10 calități de bază ale iubirii, să fie fericit

10 calități de bază ale iubirii, să fie fericit

Aproape toată lumea a iubit, a iubit, a fost iubit sau iubesc-l acum. Dar este ceea ce facem pentru dragoste, de fapt, este dragostea? Unde este dragostea adevărată? Și cum să se facă distincția dragostea adevărată de la un fals? Cum să-i spuneți dacă omul tău îi place sau pur și simplu să fie confortabil în societatea ta? Senzație de nemulțumire în relații, vom începe să întreb despre o persoană: „Mă iubești?“, Și de a primi calibrat „Da“, ne prefacem să credem. Dar, undeva, adânc în jos, știm că ceva se întâmplă greșit. Știm că dragostea nu ar trebui să fie așa. Ne așteptăm mai mult din dragoste.

Cunoașterea calităților iubirii ne ajută să ne și cealaltă persoană să înțeleagă. Aici vom descrie calitățile de dragoste, cu experiență de oameni iubitor, cei care au simțit dragostea necondiționată și nu se îndoiesc de sentimentele sale. Următoarele descrie dragostea adevărată, nu iubirea ego-ului, în cazul în care iubirea și relațiile sunt construite pe „mi-ai - Ți-am spus,“ sau „da pentru a da.“ Deci, ce este dragostea neconditionata? Hai să facem cunoștință cu calitățile sale.

De bază calitățile dragostei:

1. Admirație (persoană iubitoare admiră, pe care îl iubește, aspectul sau caracterul său, vocea sau abilitățile sale)
  2. Dorința de a da mai degrabă decât de a primi (o mare plăcere de a face ceva frumos pentru persoana iubita, nu cred că, chiar și în acest caz, pentru a obține ceva în schimb)
  3. Multumesc (persoana iubitoare simte recunoștință sinceră atunci când primesc ceva de la un iubit-o)
  4. Capacitatea de a nota argumente pro și sărbători cuvintele lor, complimente, remarci.
  5. Comunicare (când un bărbat iubește, el vorbește în mod deschis, vrea să rămână aproape de cei dragi, și ușor găsește acordul)
  6. Înțelegerea (au o mare capacitate de a înțelege un iubit-o, simt starea de spirit, au același gând, în același timp, să se simtă, să dorească, să gândească sau să vorbească despre același lucru)
  7. Adevărata fericire (oameni fericiți în dragoste, dragoste și relații aduc bucurie)
  8. Capacitatea de a lua un om ca el este (fără dorința de a corecta și de control, fără judecată critică și nemulțumire).
  9. Capacitatea de a fi în timpul prezent (trăiesc în prezent și de a construi relații, creând în mod continuu le în prezent, nu trăiesc în timpul trecut)
  10. Capacitatea de a fi (nu pretinde a fi altcineva și se simte confortabil lângă un favorit, precum și dragoste și respect-te).

Dragostea adevărată nu limitează și te face liber. Adevărata iubire - acest lucru este adevărat esența ta.

articole similare