9 Oportunități sutien, dintre care doar câteva fete știu

Bra - cel mai important element din garderoba oricarei femei. El este cu noi aproape în fiecare zi, depinde de starea de spirit noastră și încrederea în sine.

Aici sunt sfaturi despre cum să se simtă confortabil în timpul acestei undergarment șosete și utilizați-l la maxim.

Pentru sutien nu este accesat cu crawlere

Se întâmplă ca sutien fara bretele alunecare pe stomac sau piept prost păstrate, și este foarte enervant. Atașați cureaua la partea din spate a sutienului, ea trece sub piept și fixați la partea din spate cu mâna cealaltă - acum rămâne sutien în loc, indiferent de ceea ce faci.

Secretul perfect cu flotări

Această tehnică este bine adaptată pentru publicarea sau o sedinta foto. Adeziv adeziv ceașcă nu este în poziția convențională, pe orizontală și pe diagonală de mai jos și la partea laterală a fiecărui sân.

În cazul în care curelele freca

9 Oportunități sutien, pe care știu doar câteva fete

Utilizați tampoane speciale de silicon, care sunt atașate la cureaua de umăr și se lasă să freca pielea. În general, frecării curelei - un semn că sutien curea întins și toată sarcina se duce la cureaua de umăr.

Asigurați-vă mai ușor să se îmbrace fara bretele

Pentru a alege un sutien pentru rochii fara bretele, dar încă cu un spate deschis - nu este ușor. Excelent ieșire - să taie partea din față a sutienului și coase-l direct la rochia corsetului.

Cum să se adapteze benzilor de tensiune

Nu uitați: la tensiunea optimă sub bretelele pot potrivi două degete, stivuite una deasupra celeilalte. Acum, pentru a regla curelele de completare snap!

Pentru a ridica sanii

Daca sutienul nu contează care deține piept sau dacă doriți să-l ridice un pic mai mult, curele încrucișate pe spate.

Cum de a îmbunătăți un sutien cârpă

Aceasta lenjerie arată elegant, în afară de aceasta este confortabil și moale, deoarece nu are oase si gingii. Dar nu este atașat la volumul de sân. Pentru a rezolva această problemă, a pus un sutien insertii de costume de baie pe. Aveți posibilitatea să le fixați cu bandă pentru haine.

Dacă cămașa pe piept umflă

Proprietarii cunoscute eliberarea formularelor magnifice. Pentru a nu expune sânii ei sub ochii din afară, fixați marginea tricoului între bandă adezivă bilaterală butoane pentru haine.

Cum convenabil magazin sutiene

O modalitate foarte bună de a organiza stocarea sutiene - doar le atârnă pe umerașe pentru haine obișnuite. Deci, ei nu-și pierd forma lor și sunt întotdeauna la îndemână.

articole similare