Se crede că băieții sunt dispuși să facă orice pentru a trage o fată în pat. Dar, se pare, de asemenea, fetele nu sunt departe, și recurg la numeroase siretlicuri pentru a atrage atenția sexului opus. Nu mă crezi? Atunci ne vom arăta ce trucuri sunt fetele pentru a obține un mascul mult-așteptata.
- Mai mult, mai multă lumină! Sacred iluminat facial - doar mântuirea pentru femeile cu pielea problemă. Acest truc miracol face chiar fata cea mai mediocră într-un înger a coborât din cer.
- Păr, care acoperă o parte a feței, feyspalm flirtând sau jumătate închiriate a feței în fotografie indică faptul că împușcat presupune neașteptat de atenție la detalii. Poate că ascunde unele dezavantaje. Siguri, ea a arătat partea lui cel mai bun.
- Pe lângă konturinga astăzi al naibii de modă și sutiene cu pushapom, există câteva pași simpli în serviciu cu reprezentanții jumătate justă a omenirii, pentru a face sânii mici mai mari.
De exemplu, puteți pune presiune pe piept și a ridicat mâinile. Deci, s-ar părea rotunjite vizual.
- Clavicula - este totul! Ei pur și simplu distrag măiestrita din lipsa de piept.
- Toate fetele știu că îndoire miraculoasă creează iluzia de o talie de viespe, preoți răsturnate și face chiar sânul cel mai trist vesel.
- Fotografiind picioare, doamnelor reușesc să fora șold și corp, astfel încât să puteți vedea, în loc de cârnați într-o fotografie a unei tinere picioare gimnasta.
- zâmbet lumină cu inima, dar nenatural de mare ca în cazul în care spunând: „! Eu am pus pentru aceste sigilii avere, și, în general, viața este bună“
Sunt sigur că puternic jumătate a omenirii nu rezistă tentației de a citi acest articol. Se pare, cu excepția extensii de gene, tatuaj de buze si sprancene, doamnele încă în arsenalul de multe trucuri secrete. Pentru presupusa naturalețe ascunde cu atenție activitatea desfășurată.
← Faceți clic pe „Like“ și urmați-ne pe Facebook