerele sunt curate, probabil, recent renovate.“
Camerele sunt curate, probabil, recent renovat. Mobilier, deși simplu, cu PAL, dar noua. Copiii plăcut într-adevăr pat supraetajat. Un set complet de articole de toaletă de unică folosință, inclusiv un set de papuci de curățare dinte. parcare cu plată aproape de public, astfel încât au apărut probleme cu plasarea de mașini, deși prețul abrupt.
În jurul hotelului, precum și peste tot în Moscova, - reconstrucția, repararea drumurilor, etc. dar poți conduce.
„Un hotel de calitate pentru preț.“
„Locul de amplasare bună: centrul orașului, la câțiva pași.“
Bine Locul de amplasare: centrul orașului, la câțiva pași. Ferestrele se uita pe drum cu o mașini extrem de mici, apoi. Cameră pare destul de elegant.
Numărul pe imaginea arăta mai bine decât în realitate. Și, de asemenea, nu a fost vorba nici de izolare a sunetului: ai putea auzi vecinii în camera alăturată, și, se simte, vecinii în întreaga cameră, și, desigur, toți trecătorii în afara ferestrei (cu fereastra închisă nu este curat). arcuri saltea săpate periodic în spate.
„Mare pentru o călătorie de afaceri.“
Toate la câțiva pași. personal minunat.
Foarte alunecos în baie. Ai grijă de picioare.
„Ne-am oprit în ajunul Anului Nou la 8:00. "
Am ajuns la miezul nopții pentru a sărbători Anul Nou la Moscova, în Piața Roșie. Am ales acest hotel, din cauza poziției sale convenabile la metrou 5-7 minute pe jos. Parcare lângă hotel se află orașul. Având în vedere că vacanța a fost liberă și liber, am lasat masina acolo. Camera destul de curat. În general, cred că camerele erau curate, dar în 4500 este extrem de mic, deși situat în centru, lângă stațiile de metrou. În plus, cel mai probabil din cauza prețului ridicat al noapte de Anul Nou. Noi nu am avut timp să caute alte opțiuni, așa că stau aici.
Camera este foarte mică. Baie foarte mici. nu Razverneshsya liber. Prosop inconfortabil. Ajuns la recepție, ni sa spus că rezervarea noastră nu a fost încă plasat în hotel pentru camera noastră nu a fost stabilită. Poate că acest lucru se datorează faptului că am făcut o rezervare pentru o jumătate de oră înainte de sosire și nu au avut timp, eu nu știu. Adevărat administrator pentru a verifica dacă numărul disponibil îndepărtat și ne-a trimis acolo. Totul a fost făcut repede.
Bine personal. Paturi.
Cea mai mare parte oaspeții din străinătate. Apropierea Subsol. Sucks.
„Iubit! Următoarea vizită la întrebarea capitală a hotelului nu este în valoare de ea) "
Foarte curat. Camera are tot ce ai nevoie. Bine personal.
Pentru a avea o ceașcă de ceai # 47; cafea aveți nevoie pentru a merge oriunde, din cauza lipsei de acest hotel.
Sofia, după-amiază bună! Vă mulțumesc foarte mult pentru examinare. Meniul este în cameră. micul dejun Comanda, masa de prânz sau doar o ceașcă de cafea m ... Mai multe # X25BE;
City Life hotel
Așa cum oaspeții au spus, da poslelnoe lenjerie murdare
Nu fierbător de apă în cameră, absurd.
„Ieftin, dar de bun gust“
Mic, confortabil în apropiere de centrul orașului raport excelent, preț-calitate.
izolație este prea rău pe ferestre, puteți auzi despre ce vorbesc pe stradă.
„Nu este un hotel de rău. Bună locație "
Locatia este foarte convenabil, ușor de găsit. În principiu, curat și confortabil. Nu este rece și nu înfundat, chiar dacă fereastra și nu sa deschis. TV funcționează bine. Pentru baie nu se plânge. Este frumos că există papuci și uscătoare de păr.
Inițial dat o cameră în care toate paturile erau în părul ei, dar apoi a schimbat numărul, un fel, cca. Nr izolare fonica, zgomotul constant din hol și camere alăturate, uneori, a fost auzit, de multe ori a avut sentimentul că a venit și a deschis-o la ușa noastră. Apartamentul in sine este sooo mic, dar destul de confortabil. Pentru bani puteți găsi mai bine
„Site-ul a declarat că izolarea fonică)) Ei bine, bine.“
Site-ul a declarat că izolarea fonică)) Ei bine, bine. Poti auzi oamenii vorbind și nici măcar în camera alăturată și mai mult)
„În general, nu-i rău pe baza acelor comentarii pe care le citisem despre alte hoteluri.“
sală de duș separată a fost excelent. De dragul totul și a fost început. Lucrări de desecare. Apa caldă este disponibil și scaune mai mult decât în aceeași cameră! Frumos!
„Locul în inima Moscovei (Kremlin pe jos nu este mai mare de 15.“
În vizita mea la terminalul nedorită pentru cardurile de credit, a trebuit să se retragă bani să plătească pentru un hotel.
„Locul de amplasare, accesul la centrul“
Cazare, acces la centrul
„În general, mare pentru bani și în inimă.“
Au trăit împreună într-o cameră de familie pe 4. Curat, are tot ce ai nevoie. Personalul de ajutor. room service excelent. 1 pat king, canapea, 1 pat supraetajat. Cameră mare, cu tavane înalte.
Camera 1 este lângă recepție, astfel încât veți auzi alte sunete. De asemenea, izolarea fonică slabă în cameră. Au fost conversații auzit din camera alăturată. Numărul 1 la parter, există o fereastră de pe partea de sus, dar poate somtret doar pe un perete din apropiere.
Locație excelentă, lângă cafenele și restaurante, magazine, McDonalds. Puteți obține cu ușurință oriunde în Moscova, deoarece lângă stația de metrou și de transport public. Plimbare pe Chistye Prudy este un miracol, in apropiere de teatre. Camerele sunt curate și confortabile.
„Hotel nou pat curat, confortabil și perne“
Taxa de parcare și mici, pentru o masina (desi personalul a declarat că setul 2). Am pus 2 mașini nu ar putea, care a cauzat neplăceri.
„Dacă numai pentru a dormi, merge“
Locație, personal, bine wi-fi, pat confortabil.
Locație excelentă Curățenie Paturi confortabile și lenjerie de bună
Inabilitatea de a aerisi camera, o mică fereastră nu a venit oprit, nu a fost doar de aer condiționat
„Mare pentru ședere peste noapte“
- Locul de amplasare (la Piața Roșie se poate ajunge pe jos în 30 de minute); - Noi paturi confortabile; - Oameni drăguți (atât personalul cât și vecini); - Pret; - Recepție ore (nici o problema pentru a merge înapoi după 2 nopți și 6 am); - In jurul Chocolate, un pic mai departe, și McDonald și Starbucks undeva produs (care este o raritate în centru) a fost ca pe următoarea stradă, dacă veți căuta.
- Baie comună, care este întotdeauna pe gresie curgea apa de la dușuri și toalete mici și dușuri; - Nu este de lucru uscător de păr, Wi-Fi (dar aerul condiționat a lucrat, nu este așa de rău); - Nu a fost nici un loc în dulapuri, blocabil, dar nimic nu a fost furat - vecinii destul de plăcut; - în uscător pentru lucruri nici un echipament sub uscătorul, chiar și baterii. În timpul nopții rufele este uscat; - Au existat unele probleme cu așezarea (confuzia cu numere), dar a decis rapid; - prosoapele nu sunt incluse în preț (dar 50p -. Nu este prea scump).
Comentarii clienți exprima opiniile personale ale clienților Booking.com, a răspuns la un chestionar după șederea lor la hotel. Aceste hotărâri pot să nu coincidă cu punctele de vedere ale Booking.com.