13 Cel mai bun machiaj fundație

de îngrijire facială de zi cu zi include mai multe elemente diferite, ceea ce face pielea radiantă și perfectă, dar o bază bună pentru a ajuta la calea cea dreaptă. Pentru o seară, utilizați corector, care va netezi fata, masca la fața locului - acest bilet de aur, transformă magic pielea.

Deci, ceea ce ar trebui să fie baza ideală pentru make-up? În primul rând, trebuie să se conformeze tipului tau de piele. Uscăciunea, oiliness, pigmentarea - baza ta are de a face cu pielea ceea ce are nevoie. De exemplu, cea mai bună bază pentru pielea uscată trebuie uvlazhat și să facă față radiantă și luminoasă (soluții mată atrag atenția asupra zonelor uscate). ten gras. Uită-te în compoziția substanței, adsorbția de grăsime pentru a scapa de stralucire si arata ca un star de la Hollywood, cu o piele catifelată.

În plus față de satisfacerea nevoilor individuale ale fiecărei femei în parte, cremele sunt multe caracteristici ale pulberii minerale la anti-îmbătrânire substanțe care promit pentru a reduce ridurile, un SPF elemente care protejează de la soare. Uneori doriți doar pentru a lumina pielea (mai ales în timpul verii), și compoziții clare a face față acestei sarcini, lăsând calea viclenia persoanei fizice. În alte cazuri, dacă brusc nu te uita, ai nevoie de un produs de strans, bine-mascare, care va ascunde tot ceea ce trebuie să fie ascunsă, și să dea încredere în frumusețea ei.

Odată cu progresul de circulație creme de oțel a crea lucruri interesante: există formulări care combină proprietăți cosmetice și de îngrijire active de inteligent, de absorbție de sebum, colorate se adapteze la tonusul natural al pielii, particule care cad pe piele, a ascunde imperfecțiunile și porii minimizând. Tehnologia pentru producerea de creme tonale se dezvoltă chiar și NASA. Cu alegere atât de mult pe greu decât oricând să se oprească, dar am făcut-o încă ...

Charlotte Tilbury Fundația Magic

Faceți cunoștință cu fundația care va face tot ce vrei. Charlotte Tilbury este perfect bază strâmt Fundația Magic, care are grija de pielea cu probleme. Ai suferi de pete de vârstă? Ea le va ascunde într-o clipă și de a reduce formarea lor. Ridurile? pigmenți inteligente ar netezi aspectul pentru o oră.

Lista de avantaje merge mai departe pentru cei care suferă de acnee, grăsime T-zona, rozacee, capilare dilatate, tonul pielii inegale și ten mat. Deoarece acest instrument este capabil atât înfrumuseța pielea? Este posibil prin utilizarea de Hyaluronic, care umple ridurile si confera pielii un aspect proaspat catifelat. În combinație cu proprietăți excelente de camuflare nu ar trebui să fie surprins de faptul că Charlotte a fost numit noua temelie a „magie“.

MAC Studio Fundația Waterweight

În cazul în care cerința este de a cremelor - cade pe piele (dacă nu vă simțiți prea gros și vulgar), noua formulă MAC satisface în jur. Acesta include pigmenți de corecție, care atunci când este aplicat pentru a se adapta la ten si da un rezultat natural, fără greutate.

Ei bine, așa cum se descurcă cu pori? Se poate argumenta că fundația este potrivit pentru toate tipurile de piele. Un tampon și a obține obrajii plictisitoare pete luminoase sărut dispar, și strălucire nu mai fie deranjat. Sunt incluse în particule reflectorizante ascunde ridurile, putem spune - tot ce este necesar de la o bază bună.

Make Up For Ever Fundația Ultra HD

Atunci când a existat un televizor HD, make-up Times sunt dure, lentile de neiertătoare fulgeră fiecare mic defect. Make Up For Ever s-au grabit sa elibereze Fundația lor Liquid HD, care a infiltrat rapid la Hollywood.

Ani mai târziu, atunci când HD devine perfectă, brand-ul a imbunatatit tehnologia inovatoare, „a doua piele“. Dar acum este disponibil nu numai vedete de cinema: Fundația Ultra HD lichid are un pigmenti unici, care sunt aproape imperceptibil face machiaj pentru ochi.

Ser Perricone MD nr Foundation Fundația

Termenul „nu machiaj machiaj“ are rădăcini de la manuale lungi cu privire la modul de a avea nevoie de într-adevăr o mulțime de efort și bani pentru a căuta în mod natural radiant. Atractive că Perricone MD rupe stereotipului cu apariția unui cadru care a devenit atât de ton și mijloace de îngrijire, iar acum nu au nevoie la 5 borcane de creme.

Un strat este suficient pentru a elimina roseata, a minimiza apariția ridurilor și a da pielii o semi-umbra, iar fundația nu curge în cutele pielii. Machiaj fără inconveniențele și timpul pierdut.

YSL Fusion Fundația Ink

YSL Fusion Ink Foundation prima fundație, care a spart rezistența la înregistrările și păstrate la fel de mult de 24 de ore. Pe baza tehnologiei dezvoltate inițial pentru captarea particulelor de praf în spațiu, ea cuprinde o bază luminoasă substanțe active lipofile superabsorbante care pot absorbi greutate sebum de 4 ori mai mult singur. Textura moale este ușor de aplicat, rogojini, hidratează și promite stabilitate pe termen lung la orice umiditate, zi și noapte.

Atunci când se testează 95% dintre femei au spus pielea lor simtit confortabil după 24 de ore, și 100% au spus că machiajul a fost atât de ușor încât au uitat despre ea.

Director Editorial wh, Sue James, a încercat YSL Fusion Fundația de cerneală și a spus, „textură ușoară, ca o spumă, se stabilească atât de ușor și a fost moale, ca oa doua piele.“

Clarins Ever Matte SPF15 Oil-Free

Clarins Ever Matte SPF15 Oil-Free Foundation conține un complex, strange porii, ajustarea nivelului de sebum (propriile noastre de selecție), pentru imaginea naturală radiantă, care nu are egal.

BareMinerals Original SPF 15 Fundația

Pentru proprietarii de piele sensibilă și pentru cei cărora le place să se uite naturale Bare Minerale Original SPF 15 Foundation - cel mai bun puteți alege. Ea este atât de imponderabilă încât să poată dormi chiar, această bază minerală bogată acoperă fața, ceea ce face instantaneu pielea matasoasa.

MAC Matchmaster SPF15

MAC Matchmaster SPF15 se adaptează rapid la culoarea pielii naturale pentru a sublinia frumusetea naturala, nu-l ascunde.

Fabricat din translucid, ascunde ridurile pigmenți, această bază inteligent oferă efectul de machiaj natural. Ea și matele, și hidratează - sub formă de pudră, nu aveți nevoie de nici mai mult!

Bobbi Brown Repair Extra Foundation SPF 25

Ideal pentru pielea matură, Bobbi Brown Repair Extra Foundation SPF 25 contine unt de shea de restaurare și ulei de primula de seară liniștitor. Ușor de acoperire, dar eficient fuzionează cu pielea, oferind o strălucire sănătoasă moale și o protecție completă de razele soarelui.

Estée Lauder Foundation DoubleWear

Structura durabilă dublă Wear Stay-In-Place Machiaj SPF 10 face exact ceea ce scrie pe sticla - stă în loc toată ziua.

Măști de respirație matisare dezavantaje agent și poate rezista la o atmosferă umedă. Nu uitați să-l pună pe o piele proaspătă, hidratata, aceasta nu oferă un stick de acoperire cu uscare rapida la zonele uscate.

Clinique Machiaj Chiar Mai Bun SPF 15

Găsiți dreptul de nuanta de fond de ten este mai important decât dreptul de a alege coerența lui. Pentru a da baza de proprietăți hidratante, puteți pur și simplu se amesteca cu crema, si pentru un efect de matuire - adauga pudra. Dar tonul greșit imediat lovit. Încercați Clinique Machiaj Chiar Mai Bun SPF 15, paleta larga de nuante va da o alegere pentru toată lumea.

Lancôme Teint Idole Ultra 24H Fundația perfecțiune divină

Elementele de bază ale sărut la revedere vulgare și spune „da» Lancôme Teint Idole Ultra 24H Fundația perfecțiune divină.

Catifelată, fără strălucire mijloace nu vă va permite să se facă distincția naturale de format.

Nu utilizați o bază pentru make-up?

Da, desigur, fără ca acest machiaj va fi perfect 19 48 48 0

Dintre toate instrumentele menționate aici a avut el a împrumutat doar Lancome, spun eu despre acest instrument poate doar bun. Dar nu toate au un dezavantaj major - prețul nu este plăcere foarte ieftin. Am înțeles că frumusețea necesită preparate injectabile, dar acum mult mai ieftin să aibă grijă de piele decât de cumpărare agenți de mascare. Deci, este mai bine să se facă astfel încât pielea radianta frumusețea naturală.

Lisa, am folosi, de asemenea fundații matisare care cumpără în Avon. Nu văd mare diferență între scump și Lankoma acest machiaj. Deci, de ce plătească mai mult, în cazul în care în cele din urmă rezultatul este același? Cel mai important, pielea nu strălucește, netedă și nu se bloca. Desigur, în cazul în care nu există bani în plus, te rog, poate încurca le stânga și la dreapta - și necesitatea de a scoate în evidență în fața prietenilor mei, spun ei, uite ce eu sunt cool, folosesc produse cosmetice de brand)).

Lada, și pentru a scoate în evidență aici. De exemplu, am bucura, de asemenea, un bun make-up si nu recunosc toate aceste fonduri de la Oriflame si Faberlic. Am doar o piele foarte sensibilă, și nu toate componentele care fac parte din cosmetice ieftine, a mea. Da, și elementele fundamentale de brand sunt mult mai bine păstrate și la sol de piele plictisitoare. Nu ai încercat și să vorbească. Dacă a trebuit să compare, vă asigur, v-ar fi optat pentru produse cosmetice scumpe.

Tanya, eu știu ce este ascuns sub termenul de „piele radiantă.“ Prietena mea este fericit proprietar al acestuia. Ea folosește numai cremă (și chiar și atunci nu întotdeauna), iar pielea de pe fata ei arata mereu ca ea a luat toate cele mai bune produse cosmetice. Ea este în mat ei și catifelat, neted ton - fără pete sau porii dilatati, totul este perfect.

Anya, așa că prietenul tău a fost norocos. Și aici am paisprezece ani suferă de acnee, și eu, din păcate, nici un cosmetice nu poate ajuta. Chiar și la nunta lui, am arata ca o papusa machiaj, stilist a pus pe fata este cantitatea de make-up, mi se părea că aceasta este o mască. Deci, eu nu cred că sub machiaj poate schimba într-un fel cu adevărat situația mea.

articole similare